- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
merhaba kızlar nasılsınız?
ecrinden haber var mı?
canım iyi güzel de bununla nasıl uğraşacaksın ki? ilk zamanlar günde en az on tane bez kirleniyo hergün hergün o kadar bezi yıka temizle uğraşılmaz valla
bence sepet şart değil ama seninle aynı odada yatması daha uygun diye düşünüyorum eğer beşiği yanına alabiliyorsan sepete ne gerek var ki?
Selam kızlar.Hepinizin heyecanını çok iyi anlıyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun inş.Ben de aralığın 16sında oğlumu aldım kucağıma sezeryanla.Böyle bir sevgi yok kokusu mis gibi.Her acıya sıkıntıya uykusuzluğa değer herşey.Hepiniz sağlıkla alırsınız inş. kucaklarınıza bebeciklerinizi.
kızlar
rahmıme cok fena ıgne batıyor sankı
artık dayanılmaz oluyor
dungece saat 03,00sularında
6 7 kere sol bacagıma sancı vurdu
boyle elektrık carpması gibi
valla gelecek dıye coook korktum
eşim işteydı cunku
kızlar
artık dayanılmaz oluyor
eşim işteydı cunku
kızlar selam verdik yahu heç takan yok aşk olsun bende kimsenin selamını almıcam bundan sonra walla
ben şimdi hastaneyi aradım zam gelmemiş arkadaşlar...demek ki bu insiyatifle ilgili birşey, zorlayın pazarlık yapın...
kızlar
artık dayanılmaz oluyor
eşim işteydı cunku
kızlar selam verdik yahu heç takan yok aşk olsun bende kimsenin selamını almıcam bundan sonra walla
yalel evet eşim banyoda,tuvalette
temızlık yapmakla mesgul,aman masallah dılımı ısırayım
bugun evde ıdı sabah ısten geldı
yarın sabah gıdecek
uyuyormuymuş opuyorumnanaktan herşeyin yolunda olmasına sevindim..sen yazmıştın son haftalarda yanılma oluyormuş diye,onu hatırlayınca da rahatladım biraz..telefon açtım yine de önce telefonda beklettiler,kapanınca da numaraya ulaşılamıyor vs dedi kayıt kötükedihüsohiç üzülme geçen hafta da ben de öyle birşey olmuştu...bizim dr. kolaya kaçmaz bence, bak beni beklliyor, ben bugün 38+2 idim, hiç sezelim falan demedi...dr. konusunda içini ferah tut, seninkini iri görmüştür, normal düşünmediğini de bildiği için riske atmak istememiştir hatırlıyorsan bana previa durumunda sezaryen için 7 ocağa gün vermişti, şimdi hiç sezaryen falan demiyor aksine normal için şöyle yap böyle yap diyor....
hiç sorma canım, sabah önce nst ye girdim, kalbi çok yavaş atıyordu ve hiç hareket etmiyordu, çok panik yapmamaya çalıştım ama hemşire gelip de hiç hareket etmiyor deyince onda panik sezdiğim için panikledim, leyla hanımın asistanı geldi, biraz daha dursun deyince iyice üzüldüm, elimdeki kitabı bırakıp karşımdaki hamileyle konuşmaya başlayınca uyandı bizim sıpa...meğer uyuyormuş :)) onun dışında iyi idi, sancı falan çıkmadı, yarım saatte bir ama o da anlamlı değil dedi,dr. bu hafta kilo vermiştim, bebişim de sadece 33 gr almış, ona üzüldüm biraz, 3389 olmuş...geçen hafta 350 gr almış deyince bu hafta benim için iyi olmadı, önemli değil dedi leyla hanım...kısaca herşey yolunda, sen de fl ye falan takma benim de bu hafta geri çıktı geçen haftaya göre, aletlerin yanolma payı var...bu arada tartıları bozulmuş, 6. tartılarıymış:)) cumartesi yenisinde tartınırsın artık :)))
aa..telefonda bilgi vermezler diye aramamıştım..öyle miii hihoyyytben şimdi hastaneyi aradım zam gelmemiş arkadaşlar...demek ki bu insiyatifle ilgili birşey, zorlayın pazarlık yapın...
aman canım yaa..iki dakikada söndürdün sevincimi..canım hastanelere zamlar ocak 15 den ıtıbaren baslıyacakmıss zam gelmeden doguruversek bariikaydirigubbakcemile3
iyiyim ya walla fena kapris yaparım hele şu sıralar dahada beterim hep ilgi istiyorum ya kediden farkım kalmadı mır mır diyince okşanmak istiyorum sen nasılsın varmı agrın sancın durumun nedir bacımalla alla.. hamiş kadın.. bana baksana sen bi :)
ne kaprisi kısım bu şimdi..
görmedik şekerim.. hemen kızıp surat asma..
nasılsın?
iyiyim canım ya yattım yattım geldim napim sende iyi ol emipamukum hosgeldın
ask olsun
daha yenı oturdumm sayılır
yalel evet eşim banyoda,tuvalette
temızlık yapmakla mesgul,aman masallah dılımı ısırayım
bugun evde ıdı sabah ısten geldı
yarın sabah gıdecek
ben selam bekledim canım ondan :jeyyar:ank, askitom_85, aYca24, dandini28, krizalit, linay34, ozgeakkoyun, pamuk86, Poseidon83, selda58, sudembebis, womarch, ynann
kalabalığız ama, ses soluk yok..
alooooooo
Benim de aksamlari bacak arasindaki kemiklerim kopacakmis gibi oluyor, sanki yumusayip yok oluyorlarmis gibi (garip bir tarif oldukafamçokkarıştı) sanki ayaga kalksam bacagimi tutmicak artik o kemikle bacagim yere düsücekmis gibi
Korkma yaninda bir taksi duragi teli bulunsun ne olur ne olmaz yalnizken baslarsa dogum hemen taksi cagirirsin.
Hosgeldin Pamuk, walla busaatlerde doguma az kalmis kimsenin akli basindami ki, icimiz disimiz bebek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?