neşe senınkı büyük ihtimalle nişan gelmiş canım çünkü nişan sümüksü koyu bi akıntı oluyo diyorlar bence sen git doktora yada ara bir sor..
anneolmakistiyorum
Masallah oglusuna 1 ayinmi var senin daha? Ya kilolu olur yada tam 1 ay dolmaz dogumun diye düsündüm ben.
Ecrin iyiymis canim sezeryan olmus.
slm cnm....
meltemcim bende bende gece kaç defa uyanıp gözüm kapalı gaviscon yada rennie şişesini dikiyorum kafaya
Özge
Ben bebegin yaptigi uykusuzlugu tercih ederim canim ya bu wc molali gece uykusu berbat .Bebisi emzirince yoruluyorsun hemen uykuya daliyosun ama wc ye gidince gece soguk uykun bi kaciyo hadi tavan seyret
Poseidon
Uyudum geldim canim ama mide yanmasindan cok rahatta uyuyamadim.Son 2 haftadir midem berbat halde hic bisi yemedigim zaman cok rahatim ama bu seferde sabah uyaninca bayginlik ve bulanti oluyor.Mahfetti mide beni.
Güle güle kullanin oto koltugunuzu.Bol bol gezmelere gidin.Benim akilli esim oglanin otokoltugunu bi tanidiga vermisti hemde bana sormadan üstelik sevmedigim birine simdi ceksin cezasini.Arabanin koltugunu cikarilip takiliyor bakalim denemedik henüz.Iyiyse sorun cikmicak ama uymazsa mecbur alicaz ama esime ceza ikinci el aldirmicam bana sormadan vermek neymis görsün :)))))
Ben hala sifonyer dolap yada alt acma mobilyasi neyse bisi alamadim begenemedimde.Bu gün oglani alinca biraz dolasacagim bakalim istedigim gibi bisi bulacakmiyim.Dün gece nette ebay de vardi tam istedigim gibi ama bayagi pahaliya gitti.
anneolmakistiyorum
Canim ben ayva yiyorum zaten ama bu ara hic bisi yemedigim zaman cok rahat midem oda olmuyor az önce su ictim su an fenayim sagol canim genede.Bide ayva yendimi bebek cok güzel oluyor.
Özgee
Ben ilk zamanlar cok yazdim hatta arkadasimin annesi demisti ban oglumda yemistim ama o zaman mide sorunum yoktu sadece kadini dinledim gamzemiz yok ama cok güzel cildi var oglumun.
özge
Merak etme canim bizim grubun özelligi gelen bebislere bak hepsi birbirinden tatli pembis pembis seninkide öyle olur
Ayvayı ben de deneyim bari,artık soda falan işe yaramıyor çünkü... Ben de hamileyken ayva yersen bebeğin gamzeli olur diye duymuştum, tüh geç kaldım kaydirigubbakcemile3
sor genede sen canım ya belki vitamin takviyesi yaparBide önemsemiyorum ama ptesi doktor kontrolüm var sorsammi? Sag kolum sabah uyaninca hic tutmuyor uyusuk. Elimi yumruk yapamiyorum ortaparmagim bilegime ulasmiyor.Sislik yok ama agri oluyor.Ögeln bu saatler gibi geciyor su an iyi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?