2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uyuyorum agirlik basti birazdan esim gelicek yemek hazirlamam lazim, 9 aylikken evde yalniz olmak kötü bisey ben bisey yapmasam ac kalicam mafoldumben

diğer topiğede yazdım benimde kısmetse doğumum haftaya olucak ve kendi isteğimle sezeryan olucak ama epiduralmi genelmi buna karar veremiyorum epidural sezeryan yapan anneler bu konuda bilgi verebilirmisiniz

uyuyorum agirlik basti birazdan esim gelicek yemek hazirlamam lazim, 9 aylikken evde yalniz olmak kötü bisey ben bisey yapmasam ac kalicam mafoldumben

bende aynı senın gıbıyım evde tek basımayım yemek yapmasam ac kalırım aynen:))))ve dusun benım nısanım geldı ben hala yemek yapmakla ugrasıyorum:):)

jasminn_23Ben perşembe günü sezeryan olacam. Genel olmak istediğimi dr. ye söyledim. Zaten yarım saatte bitiyor. Daha önceki operasyonlarımda genel olduğum ve bir sorunla karşılaşmadığım için öyle istedim. Ayrıca epidural ve spinal yapabilen uzman iyi ise seçmek gerekiyor diye düşünüyorum. Dr. bu konuda anestezi uzmanını tanıyorsa kesinlikle tavsiye eder. Tanımıyor yada güvenmiyorsa saba bırakabilir. Umarım uygun olanı seçersin.

diğer topiğede yazdım benimde kısmetse doğumum haftaya olucak ve kendi isteğimle sezeryan olucak ama epiduralmi genelmi buna karar veremiyorum epidural sezeryan yapan anneler bu konuda bilgi verebilirmisiniz

selam jasmın ben deneyımlı degılım ınsallah benım normal dogum olucak allah ızın verırse ama benım yakın bır arkadas epıdural sezeryan oldu oda kendı ıstegıyle dogar dogmaz bebısını gormek ıstedı onun anlattıgı epıdural sezeryan ıyıymıs sonucta sadece alt tarafı uyustu amelıyat esnasında drlar cok cesaret vermısler bak bebısını alıyoruz sımdı falan dıye hep konusmuslarr

canım bende feci halde doğum korkusu var psikolojim çok bozuldu hormonlardan sanırım sürekli aklıma kötü şeyler geliyor normale zaten cesaret edemem ama sezeryandada ya uyutulup bi daha uyanamazsam korkusu var hayatımda hiç ameliyat olmadım narkozun nasıl bişi olduğu hakkında o uyuma anı felan bi bilgim olmadığı için kafamda kurup duruyorum

banada epidural daha mantıklı gelio benim yapım açısından gerçi bende daha doktorumla konuşmadım bunu bu konuda doktoruma ve hastaneye güveniyorum ama nette okuduğum yerlerde epiduralinde çok şiddetli baş ağrısı yaptığı söyleniyo ondan bi an tereddüt ettim

kızlar kolay dogum ıcın ne yapmalııı dualara bakıyorum bende sımdı bılgısı olan paylasssınnnn meryem suresı ve ınsırah suresını buldum baska ne vardır acaba?

kızlar kolay dogum ıcın ne yapmalııı dualara bakıyorum bende sımdı bılgısı olan paylasssınnnn meryem suresı ve ınsırah suresını buldum baska ne vardır acaba?

canım abese suresinin 20. ayetini oku bol bol çok kısa zaten ezberlersin her an oku onu doğum sırasındada faydası olur inş

selamlar..
bi geldim bomboş topik kimsecikler yok.
doğuran herkesi tebrik ediyorum. kibele'nin Hayal bebişinin ismine ayrıca bayıldım. çok güzel bi isim

kuzucuğumu hıçkırık tutttu ayyy ben bu duyguyu çok özleyeceğim

sanırım topikte gebeliği en problemli geçenlerin başındayım. ama ona rağmen 2 ay daha hamile kalabilmek isterdim.
oğlumun zamanında doğması için isterdim o ayrı ama 2 ay daha gebeliği yaşamak, oğlumla içiçe olmak, onu sadece ben hissetmek ve sadece ikimize ait dünyamızda biraz daha yaşamak isterdim. tamamen bencilce hislerle sadece kendim hissetmek isterdim bir süre daha.
ben hiç hıçkırığını hissedemedim bebeğimin, ayağını elini ayırt edemedim hiç, kaburgalarım acıyamadı; o kadar büyütemedim ben içimde oğlumu. hepsini yaşamayı gerçekten de isterdim. 2 ay yatağa çakılı kalacağımı da bilsem isterdim..

selam
essmeralda cok guzel yazmişsin
ben de hamileliğide cok mutluydum.hic acele etmedim dogurmak icin ama benim oglum dogmak icin acele etti o ayri:))
gercekten tadini cıkartmak lazim her anin...Allah saglik huzur versin tabi

ben meryem suresini bi kaç defa okudum türkçesini tabi..

arapca halinde..

dogumum kolay olduu..

selam
essmeralda cok guzel yazmişsin
ben de hamileliğide cok mutluydum.hic acele etmedim dogurmak icin ama benim oglum dogmak icin acele etti o ayri:))
gercekten tadini cıkartmak lazim her anin...Allah saglik huzur versin tabi

valla benim oğlum acele etmemişti gerçi de anasının hastalıkları onu mecbur etti gelmeye. kaydirigubbakcemile3

evdeki son bir haftam. haftaya salı işbaşı yapıyorum, iznim bitti bile.
şimdiden karalar bağlıyorum bırakıp nasıl gideceğim işe diye. tüm gün oğlumda ayrı ne yapacağım.
ayy düşündükçe içim şişiyor. :1no2:

esmer uykusuzluk kötü ya. karnımda iyiydi.boshayallersmile

yaa galiba benimki şimdilik uslu bir bebek. gece 22:30 gibi uyanıyor en son. besleyip yatırdıktan sonra sabah 07:30'a kadar 2 kere daha uyanıyor.
benim sütüm az. onun için emzirdikten sonra biberonla mama da veriyorum. onu içince yatağına koyuyorum kendisi uyuyakalıyor. o açıdan beni pek yormuyor. eve geleli 2 hafta oldu sadece 3 gün önce gece uykusuz kaldık, onda da kabız olmuştu o kadar.
ben hamilelikten daha fazla uyuyorum şimdi galiba kaydirigubbakcemile3

ayy cok erkenmiş canim yaaaaa.
esmer uykusuzluk kötü ya. karnımda iyiydi.boshayallersmile
bir uykusuz ben deg,iilim demek.hic alişik degildim uykusuzluga...

aman amannn masallah

ayyy esmer canım çok üzüldüm ya demek bitti iznin, özellikle ilk günler bırakıp gitmek çok zor olur. rapor alma durumun yok mu? ya da 1 yıllık süt iznini toptan alıyorlarmış öyle bi alternatifin?

ayaz'ın gece uykusuna maşallah diyorum aman nazar değmesin bizde hayat 12'den sonra başlıyor da:)

maşallah gazzız ozman bebişin...
ayy cok erkenmiş canim yaaaaa.

bir uykusuz ben deg,iilim demek.hic alişik degildim uykusuzluga...

aynen ben 11 re kadr yatardım şimdi bir çalar saat var yanımda.. dk bası uyanıyo..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…