2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten benim bebegin odasi yok ki besigi de bizim yatak odasinda ayrimiz gayrimiz yok onla zemuszemus

teşekkür ederiz nehir,
zen de inşallah meleğinin sağlıkla büyüdüğü günleri görürsün.
allah analı babalı büyütsün canım, sütünle kal..

anam anam... bak beni de heyecanlandırdın aşkitom..
kız ne olaki o? eşin yakınlarda mı şimdi peki?
iyi misin? her şey yolunda mı?
korkutma bizi..

nasılsın aşkitom dün gece gelemedim mide bulantısından yattım sabah 6da uyudum bende dikkat et canım ya eşin evdemi bugün bari korkma kuzum allah yardımcın olsun hep yanında olsun seni bir avazda bebeğine kavuştursun inş

kızlar selam verdik yahu heç takan yok aşk olsun bende kimsenin selamını almıcam bundan sonra walla

alla alla.. hamiş kadın.. bana baksana sen bi :)
ne kaprisi kısım bu şimdi..
görmedik şekerim.. hemen kızıp surat asma..
nasılsın?

pamukum hosgeldın
ask olsun
daha yenı oturdumm sayılır

yalel evet eşim banyoda,tuvalette
temızlık yapmakla mesgul,aman masallah dılımı ısırayım
bugun evde ıdı sabah ısten geldı
yarın sabah gıdecek

ank, askitom_85, aYca24, dandini28, krizalit, linay34, ozgeakkoyun, pamuk86, Poseidon83, selda58, sudembebis, womarch, ynann
kalabalığız ama, ses soluk yok..
alooooooo

Benim de aksamlari bacak arasindaki kemiklerim kopacakmis gibi oluyor, sanki yumusayip yok oluyorlarmis gibi (garip bir tarif oldukafamçokkarıştı) sanki ayaga kalksam bacagimi tutmicak artik o kemikle bacagim yere düsücekmis gibi

Korkma yaninda bir taksi duragi teli bulunsun ne olur ne olmaz yalnizken baslarsa dogum hemen taksi cagirirsin.

kızlar selam verdik yahu heç takan yok aşk olsun bende kimsenin selamını almıcam bundan sonra walla

Hosgeldin Pamuk, walla busaatlerde doguma az kalmis kimsenin akli basindami ki, icimiz disimiz bebek oldu

yalel evet eşim banyoda,tuvalette
temızlık yapmakla mesgul,aman masallah dılımı ısırayım
bugun evde ıdı sabah ısten geldı
yarın sabah gıdecek

iyi hadi, yanındaysa sorun yok.
korkutma bizi bak... :)
haber vermeden gitme sakın doğuma.. bi biçimde haberdar et bizi.... merakta bırakma emi :)

uyuyormuymuş opuyorumnanaktan herşeyin yolunda olmasına sevindim..sen yazmıştın son haftalarda yanılma oluyormuş diye,onu hatırlayınca da rahatladım biraz..telefon açtım yine de önce telefonda beklettiler,kapanınca da numaraya ulaşılamıyor vs dedi kayıt kötükedihüso
bugün alpermumcu da okudum doğum yaklaşınca son haftaların belirtisiymiş kilo vermek,normal yani kilo vermen..

dediğin gibi bizim sıpayı iri görmüştür diyeceğim ama bana abartılı iri bebek değil,biraz ileri diyor..anlamadım ben :uhm: sizin ailede iri doğumlar olduğu için zorlamıyorum,zaten zorlayınca da pişman oluyorum sonra dedi..aynen sana dediği gibi 1 cm açılma var,kafasını elledim dedi..o tartıyı da ben bozmuşumdur kanımca -tatlicadiarzu- yarım kilo almışım 1 haftada..ben daha çok bekliyordum ya sevindim gerçi..

hastane fiyatlarında değişiklik olmuş mu??ben ctesi sarhoş gibi çıktım,nst üzerine,doğum günü vs konuşunca unuttum,sonra akşam haberlerde gördüm yeni sınıflandırma açıklandı diye..gittin mi sen?

burdayım kızlaaaarrr
poseıdoncum taksıye gerek yok
kayınpederın araba kapı onunde
kendısı de yukarda

valla yalel cnm
haber verırmıyım o heyecanla bılmıyorum ama
ılk fırsatta haber vermeye calısırım
en azından 1 nıze
kı o hepınıze yayar haberı
hayırlısıla bır dogurayım da

sudembebıs
persembe kntrol
o zamana kadar dogurmazsam tabı
yarın kısmetse 40+

kızlarr ben bu gece ruyamda resmen dogum yaptım yaaa tum ayrıntılarıyla gordumm ama ruyanın sonunda bır surprız oldu bebek kız yerıne erkek cıktı tabı ben sok oldummm bır kurtulsaydık kızlarr ruyalarımızda bıle dogum valla korkarr oldumm cokkkafamçokkarıştı

kızlarr ben bu gece ruyamda resmen dogum yaptım yaaa tum ayrıntılarıyla gordumm ama ruyanın sonunda bır surprız oldu bebek kız yerıne erkek cıktı tabı ben sok oldummm bır kurtulsaydık kızlarr ruyalarımızda bıle dogum valla korkarr oldumm cokkkafamçokkarıştı

ben şimdi hastaneyi aradım zam gelmemiş arkadaşlar...demek ki bu insiyatifle ilgili birşey, zorlayın pazarlık yapın...
aa..telefonda bilgi vermezler diye aramamıştım..öyle miii hihoyyyt

canım hastanelere zamlar ocak 15 den ıtıbaren baslıyacakmıss zam gelmeden doguruversek bariikaydirigubbakcemile3
aman canım yaa..iki dakikada söndürdün sevincimi..

hayırlısı askıtomm allah kurtarsın ınsallahh kalan bızlerıı benımde persembe kontrol ınsallahhh

alla alla.. hamiş kadın.. bana baksana sen bi :)
ne kaprisi kısım bu şimdi..
görmedik şekerim.. hemen kızıp surat asma..
nasılsın?
iyiyim ya walla fena kapris yaparım hele şu sıralar dahada beterim hep ilgi istiyorum ya kediden farkım kalmadı mır mır diyince okşanmak istiyorum sen nasılsın varmı agrın sancın durumun nedir bacım
iyiyim canım ya yattım yattım geldim napim sende iyi ol emi
ank, askitom_85, aYca24, dandini28, krizalit, linay34, ozgeakkoyun, pamuk86, Poseidon83, selda58, sudembebis, womarch, ynann
kalabalığız ama, ses soluk yok..
alooooooo
ben selam bekledim canım ondan :jeyyar:

olsun içimiz dışımız bebek zati bizim içimizde diğerlerinin dışında güzel bi benzetme olsun ya selam alınmayınca insan sevilmiyo gibi hissediyo kendinimafoldumben

kızlar arayın sorun
bılgı verıyolar
benım hastaneye %40 zam gelmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…