meltemcim tüh ya seninki epey sıkıştırıyo demekki mideni:))
valla bu oğlan bana şimdidien ayvayı yedirdi:))
özgecim tesdüfen ayvayı keşfettim mide yanmasına iyi geldiğini eşim bile artık midesi yandığında rennie yerine ayva istiyo benden:) inşallah sanada iyi gelir canım benim artık rennie içmekten midem bulanmaya başlamıştı o kadar çok tüketiyodum yani
vll şu gamze işi doğrumudur acep benim omuzlarımda var gamzelerim:)
dur bakalım nolucak
sor genede sen canım ya belki vitamin takviyesi yapar
benimde ellerimde aynı sorun var uyurler yuşuyo şişlik olmamasına rağmen eklemlerim ağrıyo yumruk yapamıyorum bende ama dediğin gibi bu saatlerde azalıyo şikayetlerim
Poseidon
Güle güle kullanin oto koltugunuzu.Bol bol gezmelere gidin.Benim akilli esim oglanin otokoltugunu bi tanidiga vermisti hemde bana sormadan üstelik sevmedigim birine simdi ceksin cezasini.Arabanin koltugunu cikarilip takiliyor bakalim denemedik henüz.Iyiyse sorun cikmicak ama uymazsa mecbur alicaz ama esime ceza ikinci el aldirmicam bana sormadan vermek neymis görsün :)))))
Ben hala sifonyer dolap yada alt acma mobilyasi neyse bisi alamadim begenemedimde.Bu gün oglani alinca biraz dolasacagim bakalim istedigim gibi bisi bulacakmiyim.Dün gece nette ebay de vardi tam istedigim gibi ama bayagi pahaliya gitti.
Yeni bir hayata hazır mıyım? Geri Sayım Başladı...
5/1/2010
En son 34. haftada muayene olmuştum. Bugün kızım SAT'a göre 36+2 günlük...
Önce sabah erkenden NST çektirdim... Herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür...
Sonucu Doktorumuz Osman Hoca'ya gösterdik, o da beğendi... sonra muayeneye geçtik...
37 Haftalık hatta 37 buçuk haftalık bir gelişime sahip olduğunu söyledi... Buna sevindim elbette, çünkü kızımın kilosu 3 kilo olmuş... mm'lerden 3 kilolara geldik... ne büyük bir mucize...
Artık ultrasonda görüntüsü pek anlaşılmıyor... oldukça büyümüş ve ekranı kaplıyor...
Herşey yolunda dedi osman hoca, 15-20 Ocak gibi doğum görünüyor dedi... 12 Ocak'ta yeniden muayane oalcağım, o gün net tarihi belirleyeceğiz...
Gelişiminin önde olmasına sevindim ama bir taraftan doğuma bu kadar da yakın olmak bir anda tatlı bir heyecan sardı beni... Her ne kadar geceleri uyuyamasam, artık doğsa desem de....
Ellerim ve ayaklarım şiş bu sıra, ama tansiyonumun normal, çok sık yükselmiyor çok şükür... Şişkinliğe magnezyumun iyi geleceğini söyledi doktorum, ben de içeriğinde sodyum yani tuz var diye şişkinlik yapıyordur diye düşünüyordum... yine düzenli içmeye başladım...
Yeni bir hayata hazır mıyım? Bu sıra Tracy Hogg'ın kitabını okuyorum, bebek büyütmek ayrı bir işmiş gerçekten...
Annem geliyor önümüzdeki hafta doğumdan önce... iyi ki var... o olmasa daha panik olurdum sanırım....
Daha önce de b-HCG testi için geri sayım yapmıştım... bu bekleyiş farklı bir bekleyiş... Geri sayım başladı...
slm kızlar ben geldım
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?