2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar süt herkesten gelmez doğumdan sonra bende ilk yaptığımda pompaya bile 10 dk yaptım 4 damla anca gelmişti ki arada sıcak suyu falan görünce 1 damla gelirdi
sonra açılıyo damarlar hiiiççç korkmayın ben sütüm yetmeyecek bunalımına girmiştim sütüm bitiyodu nredeyse mıralim o d
üşüncem düzeldi sütümde normale döndü süt hep var hiç yok olmayacak demek yook

Esracım seninde göğüs uçların yarık yarık mı
benim şimdiden öyle, neden acaba yaaaaaa

Ben de bebişimin çantasını hazırladım,benimkileri yıkadım ütülenecek bekliyor. Halıları çarşamba göndericem,aynı gün temizlikçi kadın gelicek. Sırada oğluşumun gelişi var ama o henüz karar veremedi ne zaman geleceğine,biraz daha kalayım diyor galibaopuyorumnanaktan

Burda da eczaneden baktim ben, krem gibi bisey onunla malum bölgeye hatta bayagi bir icine dogru kremi sürüp masaj yapiyorsun, resimlerle gösteriyordu ama ben yapamam diye almadim.
kızlar ben göğüs ucu kremi kullanıyorum ama göğüs uçlarım yarık yarık
sanki bıçakla kesik atılmış gibi
sizinkilerde öyle mi
ayrıca benden süt falan gelmiyo
sizden geliyo mu süt

Benden bazen sivi birsey geliyor bir iki damla. ama gögüs uclarimda yariklar yok.

ben de ölçüm hatasıdır dedim kendimce,kemik boyu daha da kısalamayacağına göre ..
dediğin gibi 1 hafta falan ileri ama önemli olan sat diye biliyorum ben,bebek tombiş diye ciğeri daha gelişmiş olmuyor ki ( druma güveniyorum ama 38+1 de erken geldi,çatı muayenesi de yaptı gerçi ama bilemiyorum ki fazla kolaya mı kaçtı??

womarch seninle günlerimiz aynı
sen normal doğumu mu bekliyosun
hayır sevcan sezeryan olacak,dr 16 ocak için uygun gördü ama ben 21 ine erteleyelim dedim..16 sı ayarlandı ama bakalım bu ctesi ,duruma göre 21 i de olabilir..

Kizlar bebegimin uykusetini ve nevresimini daha yeni siparis ettim yarin anneme ulasir pazar günü de annemle birlikte bana gelirler. Herseyimi son anda yapiyorum zaten

yalel masaj hakkında baktım ama bulamadım temizlik yapıyodum mutvakta tam dinleyemdimde radio yu anlatıyodu yoksa dr

bizim aklımıza neler gelir neler benim eşimde bana diyoki bebek bi doğsada bana sarmayı bırakırsında bebekler uğraşırsın diyo sinir ediyo beni

Ayyy ne güzel bazılarının günü belli... ben artık soranlara bekliyoruz artık ne zaman gelmek isterse diyorum. Bu arada benim göğüs uçlarımda hiçbir değişiklik yok,sadece hafif sıkınca biraz sıvı geliyor....

Kizlar bebegimin uykusetini ve nevresimini daha yeni siparis ettim yarin anneme ulasir pazar günü de annemle birlikte bana gelirler. Herseyimi son anda yapiyorum zaten

Canım senin yine uyku seti ve nevresimin kalmış ve sipariş vermişsin zaten. Bizim beşiğimiz bile yok,eşim doğduktan sonra alırız diyor,kim aklına girdiyse adam vazgeçti doğumöncesi beşik almaktan. Ben bu gidişle hoş bir loğusalık dönemi geçirmeyeceğim eşimin sayesinde... Ne desem sonraya bırakıyor artık mafoldumbenklava:

Esracım seninde göğüs uçların yarık yarık mı
benim şimdiden öyle, neden acaba yaaaaaa

canım çatlak gibimi diyyosun ama kırık cam çatlağı bendede var onlar ama bişey yok acımıyo gerçi ben hala kalkanla emziriyorum acımaması çok normal ama ondanmı acımıyo bilmiyorum
göğüs uçlarım yeni yeni çıkmaya başladı ama acıkınca deli gibi saldrıdığından alamıyo hala deli oluyo biraz daha devam edicem kalkanla

kızlar bide yıkanan bezler varmış bilginiz varmı

ben hiç görmedim öyle bi ürün.

aynen, ben de korkuyorum panik olmaktan.
cuma günü azıcık korktum bile hatta.
banyo yaptıktan sonra, Begüm bi kocaman dönüş yaptı göbüşte.. CAnım acıdı epeyce.. Bir anda bacaklarımdan bi su süzüldü... Azıcık bişeydi... Ama anlayamadım ne olduğunu hiç..
Doktorumuzu aradık. Devamı gelmediyse, rengi hafif sarımsıysa.. idrardır. Merak etme dedi.
Bebek bazen ani hareket yapınca, idrar torbasını zorlarmış, çok baskı olunca, istem dışı - farkında bile olmadan idrar kaçabilirmiş.
Bekledik devamı gelmedi. Demekki idrarmış dedik, rahatladık :)
Ama o panik olayını accuk bi yaşamış olduk.

Ahhh ben o ilk karşılaşma için bekliyorum resmen.. ne hissedeceğimi hayal ettikçe, düşündükçe o anı, oturup hüngür hüngür ağlıyorum :)

yalel sana hasta oluyorum ha begüm begüm diyosunya biz hala eşimle bebek bebek diye diye bi hoş olduk adını felan koyduk ama hiç seslenmiyoruz adıyla korkuyorum doğduğundada bebek dicez diye :roflol:

sağol teyzesi büyüyoruz emdi şimdi uyuyo kucağımda bugün 40. günümüz lohusalık bitti çok şükür darısı sizlere inşallah.
ve bugün bizim sat ımıza göre doğum günümüz

desene 40 günü devirdiniz bile,biz hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek paşam. Ama anasında ne sancı ne kasılma bu gidişle 42. haftayı bile beklicek galiba benim oğluş...

ben internetten baktım canım gerçekten varmış çokta güzel bişey bulabilirsem bide eşimi ikna edersem alıcam

ne çabuk geçti 40 günn ,haydi hayırlısı olsun bitti demek lohusalık :)

desene 40 günü devirdiniz bile,biz hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek paşam. Ama anasında ne sancı ne kasılma bu gidişle 42. haftayı bile beklicek galiba benim oğluş...

sağolun kızlar Allah hayırlısıyla kucağınıza alığ büyütmeyi nasip etsin inşallah
karnımda olmasını özlemiyo değilim bezen keşke biraz daha dursaydı diyorum
ama yüzüne bakıncada iyikki erken gelmiş diyorum

Kalkanı hemen mi kullanmaya başladın yoksa yara olacağını anlayınca mı başladın? Dün alacaktım ama ya yara olmazsa deyip eşime gösterdim istediğimde gelir alırsın dedim. Bir de onların small olanları falan var ona nasıl karar verdin?

ben hiç ucum yok diye small aldım ama bilmiyorum hata mı ettim??

ah o temizlik işi...
şu temizlik meselesi kendi kendine halloluverse yahu..
biz de pazartesi-salı 2 gün ayarladık. bakalım haftaya 2 gün temizlik var bende.
annem, yardımcı kadın, ben... üçümüz bakıcaz işte.. dip bucak yetişmezse 3. günü de dahil ederiz..

sağol teyzesi büyüyoruz emdi şimdi uyuyo kucağımda bugün 40. günümüz lohusalık bitti çok şükür darısı sizlere inşallah.
ve bugün bizim sat ımıza göre doğum günümüz

maşallah rüzgar, ne çabuk geçti 40 gün:.. kocaman maşallah size annesi..
biz beklemekteyiz :)
haydi bakalım, lohusalık bitti demek... eh artık ne diyelim, kolay gelsin :)

üstüne gitme adamın özge.
onlar da bu dönemde çok hassaslar, hakkatten onlarda da var stres.. anlayışla karşılamak lazım yani onları da.
vardır bi bildiği, üstüne gitme.. geri tepmesin :)

ben internetten baktım canım gerçekten varmış çokta güzel bişey bulabilirsem bide eşimi ikna edersem alıcam

o nedir? bize de göstersene hako yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…