2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar, biz kaçtık kızımla..
Kociş erken geldi..
öptük sizi çok çok..

aa..telefonda bilgi vermezler diye aramamıştım..öyle miii hihoyyyt

aman canım yaa..iki dakikada söndürdün sevincimi..

canım valla napcazz bılmıyorum ama saglık ıcın mecburr verecez nekadar ısterlerse normalde bana normal doguma 1500 sezeryanada 2750 ıstedıler bunun zamlısını dusunemıyorum vallaaa umarım tamamen zam gelmeden dogururum dıye dua edıyorummkaydirigubbakcemile3esım dıyor sık dısınıde normal dogurr dıyorrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende hemen hemen her gece doğuruyorum emziriyorum canım çünkü kafamızda bitek o var bugecede annemde gördüm kendimi nişanım geldi anneme gösterdim hemen bak geliyo dedim ama kan rüyayı bozarmış ya hayırlısı bakalım
selamm kızlarrr herkesss burdaaa

hoşgeldin evet doğuramayanlar gurubu hep burda

nese fatma hosgeldınız
demet ıyıymıs sanırım

cadaloz ve ecrın nasıl acaba

ay galıba suanda en kıdemlı,
nese ve benız sanırım

ne olacak bu halımız
herkes aramaya basladı benı dogdumu dıye
eşimi de
hayırlısı bakalım

Merhabalar,
Ben son 3 günümü yaşıyorum, cumartesi kontrolünde dr.7 Ocak saat 16:00 için sezeryan zamanı verdi. Ben sürekli saat sayıyorum. Çünkü son 13 gündür sürekli kaşınıyorum, uykumu yorgunluktan ancak sızarak tamamlıyorum. Kiloda verdim. Psikolojım 0 oldu. Daha önceki kusma ve kemik ağrıları , yürüyememe şikayetleri vız geliyor.

ank
gecmı olsun cnm
hadı az kaldı
allah kolaylık versın

algor hosgeldın
bn gıtmedım dahaaa

herkess burdaa...kaydirigubbakcemile5ne güzeel...merhabaaaa kızlarrr.:lepi:...
selam canım hg

hadi hayırlısı olsun allah yardımcın olsun sık dişini canım az kalmış kavuşmanıza seninde sağlığına kavuşmana çok zor anne olmak karşıdan kolay geliyor ama birde böyle sorunları çekene sor allah hep yanımızda yardımcımız olsun

Bu arada bende sizler gibi içimde kalsın, çıkınca üzülecem diyebilmeyi çok isterdim, ama bu acılar beni bir an önce karnımda değil kucağımda olması gerektiği yönünde istekli kılıyor. Ayrıca dr. ilaç verdi 5 gün kullandım çözüm olmadı. Sonrasında bebeğin hamilelik başında da olabildiği gibi sonlarda da vücutta alerji yaptığını, benimsemediğini söyledi. Tepki veriyormuş. Kaldı Kaldı 71 saat.

ank
gecmı olsun cnm
hadı az kaldı
allah kolaylık versın

algor hosgeldın
bn gıtmedım dahaaa

Vallahi pesss....fisfisfisdün geceki mesajlarınızı okuyunca ben de sanmıştım ki.....:kedi:askitom doğurdu....benneyaptımki..neyse ha bugün ha yarın ne kaldı şunun şurasında di mi yani..a.sa.s

ıns bende normalı beklıorum ama
hayırlısı

nese kac gundur rahmıme ıgne batıyorrr
dogum yakın sanırsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…