2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meltem bence bı abdest al ıcınden dua oku ferahlarsın ben ole yapıyorum kendıme gelıyorum bıde hergun abdestımızı yenılemek lazım heran dogum olabılır dusuncesıylebenole yapıyorum

ya kızlar ben dünden beri bacagıma bi sızı girdi hiç üzerine basıp yürüyemiyorum sizede öyle oluyormu ? daha da zamanım var ya valla bugün gelse razıyım artık.(

ya kızlar ben dünden beri bacagıma bi sızı girdi hiç üzerine basıp yürüyemiyorum sizede öyle oluyormu ? daha da zamanım var ya valla bugün gelse razıyım artık.(
banada olmuştu aynısı.geçiyo agır bişi alma yeterki

demet senın ıkıncı cocuk dı mı?kac yasındasın?

kaydirigubbakcemile3yok neşe ilk çocugum benim.22 yaşındayım

Meltem böbreklerin ne alemde?acaba çok mu kafana taktın böbreğindeki rahatsızlığı?işi gücü kafana takma sağlığından önemli mi?temizlikçi filan tutma imkanın yok mu?yemek işine gelince bi kaçgün dışardan söyleyiverin.rahatla biraz.mutlaka kafana bişey takmışsındır...

ben de yarın dr a gidip sezeryan için gün alacağım.ya salı ya da çarşamba olacak büyük bir ihtimalle...dua edin kızlar...

ben de yarın dr a gidip sezeryan için gün alacağım.ya salı ya da çarşamba olacak büyük bir ihtimalle...dua edin kızlar...

hayırlısı canım.böle randevulu dogum çok zor oluyormuş vakit geçmiyor bi türlü.benimde yarın inş.elim ayagım titriyor valla

canım hayırlı olsun diyelim az kalmış heyecan ne alemde bende ayın 11 de sezeryan olacağım ama zaman geçmiyor sanki senin yine bir iki gün var yavruna kavuşmana ne güzel.

demet bitki çayı filan içsen biraz sakinleştiridi seni yada ılık bir duş yap şöyle uzun uzun belki iyi gelir.valla heycanını paylaşıyorum benim 1 haftam olmasına rağmen oturamıyorum yerimde panik hali
ndeyim nasıl geçecek bu 1 hafta çatlarım sanırım

sen son gün gör bide.bilmiyorum ki duşa gircemde koçişi mi beklesem diyorum.heycandan düşer kalırım allah korusun.içim bari bi bitki çayı .işin kötüsü bebişimde bi acayip çok kasılmam var.sabahı bekleyemezmişiz ayy ne komik olurkaydirigubbakcemile3

ondan önce bi yasin okuyum.ben

canım demettt ben karıstırdımm yaaaa pardon yasın dhaa cok kucukmusss

sana bısey dıyım mı randevulu dogum daha ıyı bole belırsız beklemek daha zor 9 ayı gectım ama hala sancı mancı yok bakalım ne zaman gelcekkkk tek basıma yakalamasa barı benı

o başıma gelmedigi için bilmiyorum aman ikiside zor valla

demet sen eşini bekle banyo için şimdi yanlızsan yapma heycanlısın ne olur ne olmaz canım bol bol dua et bitki çayı iç iyi gelir bizde burdayız sıkılırsan gel muhabbet ederiz bişeylerden

benımde carsamba gunu gunum doluyor 40 hafta bıtıyor bakalım ne olcak ya acayıp heyecan varrrr ınsallah senın guzel haberlerınız alırız esın mutlaka haber versın kk ya yazsın bıze merak ederız senııı

demet sen eşini bekle banyo için şimdi yanlızsan yapma heycanlısın ne olur ne olmaz canım bol bol dua et bitki çayı iç iyi gelir bizde burdayız sıkılırsan gel muhabbet ederiz bişeylerden
niyeti bozup girsemmi dedim ama bekliyim .çıkamıyorumki burdan.konuşmak ii geliyo

inş. akşam sölerimde facebook a yazar .güzel haberlerimizi inş.

demet öğrenci yazıyor senin için 22 yaşındayımda dedin ne öğrenimi görüyon bacım sen

bende face yok artık bırılerı kk ya yazar ınanın kızlar namaz kılarken kendıme dua ederken sızlerede dua edıyorum allah hepmıze kolay dogumlar versın bebıslerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alalım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…