babytwin
Oferta da tüpbebek bekliyor.Grupta 2 de tüp bebek var demekki.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Tabiii riske girilirmi insallah hepimizin dogumu kolay sorunsuz olur.
Oglumda 8 aya kadar doktor kiz demisti.Öyle bozulmustumki oglan diyince sonradan bu seferde kiz diye bekledik.Bu cin takvimleri sunlar bunlar hic bi ise yaramiyor illa ne olacaksa o oluyor.Neyse artik vazgectim kiz sevdasindan eli ayagi saglikli olsun iki oglan evde daha iyi anlasirlar en azindan.
Kizlara cok güzel isimler var ama oglan icin bulamadik kaldi öyle aramiyorumda artik bakalim ne olacak.
nette nisan geldikten 2 gün sonra dogum baslar yaziyordu. benim nisanim gelse ne kadar sevinirim kaydirigubbakcemile2
neşe ben nişan gelince gittim dra suni sancıyla epidurali beraber taktılar doğuruverdim
senin normal mi olacak o zaman 2 gün sonra olur inşallah
bol bol hareket et de kolay açılsın
neşe ben nişan gelince gittim dra suni sancıyla epidurali beraber taktılar doğuruverdim
senin normal mi olacak o zaman 2 gün sonra olur inşallah
bol bol hareket et de kolay açılsın
nese123 hic sancin var mi peki?
ben de dogurmak istixorum artik ama sancim yok sadece kasiklarimdaki kemikler agriyor, sen de tarif etsene ne var ne yok doguma yakin nasil oluyormus?
evet canım normal olucak oyuzden dr cumaya kadar bekleyım dedı benden de sancı gelmezse sunı sancı takarlar heralde oda cok acı verıyormus dogru mu
neşecim sağlıkla bir avazda kcağına alırsın inşallah canım Allah yardımcın olsun
bende normal istiyorum ama korkuyorum bi yandnda neden bilmem ama
cuma günü bi arkadaşım sezeryan oldu evinde 2 gündür çokta rahat her işini kendi görebiliyo hastanede görüştük 2 kerede eve gitmedim çok geleni gideni var diye
ya doğumdan sonra tm eve geliyosun bebeğinle başbaşa kalıp alışıcakken birbirine ev dolup taşıyo benim evim de küçük nasıl olucak bilmiyorum vallahi şimdiden kara kar bunu düşünmeye başladım ne deliyim dimi:)
Bencede doğum sonrası eve misafir gelmesi kadar gereksizbir davranış yok. Zaten grip zamanı, soğuk havada savunmasız bebek ziyaretmi edilir. En azından 10 gün geçmeli. Eskiler 40 çıkınca diye boşa dememişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?