Kalkanı hemen mi kullanmaya başladın yoksa yara olacağını anlayınca mı başladın? Dün alacaktım ama ya yara olmazsa deyip eşime gösterdim istediğimde gelir alırsın dedim. Bir de onların small olanları falan var ona nasıl karar verdin?
maşallah rüzgar, ne çabuk geçti 40 gün:.. kocaman maşallah size annesi..
biz beklemekteyiz :)
haydi bakalım, lohusalık bitti demek... eh artık ne diyelim, kolay gelsin :)
ben hiç ucum yok diye small aldım ama bilmiyorum hata mı ettim??
canım ben onu alışveriş sırasında almıştım arkadaşım 4 ay oldu doğum yapalı onun çok canı yandı kız mahfoldu ben yandım sen yanma al demiştide almıştım
ben göğüs kalkanı dedim nuby varmış onu verridler ölçüsü falanda yoktu
duruydu çekmecede bi süre zaten biberon kullanddık sonra denedim vermeyi alamadı göğsümü ucu zaten hiç yoktu (daha yeni yeni çıkmaya başladı zaten ) biberonlada ddevam edilmiyoki sadece pompayla sağmak yeterli olmuyo bebeğin emmesi çok farklı git gide azalıyo pompayla
öyle başladım kalkana
çok sağol canım çok şükür bitti
Canım senin yine uyku seti ve nevresimin kalmış ve sipariş vermişsin zaten. Bizim beşiğimiz bile yok,eşim doğduktan sonra alırız diyor,kim aklına girdiyse adam vazgeçti doğumöncesi beşik almaktan. Ben bu gidişle hoş bir loğusalık dönemi geçirmeyeceğim eşimin sayesinde... Ne desem sonraya bırakıyor artık mafoldumbenklava:
üstüne gitme adamın özge.
onlar da bu dönemde çok hassaslar, hakkatten onlarda da var stres.. anlayışla karşılamak lazım yani onları da.
vardır bi bildiği, üstüne gitme.. geri tepmesin :)
Ben de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU
Kizlar siz bebek dogdugunda direk besiginde mi yatiracaksiniz yoksa ilk aylar icin kücük bir sepet mi aldiniz?
Ben de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU
Kizlar siz bebek dogdugunda direk besiginde mi yatiracaksiniz yoksa ilk aylar icin kücük bir sepet mi aldiniz?
evet diğeri büyüktü,satıcı kız da dedi ki bunu ucu iri olanlar alıyor,ben de o zaman small alayım dedim..aslında kız benden bilgili gibi de değildi ya,neyse ..Ben de karar veremedim ki? Bir ara baktım adamın biri tek başına gelmişti kızla konuşup aldı bi tane olmadı ben de eşimi gönderirim ne yapayım. Ama bana da small olur gibi geldi diğeri çok büyüktü benim şuan o kadar yok ki göğüs ucum...:kedi:
direk 70x130 cm beşikte yatıracağım canım,ilk zamanlar sepet olmalı diye duymadım hiç??Ben de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU
benim kızımın park yatağı var
o da benim yanımda orada yatıyo
eğer yanına labliyosan gerek yok bence
ama alırım ya bi kere oluyo diyosan al yanına koy çok güzel oluyolar
Doğru söylüyorsun,özellikle bu ara ben belim kasıklarım ağrıyor dedikçe suratı değişiyor,çok üzülüyor,az daha dayan aşkım diyor. Bir de bu konuların üzerinde durup strese sokmuyorum onu,artık alırız bi şekilde.... Zaten üstüne gitsem kesin geri teper kaydirigubbakcemile3
direk 70x130 cm beşikte yatıracağım canım,ilk zamanlar sepet olmalı diye duymadım hiç??
hoşçakalllÖpüldünüz teyzoşlar biz çıkıyoruz opuyorumnanaktan Hava soğuk ama arkadaşa gidip geleyim hem yürüyüş olur,otur otur normal doğumu zorlaştırıyorum miskinlik yaparak... Kendiniz iyi bakınnn...
babaların genel yaklaşımı bu zaten :))bizimde yatağımız hazır deyil alındıda kurulmadı bugün teyzesi kargoyla aldıklarını yolladı çarşamba gelicek biz hiç bişey almadık daha herşeylerini teyzeleri yaptı kızlar babasına kalsa doğumdan sonra bi mağzaya girip yeni doğan bebeye ne gerekiyosa fazla fazla koyun dicekmiş bi anda bitirecekmiş
Bizim babası karar verdi,ikimizin arasında yatacakmış,görürüm ben onu gecenin bi yarısı ağlayınca.kaydirigubbakcemile3
Besikte yatabiliyorsa orda yatiricam zaten evde yer kalmadi sepet alsam nereye koyucam.
ilk bebek ya bilmiyorum besikte rahatsiz mi olur, özel yatak mi almak gerekir.Direk besikte yatabiliyorsa ne mutlu.
merhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman
tebrikler kibele..demek Hayal koydunuz adını,analı babalı sağlıkla büyüsün Hayalcik..
yeni yılın ilk bebişi annesinin doğum gününü bekleyemedi ama,yine de iyi zamanlama oldu :))
Merhaba annişler....
kibele senin adına çok sevindik inşallah gögüslerde iyileşir bir an önce...ismi kim koydu merak ettim :))
bugün demet ve ecrinde doğuma giriyordu Allah yardımcıları olsun .... ehhh artık sıra bize geliyorrrr
kızlar bugun cadaloz arkadasımız da
doguma gıdıyordu
yanı 3tane bebegımız gelıyor bugun
benım oglusum inat cıktı yaaa
kıbele allah analı babalı buyutsun
darısı basımıza
kibelecim, tekrar tekrar hayırlı olsun canım Hayal bebek.. sağlıkla büyütün inşallah..
memişler için lansinoh öneriyorlar, denemişsindir heralde, işe yaramadı mı?
merhaba jasmin, hayırlısı bakalım... demek 23 ocak :)
bütün millet doğurdu, bi senle ben kaldık :)
kibele gözün aydın darısı başımıza. bende perşembe sezeryan olacam. kızının ultrasonda kaç kilo çıkmıştı tuttumu doktorun dediğiyle. benim kızda şuan 3800 dedi doktor. normal doğum zor dedi. sana sorum doktorun tahmini çıktımı canım
maşallah canım kızımıza allahım analı babalı büyütsün öp kokla bol bol
kibelesr kızın gelmiş, hoşgelmiş
analı babalı büyür inşallah Hayal hanım
İsmine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?