kızlar süt herkesten gelmez doğumdan sonra bende ilk yaptığımda pompaya bile 10 dk yaptım 4 damla anca gelmişti ki arada sıcak suyu falan görünce 1 damla gelirdi
sonra açılıyo damarlar hiiiççç korkmayın ben sütüm yetmeyecek bunalımına girmiştim sütüm bitiyodu nredeyse mıralim o d
üşüncem düzeldi sütümde normale döndü süt hep var hiç yok olmayacak demek yook
kızlar bende akşam çantamı hazırladım
kendi pijamalarımı ve geceliğimi yıkamadım
gerek var mı kiCADIARZU
sadece emzirme akletlerimi yıkadım
bebeğin herşeyini yıkadım ütüledim:hulya:
evin bütün halılarını yıkamacıya gönderdik
sadece temizlik işi kaldı
bu hafta temizlik yapılcakzemuszemus
Burda da eczaneden baktim ben, krem gibi bisey onunla malum bölgeye hatta bayagi bir icine dogru kremi sürüp masaj yapiyorsun, resimlerle gösteriyordu ama ben yapamam diye almadim.kızlar dün bi radio programında dinledim normal doğumlarda açılmayı kolaylaştırmak için özel bi masaj yapılıyomuş adını unuttum ama bi araştırın isterseniz doğumu kolaylaştırıyomuş
kızlar ben göğüs ucu kremi kullanıyorum ama göğüs uçlarım yarık yarık
sanki bıçakla kesik atılmış gibi
sizinkilerde öyle mi
ayrıca benden süt falan gelmiyo
sizden geliyo mu süt
hoşgeldin canım
kızın nasıl bakalım
ben de ölçüm hatasıdır dedim kendimce,kemik boyu daha da kısalamayacağına göre ..saol canim doktorun daha iyisini bilir canim belki senin oglusun gelisimi daha ilerdedir o yuzden 1 hafta erken demistir benim haftasiyla tam uyumluymus oglusum ilerde gitmiyor yani flsine de takilma canim daha bugun dedi doktorum arti eksi yuzde 10 hata payi olur ultrasonda diye ona takilma yani cok canim
hayır sevcan sezeryan olacak,dr 16 ocak için uygun gördü ama ben 21 ine erteleyelim dedim..16 sı ayarlandı ama bakalım bu ctesi ,duruma göre 21 i de olabilir..womarch seninle günlerimiz aynı
sen normal doğumu mu bekliyosun
Kizlar bebegimin uykusetini ve nevresimini daha yeni siparis ettim yarin anneme ulasir pazar günü de annemle birlikte bana gelirler. Herseyimi son anda yapiyorum zaten
ne çabuk geçti 40 günn ,haydi hayırlısı olsun bitti demek lohusalık :)sağol teyzesi büyüyoruz emdi şimdi uyuyo kucağımda bugün 40. günümüz lohusalık bitti çok şükür darısı sizlere inşallah.
ve bugün bizim sat ımıza göre doğum günümüz
Esracım seninde göğüs uçların yarık yarık mı
benim şimdiden öyle, neden acaba yaaaaaa
kızlar bide yıkanan bezler varmış bilginiz varmı
evet canim aman kalalim ya son gunune kadar dogmasin bizimkiler insallah icerde buyusunler insallah 23une kadar bekelsin oglusum ya oyle panikle gitmek korkutuyor beni planli planli gitsem diye istiyorum ama hayirlisi bakalim canim
canim benim kucagimizda olunca cok daha farkli hissedecekmisiz ne olur uzulme icerde de guzel tabi hareketleri hissetmek ama bir de yuzlerini gorsek ah tadindan yenmez
sağol teyzesi büyüyoruz emdi şimdi uyuyo kucağımda bugün 40. günümüz lohusalık bitti çok şükür darısı sizlere inşallah.
ne çabuk geçti 40 günn ,haydi hayırlısı olsun bitti demek lohusalık :)
desene 40 günü devirdiniz bile,biz hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek paşam. Ama anasında ne sancı ne kasılma bu gidişle 42. haftayı bile beklicek galiba benim oğluş...
canım çatlak gibimi diyyosun ama kırık cam çatlağı bendede var onlar ama bişey yok acımıyo gerçi ben hala kalkanla emziriyorum acımaması çok normal ama ondanmı acımıyo bilmiyorum
göğüs uçlarım yeni yeni çıkmaya başladı ama acıkınca deli gibi saldrıdığından alamıyo hala deli oluyo biraz daha devam edicem kalkanla
ben hiç ucum yok diye small aldım ama bilmiyorum hata mı ettim??Kalkanı hemen mi kullanmaya başladın yoksa yara olacağını anlayınca mı başladın? Dün alacaktım ama ya yara olmazsa deyip eşime gösterdim istediğimde gelir alırsın dedim. Bir de onların small olanları falan var ona nasıl karar verdin?
kızlar bende akşam çantamı hazırladım
kendi pijamalarımı ve geceliğimi yıkamadım
gerek var mı kiCADIARZU
sadece emzirme akletlerimi yıkadım
bebeğin herşeyini yıkadım ütüledim:hulya:
evin bütün halılarını yıkamacıya gönderdik
sadece temizlik işi kaldı
bu hafta temizlik yapılcakzemuszemus
sağol teyzesi büyüyoruz emdi şimdi uyuyo kucağımda bugün 40. günümüz lohusalık bitti çok şükür darısı sizlere inşallah.
Canım senin yine uyku seti ve nevresimin kalmış ve sipariş vermişsin zaten. Bizim beşiğimiz bile yok,eşim doğduktan sonra alırız diyor,kim aklına girdiyse adam vazgeçti doğumöncesi beşik almaktan. Ben bu gidişle hoş bir loğusalık dönemi geçirmeyeceğim eşimin sayesinde... Ne desem sonraya bırakıyor artık mafoldumbenklava:
ben internetten baktım canım gerçekten varmış çokta güzel bişey bulabilirsem bide eşimi ikna edersem alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?