2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa..bak ben bu konuya çalışmamışım demekk :kedi:
e ne yapalım,uyku tulumunda uyuyacak zaten,kollarını da hafifce tülbentle toparlar sıkıştırırım diyorum,anne karnı gibi olur..malum eskiden sıkıca kundak yaparlarmış,doğduğum zamanki ebe hemşire beni her gördüğünde anlatır,elimi kolumu tutamamışlar kundak yapmak için,bakalım oğluşu zapt edebilecekmiyiz opuyorumnanaktan

doğru bi yaklaşım ama farklı bi bakış açısıyla söyliyim kısa sürede rahatlığa alışıyolar benimki bacakları sarılınca uyanıyo
önceden kundak yaparlarmış deli olurdu herlde öyle bişeey olsa
geriniyo bacakları havaya dikiyo kollar geride sonra bi bırakıyo kendini pili bitmiş gibi oohhhh sere serpile yatıyo
zaten gece genlde yan yatacak emdikten sonra ne olur ne olmaz sırtında destek yastık olacak

yer ve durum varsa herşeyden heves alınmalı
ama yoksa hiöç de gerek yok detaylara

kızlar hastanenızı arayın sorun
fıyatlara cok zam gelmıs

benım hastaneye yuzde 40tan fazla gelmıs

gıttıgınızde suprızle karsılasmayınnn
az once aradım sordumm

Ben de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU

Kizlar siz bebek dogdugunda direk besiginde mi yatiracaksiniz yoksa ilk aylar icin kücük bir sepet mi aldiniz?
ben yanımda yatırıyorum
yatağa koyunca rahatsız oluyorum
oda sürekli mıkır mıkır yapıyor
bende yanıma aldım daha rahat ediyorum
40 gün böle yatııcam

sağol teyzesi büyüyoruz emdi şimdi uyuyo kucağımda bugün 40. günümüz lohusalık bitti çok şükür darısı sizlere inşallah.
ve bugün bizim sat ımıza göre doğum günümüz
gözün aydı canım
darısı bize insallah

41 kere maşallah hayalime

maşallah canım oğlusuna koca adam olmus

heh en güzeli :)

Öpüldünüz teyzoşlar biz çıkıyoruz opuyorumnanaktan Hava soğuk ama arkadaşa gidip geleyim hem yürüyüş olur,otur otur normal doğumu zorlaştırıyorum miskinlik yaparak... Kendiniz iyi bakınnn...

haydi bakalım yürüyün siz minnoşunla.
ben de şimdi yemek yaptım geldim. pişiyor kendi kendine...

valla rüzgarcım, yer varsa, maddi imkanlar da el veriyorsa.. her türlü heves alınmalı elbette, katılıyorum.
ama işte malum bu zamanda, her şeyi almak-yapmak çok zor.
benim de çok hoşuma gidiyor aslında o sepetler mesela, gelinlik gibi giydirilebilir... çok şık olur... ama işte, düşünmeden alıp eve koyma şansımız yok.

kızlar hastanenızı arayın sorun
fıyatlara cok zam gelmıs

benım hastaneye yuzde 40tan fazla gelmıs

gıttıgınızde suprızle karsılasmayınnn
az once aradım sordumm

of of of.. çokmuş o zam oranı beya... hangi hastahane bu?

Demetin esi Faceye yazmis, demet de dogum yapmis

esi bir problem yok bebe de kendi de saglikli demis

selam kızlar nasılsınız ne haberler var demet doğum yapmış galiba hadi hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün kuzusunu darısı bizim başımıza:Saruboceq:

Selam kızlar.Hepinizin heyecanını çok iyi anlıyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun inş.Ben de aralığın 16sında oğlumu aldım kucağıma sezeryanla.Böyle bir sevgi yok kokusu mis gibi.Her acıya sıkıntıya uykusuzluğa değer herşey.Hepiniz sağlıkla alırsınız inş. kucaklarınıza bebeciklerinizi.

nehır67
guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım
allah bebegınle bır omur mutlu bır hayat gecırmek nasıp etsın

hiç üzülme geçen hafta da ben de öyle birşey olmuştu...bizim dr. kolaya kaçmaz bence, bak beni beklliyor, ben bugün 38+2 idim, hiç sezelim falan demedi...dr. konusunda içini ferah tut, seninkini iri görmüştür, normal düşünmediğini de bildiği için riske atmak istememiştir hatırlıyorsan bana previa durumunda sezaryen için 7 ocağa gün vermişti, şimdi hiç sezaryen falan demiyor aksine normal için şöyle yap böyle yap diyor....

tüm erkekler mi böyle, benimki de bugün nst yi beklerken duyduğu muhabbetleri bana örnek veriyor, milletin karısı laf dinliyormuş, eminönüne gitmesine izin vermemişlermiş de her şeyini bir saatte e bebeketen almışmış,ben o engellemese eminönüne her gün gidermişim...bunlar ağa galiba yaaa...

kibelecim yarmagül gelmiş, hoş gelmiş...ismi de pek güzelmiş....güle gle mutlu büyüt inşallah...

krizalit geldin mi canım??kontrol nasıl geçti?

hiç sorma canım, sabah önce nst ye girdim, kalbi çok yavaş atıyordu ve hiç hareket etmiyordu, çok panik yapmamaya çalıştım ama hemşire gelip de hiç hareket etmiyor deyince onda panik sezdiğim için panikledim, leyla hanımın asistanı geldi, biraz daha dursun deyince iyice üzüldüm, elimdeki kitabı bırakıp karşımdaki hamileyle konuşmaya başlayınca uyandı bizim sıpa...meğer uyuyormuş :)) onun dışında iyi idi, sancı falan çıkmadı, yarım saatte bir ama o da anlamlı değil dedi,dr. bu hafta kilo vermiştim, bebişim de sadece 33 gr almış, ona üzüldüm biraz, 3389 olmuş...geçen hafta 350 gr almış deyince bu hafta benim için iyi olmadı, önemli değil dedi leyla hanım...kısaca herşey yolunda, sen de fl ye falan takma benim de bu hafta geri çıktı geçen haftaya göre, aletlerin yanolma payı var...bu arada tartıları bozulmuş, 6. tartılarıymış:)) cumartesi yenisinde tartınırsın artık :)))

merhaba kızlar nasılsınız?
ecrinden haber var mı?

canım iyi güzel de bununla nasıl uğraşacaksın ki? ilk zamanlar günde en az on tane bez kirleniyo hergün hergün o kadar bezi yıka temizle uğraşılmaz valla

Ben de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU

Kizlar siz bebek dogdugunda direk besiginde mi yatiracaksiniz yoksa ilk aylar icin kücük bir sepet mi aldiniz?

bence sepet şart değil ama seninle aynı odada yatması daha uygun diye düşünüyorum eğer beşiği yanına alabiliyorsan sepete ne gerek var ki?

kızlar
rahmıme cok fena ıgne batıyor sankı
artık dayanılmaz oluyor
dungece saat 03,00sularında
6 7 kere sol bacagıma sancı vurdu
boyle elektrık carpması gibi
valla gelecek dıye coook korktum
eşim işteydı cunku

kızlar selam verdik yahu heç takan yok aşk olsun bende kimsenin selamını almıcam bundan sonra walla

ben şimdi hastaneyi aradım zam gelmemiş arkadaşlar...demek ki bu insiyatifle ilgili birşey, zorlayın pazarlık yapın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…