2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben onu alışveriş sırasında almıştım arkadaşım 4 ay oldu doğum yapalı onun çok canı yandı kız mahfoldu ben yandım sen yanma al demiştide almıştım
ben göğüs kalkanı dedim nuby varmış onu verridler ölçüsü falanda yoktu
duruydu çekmecede bi süre zaten biberon kullanddık sonra denedim vermeyi alamadı göğsümü ucu zaten hiç yoktu (daha yeni yeni çıkmaya başladı zaten ) biberonlada ddevam edilmiyoki sadece pompayla sağmak yeterli olmuyo bebeğin emmesi çok farklı git gide azalıyo pompayla
öyle başladım kalkana

maşallah rüzgar, ne çabuk geçti 40 gün:.. kocaman maşallah size annesi..
biz beklemekteyiz :)
haydi bakalım, lohusalık bitti demek... eh artık ne diyelim, kolay gelsin :)

çok sağol canım çok şükür bitti

Son düzenleme:
ben hiç ucum yok diye small aldım ama bilmiyorum hata mı ettim??

Ben de karar veremedim ki? Bir ara baktım adamın biri tek başına gelmişti kızla konuşup aldı bi tane olmadı ben de eşimi gönderirim ne yapayım. Ama bana da small olur gibi geldi diğeri çok büyüktü benim şuan o kadar yok ki göğüs ucum...:kedi:

bu arada kızlar göğüs ucu onun içine giriryo çeke çeke içi doluyo neredeyse zaten ama boyutları hakkında hiç bilgim yok

Anladım canım,teşekkür ederim. Ben de bi bakayım emme sorunu yaşarsak alayım bari...

Ben de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU

Kizlar siz bebek dogdugunda direk besiginde mi yatiracaksiniz yoksa ilk aylar icin kücük bir sepet mi aldiniz?

üstüne gitme adamın özge.
onlar da bu dönemde çok hassaslar, hakkatten onlarda da var stres.. anlayışla karşılamak lazım yani onları da.
vardır bi bildiği, üstüne gitme.. geri tepmesin :)

Doğru söylüyorsun,özellikle bu ara ben belim kasıklarım ağrıyor dedikçe suratı değişiyor,çok üzülüyor,az daha dayan aşkım diyor. Bir de bu konuların üzerinde durup strese sokmuyorum onu,artık alırız bi şekilde.... Zaten üstüne gitsem kesin geri teper kaydirigubbakcemile3

Ben de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU

Kizlar siz bebek dogdugunda direk besiginde mi yatiracaksiniz yoksa ilk aylar icin kücük bir sepet mi aldiniz?

benim kızımın park yatağı var
o da benim yanımda orada yatıyo
eğer yanına labliyosan gerek yok bence
ama alırım ya bi kere oluyo diyosan al yanına koy çok güzel oluyolar

Bizim babası karar verdi,ikimizin arasında yatacakmış,görürüm ben onu gecenin bi yarısı ağlayınca.kaydirigubbakcemile3

evet diğeri büyüktü,satıcı kız da dedi ki bunu ucu iri olanlar alıyor,ben de o zaman small alayım dedim..aslında kız benden bilgili gibi de değildi ya,neyse ..

direk 70x130 cm beşikte yatıracağım canım,ilk zamanlar sepet olmalı diye duymadım hiç??

benim kızımın park yatağı var
o da benim yanımda orada yatıyo
eğer yanına labliyosan gerek yok bence
ama alırım ya bi kere oluyo diyosan al yanına koy çok güzel oluyolar

Besikte yatabiliyorsa orda yatiricam zaten evde yer kalmadi sepet alsam nereye koyucam.

ilk bebek ya bilmiyorum besikte rahatsiz mi olur, özel yatak mi almak gerekir.Direk besikte yatabiliyorsa ne mutlu.

heh bakalım bakalım hakocum...

valla bana kalsa, koynumda uyuturum :) ilk aylarda değil, sürekli koynumdan ayırmam ama.. pskolojisi için zararlıymış.
ilk zamanda kendi odasında yatamayacağını düşündüm, ööle bi köşeye atmıız gibi olur diye düşündüm.. bi beşik aldık kendi odamıza koyduk.
annem tüm tekstilleri tamamlayınca (pikocudalar henüz), hepsinin fotoğraflarını çekip koyucam.

aynen.. bizler yaşıyoruz, onlar bakıyorlar adamcağızlar.. ellerinden de bişey gelmiyor. çok çaresiz kalıyorlar garipler.
çorap-ayakkabı giydiriyoruz benim kociş, canım benim.. yapabildiği bi bu var işte, büyük şefkatle yapıyor.
onlar daha büyük stresteler gibi geliyor bana.. farklı bi ağırlık var omuzlarında şimdi... :)
üstüne gitmemekte fayda var.

bizimde yatağımız hazır deyil alındıda kurulmadı bugün teyzesi kargoyla aldıklarını yolladı çarşamba gelicek biz hiç bişey almadık daha herşeylerini teyzeleri yaptı kızlar babasına kalsa doğumdan sonra bi mağzaya girip yeni doğan bebeye ne gerekiyosa fazla fazla koyun dicekmiş bi anda bitirecekmiş

Öpüldünüz teyzoşlar biz çıkıyoruz opuyorumnanaktan Hava soğuk ama arkadaşa gidip geleyim hem yürüyüş olur,otur otur normal doğumu zorlaştırıyorum miskinlik yaparak... Kendiniz iyi bakınnn...

valla, bize de dediler.. sepet almak lazım diye.
daha küçük olduğu için sepet, boşluk duygusu yaşamıyormuş bebek, anne karnındaki gibi sıkışıklık duygusu oluyormuş, huzurlu uyuyormuş.
ancak, işte maalesef, her şeyi alma lüksümüz de yok.
şimdi bi sepet alıyım, 3 ay kullansın.. sonra sepet küçülsün... kendi odasında yatamayacağına göre kendi başına, odamıza koymak için başka bi beşik ayarla...
o sepet ne olacak sonra? o beşik ne olacak sonra? her şeyi alma lüksümüz yok :)
direk beşik aldık, yatacak bakalım. ben sıkıştırırım onu, huzursuzlanmaz :)

babaların genel yaklaşımı bu zaten :))

Bizim babası karar verdi,ikimizin arasında yatacakmış,görürüm ben onu gecenin bi yarısı ağlayınca.kaydirigubbakcemile3

ondan sonra korkudan uyuyamaz :roflol: gerçi topu topu 1 1 buçuk saat uyunuyor ondada ne kadar dönülür ama yinede ne olur ne olmaz

ben sadece sabahları alıyorum aramıza babanın uyanmasına yakın

Besikte yatabiliyorsa orda yatiricam zaten evde yer kalmadi sepet alsam nereye koyucam.

ilk bebek ya bilmiyorum besikte rahatsiz mi olur, özel yatak mi almak gerekir.Direk besikte yatabiliyorsa ne mutlu.

yok canım ne özel yatağı yatır beşiğinde boyuda iyymiş benimkide 70*110 gayette rahatım

maşallah canım oglusuna..
suruyorum canım
lansınohu onceden basladım zaten..
bu arada karbonatlı su ıle temızlıyorum bepanthen verdı dr..
ama nafıle acıyor mecbur gececek ınsallah.
sımdı aventın gogus ucunu deneyecegım bakalım

tebrikler kibele..demek Hayal koydunuz adını,analı babalı sağlıkla büyüsün Hayalcik..
yeni yılın ilk bebişi annesinin doğum gününü bekleyemedi ama,yine de iyi zamanlama oldu :))

sagol canım cok teşekkur ederızz..
evet canım bekleyemedı ama ılk bebıs oldu prenses..

canım cok sagolasın ınsallah canım.. :))
canım ısmı babası ve ben anlık bır kararla verdık aynı anda begendık..
ama ıkıncı bır ısım dusunuyoruz..

kızlar bugun cadaloz arkadasımız da
doguma gıdıyordu
yanı 3tane bebegımız gelıyor bugun

benım oglusum inat cıktı yaaa

kıbele allah analı babalı buyutsun
darısı basımıza

sagol canım :))

cok sagol canımcım..

canım benım en son ıkı olcumde 4200 ve 4050 demıslerdı usg de buyuk gorunuyo..
ama genel olarak yınede 3800 de normal dogum ıstemıyor drlar kafası fılan ezılmesın dıye sanırım..

maşallah canım kızımıza allahım analı babalı büyütsün öp kokla bol bol

cok sagol canım benım koklarım..

kibelesr kızın gelmiş, hoşgelmiş
analı babalı büyür inşallah Hayal hanım
İsmine bayıldım

sagol canımcım cok teşekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…