2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim de başta erkek denmişti erken haftalarda biz de poyraz simini düşünmüştük,i ama bir kaç hafta da olsa biz hemen alışmışız. kız erkek farketmez ala insan kendini ona alıştırıyor. ama sizinki de çok uzunsüre yanılmış. 8. ay ne demek neredeyse doğunca öğenecekmişsiniz... merak etme isim işin en kolay tarafı.. araştır bir taraftan bence erkekler için de çok isim var... içine sineni koyarsın aceleye getirmeden... kaydirigubbakcemile2

bir arkadasima da cinsiyetinii söylememislerdi, dogurduktan sonra ögrendi kizi oldugunu kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr bu sabah benden nısan geldıı oglen dr agıttık esımle.1 parmak kadar acılma varmıs bakalım cuma ya kadar beklıycez cuma sabahtan drda olucam.heran gelebılır dedı dr.sımdı nısandan sonra kac gun ıcınde olur kı acep?annem 3 gun ıcınde olur dedı dogumm of bılen var mı?

nette nisan geldikten 2 gün sonra dogum baslar yaziyordu. benim nisanim gelse ne kadar sevinirim kaydirigubbakcemile2

neşe ben nişan gelince gittim dra suni sancıyla epidurali beraber taktılar doğuruverdim
senin normal mi olacak o zaman 2 gün sonra olur inşallah
bol bol hareket et de kolay açılsın

nette nisan geldikten 2 gün sonra dogum baslar yaziyordu. benim nisanim gelse ne kadar sevinirim kaydirigubbakcemile2

ya bende sabah sok oldummm ya gorunce bende sevındım artık yaklasmıs olması dogumun sevındırdı benı ama bı yandan da korktum bakalım ne olcak bugun dr alltan muayene ettı offf altan muayene cok zor bısey neyse normal dogumda zorundayız dedı dr bayan cok zor erkeklere hıc bır zorluk yok ne guzell

anaam biberon gelmiş hoş gelmiş de kitlemese bari topiği
iki gündür temizlik yapıyo ocak annelerindde
kolay gelsin

neşe ben nişan gelince gittim dra suni sancıyla epidurali beraber taktılar doğuruverdim

evet canım normal olucak oyuzden dr cumaya kadar bekleyım dedı benden de sancı gelmezse sunı sancı takarlar heralde oda cok acı verıyormus dogru mu

valla bugun dr da cıkınca yuruyus yaptım benım normal olucakı nsallah cumaya kadar her an gelebılır dedı dr bbakalım beklıycez

nese123 hic sancin var mi peki?

ben de dogurmak istixorum artik ama sancim yok sadece kasiklarimdaki kemikler agriyor, sen de tarif etsene ne var ne yok doguma yakin nasil oluyormus?

nese123 hic sancin var mi peki?

ben de dogurmak istixorum artik ama sancim yok sadece kasiklarimdaki kemikler agriyor, sen de tarif etsene ne var ne yok doguma yakin nasil oluyormus?

valla bende tam olarak sancı yok sadece hanı adet olacagımız zaman karnımız agrır ya ole agrılarım var bıde kasılmalar var o kadar tamsancımyok nst de de cıkmamıstı sancı ama sımdı nısan geldı ya belkı baslar sancı

nese123 Allah yardımcın olsun..Az kalmış senin de..:ecrin_bebek:..Bir nefeste kurtarsın rabbim hepimizi.....:Saruboceq:

tüp bebek bekleyen annişler.....allah tamamına erdirsin..Gerçi hepimiz için geçerli....hihoyyythihoyyyt

neşecim sağlıkla bir avazda kcağına alırsın inşallah canım Allah yardımcın olsun
bende normal istiyorum ama korkuyorum bi yandnda neden bilmem ama
cuma günü bi arkadaşım sezeryan oldu evinde 2 gündür çokta rahat her işini kendi görebiliyo hastanede görüştük 2 kerede eve gitmedim çok geleni gideni var diye

ya doğumdan sonra tm eve geliyosun bebeğinle başbaşa kalıp alışıcakken birbirine ev dolup taşıyo benim evim de küçük nasıl olucak bilmiyorum vallahi şimdiden kara kar bunu düşünmeye başladım ne deliyim dimi:)

evet canım normal olucak oyuzden dr cumaya kadar bekleyım dedı benden de sancı gelmezse sunı sancı takarlar heralde oda cok acı verıyormus dogru mu

epiduralin etkisiyle hissetmedim ben canım ecrinle culiye sormak lazım onlar önce suni sancı aldılar

Yanında annen olacaksa rahat edersin..Gerisini düşünme..Gelenler düşünsün canım...lkaydirigubbakcemile2..lohusalık bitmeden gelinmesi bana saçma geliyor....doğum yapan arkadaşlarımıza lohusalıkları bittikten sonra giderdik hep....benneyaptımki

Bencede doğum sonrası eve misafir gelmesi kadar gereksizbir davranış yok. Zaten grip zamanı, soğuk havada savunmasız bebek ziyaretmi edilir. En azından 10 gün geçmeli. Eskiler 40 çıkınca diye boşa dememişler.

kesinlikle....alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…