2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneolmakistiyorum
Masallah oglusuna 1 ayinmi var senin daha? Ya kilolu olur yada tam 1 ay dolmaz dogumun diye düsündüm ben.

Ecrin iyiymis canim sezeryan olmus.

rapunzel
Canim ya 2 haftadir esim evdeydi tatildi oglaninda okulu tatildi.Buranin bayramlari yilbasi derken öyle yorulmusumki sorma. Gece zaten wc nöbeti uyku yok ( Bu sabah 5 de dikildim uykum kacti 7 de esimi yolladim 8 de oglani götürdüm 9 du bi uyumusum ama ne tatli uyumusum ya :))))

Rapunzel
Benimde aynen ayaklari midemin icinde kafasi tam seyimde söyle bi yaylasa kendini cikacak gibi geliyor cikmiyor mide yanmasindan ve seyimin agrisindan biktim. Rennie cebimde geziyorum artik biraz idare ediyor iste.

ay canım yaaa sende birde oğlan var senin eline bakıyor tabi işin çok zor Allah yardımcın olsun .... o uykunun ne kadar tatlı olduğunu inan tahmin edebiliyorum hatta inş. bu gecede rahat bir uyku çekmeni dilerim

krızalıt gergın bır duygu

beklemesı cok zorrr
hayırlısı olsun

merhaba kızlar nasılsınız
bir süredir sadece izlemedeyim
geçmişi okuyup gelene kadar uykum geliyor yatıyorum
yatıyorum da boşuna ben de aynı sizin gibi uyuyamıyorum.

rapunzel sagol canim
Bide benim esim yatak odasinda kaloriferi acmaz uyuyamaz nefesim tikaniyor sicakta diyor hakli aslinda ama disarsi -15 dereceyken ve beni bazen ates basarken bazen üsüme gelirken iyi olmuyor Bu gün kaloriferi sonuna kadar actim yorganin altinada girdim nasil sicacik yatmayi özlemisim ya :)))

ecrin de zorla da olsa doğurmuş sonunda. çok sevindim.
bu gün diğer douma giden arkadaşlarıda şimdiden tebrik ediyorum
inşallah güzel ve kolay doğum haberleriyle gelirler de bize de moral olur

krızalıt gergın bır duygu

beklemesı cok zorrr
hayırlısı olsun
valla kendi 39. haftamı düşünemiyorum
şimdi bile heyecandan kalbim sıkışıyor bir de 39+ larda naparım bilmiyorum
hem bir an önce doğsun istiyorum hemde benden ayrılcakmış gibi geliyor garip bir duygu

meltem ben bazen yer değiştirmekte buluyorum çareyi yanlız artık daha rahat uyunuyor :)))

ben uyumayı deniycem iyi geceler kızlar.....

meltem abla
hayırlısıyla 40+ oldumya
bu gunlerı gorecegımı hiç tahmin etmıyordum
ne cabuk geçtı 9 ay....
seneye bu vakıtler 1 yaslarında olacaklar kısmetse

ben de çok ağırlaştım elim hiçbir işe varmıyor. çok moralim bozuluyor doktor normal doğum istiyorsan hareketli olcaksın diyor. benim tek hareketim sağımdan soluma dönmek nerdeyse.
bir de elim ayağım şişti hep baktıkça tırsıyorum çok acayip görünüyor gözüme.
böyle hareketli hamile arkadaşlara özeniyorum valla. çok mu kilo aldım acaba ben ya ondan mı böyle hareketsizleştim acaba toplamda 17 kilo.

rapunzel
Benim esim küstüm cicegi bi baska yerde yatsam günlerce konusmaz benle ((
Iyigeceler canim

Askitom
Insallah canim seneye 1 yastalar.Gecen sene haziranda ben bebegimi kaybetmistim 4 ay korundurmustu doktor beni sonra benden ümidi yoktu.Gecen sene bu zamanlar bizimde ümidimiz yoktu dogrusunu istersen :) Bide hayirlisi ile sag salim olduklarini görüp kucagimiza alalim baska bisi istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…