yarın doğuma gidecek kızlar nas felak ve ayetel kürsi surelerini bol bol okuyun allah yardımcınız olsun..
banada olmuştu aynısı.geçiyo agır bişi alma yeterkiya kızlar ben dünden beri bacagıma bi sızı girdi hiç üzerine basıp yürüyemiyorum sizede öyle oluyormu ? daha da zamanım var ya valla bugün gelse razıyım artık.(
demet senın ıkıncı cocuk dı mı?kac yasındasın?
ben de yarın dr a gidip sezeryan için gün alacağım.ya salı ya da çarşamba olacak büyük bir ihtimalle...dua edin kızlar...
ben de yarın dr a gidip sezeryan için gün alacağım.ya salı ya da çarşamba olacak büyük bir ihtimalle...dua edin kızlar...
demet bitki çayı filan içsen biraz sakinleştiridi seni yada ılık bir duş yap şöyle uzun uzun belki iyi gelir.valla heycanını paylaşıyorum benim 1 haftam olmasına rağmen oturamıyorum yerimde panik hali
ndeyim nasıl geçecek bu 1 hafta çatlarım sanırım
canım demettt ben karıstırdımm yaaaa pardon yasın dhaa cok kucukmusss
sana bısey dıyım mı randevulu dogum daha ıyı bole belırsız beklemek daha zor 9 ayı gectım ama hala sancı mancı yok bakalım ne zaman gelcekkkk tek basıma yakalamasa barı benı
niyeti bozup girsemmi dedim ama bekliyim .çıkamıyorumki burdan.konuşmak ii geliyodemet sen eşini bekle banyo için şimdi yanlızsan yapma heycanlısın ne olur ne olmaz canım bol bol dua et bitki çayı iç iyi gelir bizde burdayız sıkılırsan gel muhabbet ederiz bişeylerden
benımde carsamba gunu gunum doluyor 40 hafta bıtıyor bakalım ne olcak ya acayıp heyecan varrrr ınsallah senın guzel haberlerınız alırız esın mutlaka haber versın kk ya yazsın bıze merak ederız senııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?