2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar
benim yarın kontrolüm var perşembe yada cuma sezeryan olucam dualarınızı esirgemeyin allah herkese kolaylık versin

her zman ayva yedim bi tek ayva alıyodu midemin yanmasını..

burda herkese tavsiye etmiştim..
bol ayvalı günler bebişleriniz tatlı tatlı olsun..kaydirigubbakcemile3

Meltem o alt acma mobilyalari cok gerekli degil anladigim kadariyla, burda tanidigim annelerin hicbiri kullanmiyor ondan, sadece alti sivi gecirmeyen bir bez bile yeterli oluyor millet hep kendi yataginin üstünde, yerde, kanepede degistiriyor bebegin altini.

Yeni bir hayata hazır mıyım? Geri Sayım Başladı...

5/1/2010

En son 34. haftada muayene olmuştum. Bugün kızım SAT'a göre 36+2 günlük...

Önce sabah erkenden NST çektirdim... Herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür...

Sonucu Doktorumuz Osman Hoca'ya gösterdik, o da beğendi... sonra muayeneye geçtik...

37 Haftalık hatta 37 buçuk haftalık bir gelişime sahip olduğunu söyledi... Buna sevindim elbette, çünkü kızımın kilosu 3 kilo olmuş... mm'lerden 3 kilolara geldik... ne büyük bir mucize...

Artık ultrasonda görüntüsü pek anlaşılmıyor... oldukça büyümüş ve ekranı kaplıyor...

Herşey yolunda dedi osman hoca, 15-20 Ocak gibi doğum görünüyor dedi... 12 Ocak'ta yeniden muayane oalcağım, o gün net tarihi belirleyeceğiz...

Gelişiminin önde olmasına sevindim ama bir taraftan doğuma bu kadar da yakın olmak bir anda tatlı bir heyecan sardı beni... Her ne kadar geceleri uyuyamasam, artık doğsa desem de....

Ellerim ve ayaklarım şiş bu sıra, ama tansiyonumun normal, çok sık yükselmiyor çok şükür... Şişkinliğe magnezyumun iyi geleceğini söyledi doktorum, ben de içeriğinde sodyum yani tuz var diye şişkinlik yapıyordur diye düşünüyordum... yine düzenli içmeye başladım...

Yeni bir hayata hazır mıyım? Bu sıra Tracy Hogg'ın kitabını okuyorum, bebek büyütmek ayrı bir işmiş gerçekten...

Annem geliyor önümüzdeki hafta doğumdan önce... iyi ki var... o olmasa daha panik olurdum sanırım....

Daha önce de b-HCG testi için geri sayım yapmıştım... bu bekleyiş farklı bir bekleyiş... Geri sayım başladı...

gece uyuyamamak çok kötü be gülüm....:bbo:

Poseidon
Canim oglanda da o naylon alt acmalardan bende öyle nereyi bulsam orda altini actim.Hatta ilk günler banyodaki camasir makinesinin üstünde aciyordum sonra allah nereyi verdiyse :) Ev kücüktü oglanin esyalarinida kapakli sepetler alip iclerine koymustum yatagin altina.Ama 6 aylik oldugunda cok daraldim bu durumdan.Bu sefer sadece alt acma icin istemiyorum cekmeceli olsun esyalarini cekmeceye koyayim birde gardolap almayayim.Gardolaba askiya asiyorsun ama cok yer kapliyor benim gözümde. Bebek büyüyüp abisinin odasinda yatinca alt acma islemide bitince o mobilya benim odamda sifonyer gibi kalsin diyede düsündüm.Oyüzden yatak odamin rengine uygun ariyorum bulamiyorum bi türlü.Esim tel acti nette bulmus al artik napim dedim aldi sanirim ama ne aldi hic bi fikrim yok.Burda bazi markalar 1800 euro ya kadar sadece alt acma mobilyasi varmis etiketleri görünce gözüm yuvasindan cikti ya. 50-80 euro arasi bisi bulsam isim hallolacak.

babytwin
Gözün aydin icin rahatlamistir bebisine masallah.Hayirlisi ile hepimiz bitiriyoruz bu süreci.

babytwin
Benim esim 1 subat dogumlu bana kalsa ben beklerim 1 subat i :)))))))) ama o kadar günümün gecmesi imkansiz.

Meltem,

haklisin o zaman, ben sonrasinda sifonyer olarak kullanma faslini düsünmemisim. Ama erkekler bu tarz seylerde pek zevkli davranmazlar ins. eve gelince begenirsin rengini seklini felan.

Hakliisn mobilyalilar pahali oluyor, zaten kullanisli ise yarar hersey pahali oluyor.

ooo senin birşey kalmamış meltem...ne şubatı... boşver kızının kendine özgü bir doğum günü olsun... normal mi düşünüyorsun?

babytwin
Oglum oluyor maalesef ( Cok kiz istemistim ama alistikta artik oglana bide isim bulabilseydik bebek dogacak daha ismi kesinlesmedi.Burda sezeryan istege bagli degil canim ya durum cok zora girerse son care yapiyolar.Oglumdada normal yapmistim simdide zamani geldimi normal niyetiyle gidicem bakalim kismette ne var. Bu sefer erkenden acele acele gitmemeyi düsünüyorum cünki makineye baglayip yatiriyorlar sanci varsa cok sinir bir durum.Son ana kadar dolanayim diyorum bakalim nerde yakalayacak dogum.

Posedion
Esimle benim zevklerimiz cok farkli ya.Ben onu begenmem o beni begenmez ama sadelik konusunda ortak yerde bulusunca idare ediliyor. Bide yillardir alistik sanirim birbirimizin huyuna kendi zevkimizin yaninda esimde begenirmi diye düsünüyoruz. Umarim isime yarar bisi gelir daraldim cünki tüm esyalar benim dolapta doguma gitmeden yerlerine yerlessin hersey. Daha yikanacaklar ya gerci bi günlük is diye erteliyorum bakalim yetisecek mi?

pardon nedense kızım diye yazmışım... kendimden dilim alıştı sanırım... 2 oğlun olacak maşallah size... tabii zamanı gelince git... benim tüp bebek sonucu oldu gebeliğim, doktorum riske atmak istemiyor, epidural sezeryan düşünüyorum... bakalım allah kurtarsın sağlıkla hepimizi...

babytwin
Oferta da tüpbebek bekliyor.Grupta 2 de tüp bebek var demekki.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Tabiii riske girilirmi insallah hepimizin dogumu kolay sorunsuz olur.

Oglumda 8 aya kadar doktor kiz demisti.Öyle bozulmustumki oglan diyince sonradan bu seferde kiz diye bekledik.Bu cin takvimleri sunlar bunlar hic bi ise yaramiyor illa ne olacaksa o oluyor.Neyse artik vazgectim kiz sevdasindan eli ayagi saglikli olsun iki oglan evde daha iyi anlasirlar en azindan.
Kizlara cok güzel isimler var ama oglan icin bulamadik kaldi öyle aramiyorumda artik bakalim ne olacak.

kızlar nasılsınız giriyorum hep bişey çıkıyor sohbet etmeden kapatmk zorunda kalıyoruö geçen arkadşlar yazmış cvp veremedim kusura bakmasınlar inşallh okur görürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…