Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hakkında hayırlısı olsun,inş.melisa inerde hayırlısıyla normal doğurursunselam kızlar a.s.
henüz doğurmadım
niyeti de yok zaten :roflol:
usg ile baktı
kafası su an catının üstündeymiş bu durumda normal olmaz dedi
ama bir hafta yürüyüş ve devamlı sola yatmakla döndürebiliriz dedi
haftaya cağırdı hem catı muayenesi yapacak
3400 grm mış ama son haftalarda yanlıslık olma ihtimali var dedi
3200-3600 arası dedi
epidral yapıyorlarmış ama gece yapan yokmuş
neyse bende kızıma ah gece gelme gündüz gel sarsını söylüyorum artık :roflol:
pazarteside medipole gidicem
ehh biyerde doğuruz artık kaydirigubbakcemile3
bu gidişle melisa ocak bebeği olacak julii,2 ocakta doğurmayasınyerimsenibenecrin usg ile baktı kafası kasıklarımda hissediliyor böyle olmaması lazım dedi
saol sedosum
artık sabahları yürücem 20 dk yürüsem yeter
yoksa akşam herif gezdirsin die beklersem cok beklerim
feyzacım 26 sına kadar bekleriz dedi
dedim ya bu hafta gelirse varmı ihtimal
olabilir tabi
ama suan hiç öyle niyeti yok dedi
nst de sancı falan cıkmadı
cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun,evinize gelmenize ikinizin de sağlıklı olmasına sevindim,merhaba kızlar
biz evimize geldik çok şükür şimdi kızım uyuyor ben de size bakayım dedim.
geçmişe fazla bakamadım birisi ultrason kilosuyla gerçek kilosunu sormuş onu görmüştüm
doğumdan hemen önce ultrasonla bakılmadı sadece nst'ye bakıldı ama yaklaışık 1 hafta önce bana 2730 demişlerdi oysaki kızım 2530 doğdu yani biz ultrasona göre küçük doğduk.
başka sorular var mıydı bilmiyorum ama ben aklıma gelen birkaç şeyi yazayım;
öncelikle 35. haftasanıa gelen herkese biran önce çantalarınızı hazırlayın demek istiyorum sabah suyum geldiği sırada çanta hazırlamakla uğraşmam mümkün değildi.
kendiniz için pijama almanıza gerek yok hastanede gecelik kullanıyorsunuz normal de olsa sezeryan da olsa farketmiyor özellikle önden açılanları tavsiye ediyorlar iki tane gecelik 1 sabahlık götürmekte fayda var. ben yanıma bol miktarda hasta bezi vs almıştım hiçbirini kullanmadım hep hastaneden verdiler öncesinde sorun boşuna yer kaplamasın. bebek için aldığımız hastane çıkışları çok büyük geldi iri bebek bekleyen arkadaşların dışındakiler imkanınınz varsa bir tane de prematüre kıyafet alın bence. emzirme atleti çoookk rahat çok memnun kaldım. benim hastanemdeki bebek hemşiresi bebek için mustela ürünlerini kullanın dedi, henüz bakım malzemesi almayanlar düşünebilirler.
şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. hıııı bu arada müthiş ağrılarım oluyor ama gidip ağrı kesici yaptırıyorum dimdik ayakta geziyorum kaydirigubbakcemile5
maşaallah cnm kızına,bol bol dinlen cnm,fazla ayakta kalma,inş. kızın 2 hafta daha kalır içerde..doktora gittik bugun soylemıstım randevum var dıye kızım gayet ıyı 2700kg olmus ama kafası asagıya ınmıs sanılım kanala gırmıs doktor sakın yerınden bıle kalkma dıkkat et 15 gunu gecırmeye bak dedı genelde bu durumda olan hastalarım haftasına kalmadan dogururu dedı ınsallah yanılırım dedı
cnm ben de benden 1 yaş küçük kardeşim doğanakadar emzik almamışım hiç,kardeşim doğunca emzik emmeye başlamışım uzun yıllar emmişim,hatta kendim bandırıp öyle emiyormuşumkaydirigubbakcemile3kocamda öyle diyo zaten bana hazır adam doğurtuyum demiş gitmişken doğurupta gelseydin diyo kendini benide kurtarsaydın diyo ama yok öyle yağma dedim tolga ve kızlarının 9 aydır kahrını çektim acıkta onlar benim nazımı çeksinler dedimzemuszemus daha cuma günü samsunlularla buluşucam sen bi arkadaşa daha dicem diyodun dedinmi canımcım sedaydı ismi sanırsam sizde gelin yaa ben sizlerlede tanışmak istiyorum kocaişte tepemde hadi yatak diyee oğlanı uyuttum hadi diyo sanki kırklı bebek uyuttu 6 yaşında erkekimi uyuttu yanına yatıpta:gitme: ay bu arada bebeğe aldığımız emzikleri abisi emdi bu akşam gülmekten yerlere yattık babasıyla bide diyoki kardeşim emsin beğenmediğini ben emicem diyo bi kaç çeşit aldıkta hangisini isterse diyeee bişiyde diyemiyoruz kıskançlık falan olmasın diye ama gülmedende edemedim yanii bişiy değil bebeği emzirirken benim koca danamda emecem derse şaşırmıcam yanii:lepi:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin,iyi geceler kızlar..
sabah doğuma gidiyorum, benim için dua edin..
size en yakın zamanda haber vermeye çalışıcam..
beni yalnız bırakmayın, dualarınızı bekliyorum..
gunaydın hakoperi
kızlar dun kım demıstı poset poset cevız yıyorum dıye
canım cektı eşime aldırdım aksam
bugunde ben posetten ayrılamıyorum
mehlıkasu gunaydın cnmm
ya yogurlu sarımsaklıhavuc salatası yap eger severesen
cevızı ufak ufak dograyıp ıcıne at
oyle yemegı dene
yogurda karısınca yıyebılırsın bence
sarımsaktan dolayı da bagısıklıgın guclenır ne dersın
smhsmh
ben hazırladım hastane cıkısımı
ıstersen yardımcı olabıılırım
aklındakılerı sorabılırsın
kızlar yürüyemiyorum ya okadar çok ağrıyoki bacaklarım belim daha 35 haftalığım ve çok şişti heryerim ben yerimden kalkana kadar eşim bütün evin işini yapar valla bide sancım çok var
kızlar bide bebişlere yorgan yatak yaptınızmı biz yaptık hemde yünden annem yorganda yapıcak ama ben yün yorgan ağır olur diye istemedim yaptırsammı acaba
canım aman dikkat et dinlenmeye çalış
ayaklarının altına yastık koyup uzan
vede tansiyonunu günde iki defa muhakkak ölç
bugün gittiğim doktor artık cok dikkat et hareketlere dedi
4 saatte bir 10 kez hareket etmesi lazımmış
bende 22 kilo aldım
bayrak en basta bendeydi
hala bende :roflol: :roflol:
evet ama bizdende çok meraklı kardeşine her dışarı çıkmamızda bişiler alıyo dün okuluna gittim dışarı çıkınca öğretmeniyle görüşiyim diye öğretmeninede sürekli kardeşinden bahsediyomuş ama oda aynı şeyi dedi kıskandığı için bu şekilde tepki verebilir dedi allahtan yaşına göre çok olgun bir oğlum varzaten son 2 haftadır servisede verdim onu ordada bi problem yaşamadık rabbim korktuğum yerlere uğratmadı hala anasınıfında olup ağlayan arkadaşları var benimki iyi alıştı yani bide elinde kozuda varçünki kardeşi olcakya kullanmıyo bize karşı onu ama baabasıda çok ilgileniyo herhafta sinema buz pisti onu eyliyoz kendini 2. plana atılmış diye düşünmesin diye şimdide sınıfta doğumgününün derdinde ocak 29da babası arabalı pasta yaptırıcak okulda arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle kutlıcakmış anam bende destan gibi yazdım vallaha benim oğlum abi juli teyzesi senin kınında kardeşi olcak inşallah o duyguyuda tadarsın-tatlicadiarzu-
Günaydın annişkolar .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...Doğum çantamı dün hazırladım...Fakat bişey kafama takıldı...Sezaryenden sonra hemen hasta bezi falan bağlıyorlar mı?..Yoksa odamızda annemiz ya da bir yakınımızın yardımıyla mı yapacağız bu işi?...:kedi:
canım bebeğin kıyafetlerini ben hastane çıkışı 20 li takım almıştı içinde zıbın çıtçıtlı badi falan var hangilerini hemşireye vermek için koyacağız battaniyesinide verecekmiyiz
bebek için başka neler koydun mesela
kızlar bide bebişlere yorgan yatak yaptınızmı biz yaptık hemde yünden annem yorganda yapıcak ama ben yün yorgan ağır olur diye istemedim yaptırsammı acaba
hakoperi geçmiş olsun cnm,
ben bir uyku seti aldım,bir nevresim takımı ve ayrı olarak çarşaf yastık diktirdim,
annem de pamuk yorgan verdi,
gunaydın hakoperi
kızlar dun kım demıstı poset poset cevız yıyorum dıye
canım cektı eşime aldırdım aksam
bugunde ben posetten ayrılamıyorum