aa..bak ben bu konuya çalışmamışım demekk :kedi:valla, bize de dediler.. sepet almak lazım diye.
daha küçük olduğu için sepet, boşluk duygusu yaşamıyormuş bebek, anne karnındaki gibi sıkışıklık duygusu oluyormuş, huzurlu uyuyormuş.
ancak, işte maalesef, her şeyi alma lüksümüz de yok.
şimdi bi sepet alıyım, 3 ay kullansın.. sonra sepet küçülsün... kendi odasında yatamayacağına göre kendi başına, odamıza koymak için başka bi beşik ayarla...
o sepet ne olacak sonra? o beşik ne olacak sonra? her şeyi alma lüksümüz yok :)
direk beşik aldık, yatacak bakalım. ben sıkıştırırım onu, huzursuzlanmaz :)
valla, bize de dediler.. sepet almak lazım diye.
daha küçük olduğu için sepet, boşluk duygusu yaşamıyormuş bebek, anne karnındaki gibi sıkışıklık duygusu oluyormuş, huzurlu uyuyormuş.
ancak, işte maalesef, her şeyi alma lüksümüz de yok.
şimdi bi sepet alıyım, 3 ay kullansın.. sonra sepet küçülsün... kendi odasında yatamayacağına göre kendi başına, odamıza koymak için başka bi beşik ayarla...
o sepet ne olacak sonra? o beşik ne olacak sonra? her şeyi alma lüksümüz yok :)
direk beşik aldık, yatacak bakalım. ben sıkıştırırım onu, huzursuzlanmaz :)
ben yanımda yatırıyorumBen de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU
Kizlar siz bebek dogdugunda direk besiginde mi yatiracaksiniz yoksa ilk aylar icin kücük bir sepet mi aldiniz?
gözün aydı canımsağol teyzesi büyüyoruz emdi şimdi uyuyo kucağımda bugün 40. günümüz lohusalık bitti çok şükür darısı sizlere inşallah.
ve bugün bizim sat ımıza göre doğum günümüz
41 kere maşallah hayalimecanlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
julı haber vermıs :))
mınık kızım geldı dunyaya..
3800 52.5 cm..
kızımızın adını Hayal koyduk..
babası ıkıncı ısım dusunuyor
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
genel anestezı olarak sezeryana aldı.
bu arada kıstımı de almıslar :))
saat 13.47 de Hayal Prensesımız bızım yanımızdaydı..
ıkı gun kaldık hastanede..
cok sukur hersey yolunda sutum geldı zaten son zamanlarda gelıyordu..
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
ama deger melegımın yuzunu gormeye..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..
merhaba kizlar simdi doktor amcamizdan geldik oglusum 2820 gr 48 cm olmus hersey yolundaymis 23 ocak gunu saat 8.30da sezaryan gunumuz insallah oglus acele etmezse
kibele massallah canim prensese tebrikler sana da kolayliklar diliyorum goguslere lansonih suruyomusun canim opuyorum prensesi de seni de kocaman
bizimde yatağımız hazır deyil alındıda kurulmadı bugün teyzesi kargoyla aldıklarını yolladı çarşamba gelicek biz hiç bişey almadık daha herşeylerini teyzeleri yaptı kızlar babasına kalsa doğumdan sonra bi mağzaya girip yeni doğan bebeye ne gerekiyosa fazla fazla koyun dicekmiş bi anda bitirecekmiş
Öpüldünüz teyzoşlar biz çıkıyoruz opuyorumnanaktan Hava soğuk ama arkadaşa gidip geleyim hem yürüyüş olur,otur otur normal doğumu zorlaştırıyorum miskinlik yaparak... Kendiniz iyi bakınnn...
doğru bi yaklaşım ama farklı bi bakış açısıyla söyliyim kısa sürede rahatlığa alışıyolar benimki bacakları sarılınca uyanıyo
önceden kundak yaparlarmış deli olurdu herlde öyle bişeey olsa
geriniyo bacakları havaya dikiyo kollar geride sonra bi bırakıyo kendini pili bitmiş gibi oohhhh sere serpile yatıyo
zaten gece genlde yan yatacak emdikten sonra ne olur ne olmaz sırtında destek yastık olacak
yer ve durum varsa herşeyden heves alınmalı
ama yoksa hiöç de gerek yok detaylara
kızlar hastanenızı arayın sorun
fıyatlara cok zam gelmıs
benım hastaneye yuzde 40tan fazla gelmıs
gıttıgınızde suprızle karsılasmayınnn
az once aradım sordumm
çok heyecanlı..doğumu yaptı herhalde..ecrin'in telefonu açılmış, çalıyor. ama açılmıyor...
cnm
özel yüzyıl hastanesı gebze
çok heyecanlı..doğumu yaptı herhalde..
Demetin esi Faceye yazmis, demet de dogum yapmis
esi bir problem yok bebe de kendi de saglikli demis
hiç üzülme geçen hafta da ben de öyle birşey olmuştu...bizim dr. kolaya kaçmaz bence, bak beni beklliyor, ben bugün 38+2 idim, hiç sezelim falan demedi...dr. konusunda içini ferah tut, seninkini iri görmüştür, normal düşünmediğini de bildiği için riske atmak istememiştir hatırlıyorsan bana previa durumunda sezaryen için 7 ocağa gün vermişti, şimdi hiç sezaryen falan demiyor aksine normal için şöyle yap böyle yap diyor....ben de ölçüm hatasıdır dedim kendimce,kemik boyu daha da kısalamayacağına göre ..
dediğin gibi 1 hafta falan ileri ama önemli olan sat diye biliyorum ben,bebek tombiş diye ciğeri daha gelişmiş olmuyor ki( druma güveniyorum ama 38+1 de erken geldi,çatı muayenesi de yaptı gerçi ama bilemiyorum ki fazla kolaya mı kaçtı??
hayır sevcan sezeryan olacak,dr 16 ocak için uygun gördü ama ben 21 ine erteleyelim dedim..16 sı ayarlandı ama bakalım bu ctesi ,duruma göre 21 i de olabilir..
bizimde yatağımız hazır deyil alındıda kurulmadı bugün teyzesi kargoyla aldıklarını yolladı çarşamba gelicek biz hiç bişey almadık daha herşeylerini teyzeleri yaptı kızlar babasına kalsa doğumdan sonra bi mağzaya girip yeni doğan bebeye ne gerekiyosa fazla fazla koyun dicekmiş bi anda bitirecekmiş
kibelecim yarmagül gelmiş, hoş gelmiş...ismi de pek güzelmiş....güle gle mutlu büyüt inşallah...maşallah canım oglusuna..
suruyorum canım
lansınohu onceden basladım zaten..
bu arada karbonatlı su ıle temızlıyorum bepanthen verdı dr..
ama nafıle acıyor mecbur gececek ınsallah.
sımdı aventın gogus ucunu deneyecegım bakalım
sagol canım cok teşekkur ederızz..
evet canım bekleyemedı ama ılk bebıs oldu prenses..
canım cok sagolasın ınsallah canım.. :))
canım ısmı babası ve ben anlık bır kararla verdık aynı anda begendık..
ama ıkıncı bır ısım dusunuyoruz..
sagol canım :))
cok sagol canımcım..
canım benım en son ıkı olcumde 4200 ve 4050 demıslerdı usg de buyuk gorunuyo..
ama genel olarak yınede 3800 de normal dogum ıstemıyor drlar kafası fılan ezılmesın dıye sanırım..
cok sagol canım benım koklarım..
sagol canımcım cok teşekkurler..
krizalit geldin mi canım??kontrol nasıl geçti?
Ben de aldim ama simdi de bebek dogar dogmaz ilk ay besikte yatmaz ona sepet alicaksiniz dediler kafam cok karisti CADIARZU
Kizlar siz bebek dogdugunda direk besiginde mi yatiracaksiniz yoksa ilk aylar icin kücük bir sepet mi aldiniz?
nehır67
guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım
allah bebegınle bır omur mutlu bır hayat gecırmek nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?