uyuyorum agirlik basti birazdan esim gelicek yemek hazirlamam lazim, 9 aylikken evde yalniz olmak kötü bisey ben bisey yapmasam ac kalicam mafoldumben
diğer topiğede yazdım benimde kısmetse doğumum haftaya olucak ve kendi isteğimle sezeryan olucak ama epiduralmi genelmi buna karar veremiyorum epidural sezeryan yapan anneler bu konuda bilgi verebilirmisiniz
canım bende feci halde doğum korkusu var psikolojim çok bozuldu hormonlardan sanırım sürekli aklıma kötü şeyler geliyor normale zaten cesaret edemem ama sezeryandada ya uyutulup bi daha uyanamazsam korkusu var hayatımda hiç ameliyat olmadım narkozun nasıl bişi olduğu hakkında o uyuma anı felan bi bilgim olmadığı için kafamda kurup duruyorumjasminn_23Ben perşembe günü sezeryan olacam. Genel olmak istediğimi dr. ye söyledim. Zaten yarım saatte bitiyor. Daha önceki operasyonlarımda genel olduğum ve bir sorunla karşılaşmadığım için öyle istedim. Ayrıca epidural ve spinal yapabilen uzman iyi ise seçmek gerekiyor diye düşünüyorum. Dr. bu konuda anestezi uzmanını tanıyorsa kesinlikle tavsiye eder. Tanımıyor yada güvenmiyorsa saba bırakabilir. Umarım uygun olanı seçersin.
selam jasmın ben deneyımlı degılım ınsallah benım normal dogum olucak allah ızın verırse ama benım yakın bır arkadas epıdural sezeryan oldu oda kendı ıstegıyle dogar dogmaz bebısını gormek ıstedı onun anlattıgı epıdural sezeryan ıyıymıs sonucta sadece alt tarafı uyustu amelıyat esnasında drlar cok cesaret vermısler bak bebısını alıyoruz sımdı falan dıye hep konusmuslarr
selam kızlar
nasılsınız
kızlar kolay dogum ıcın ne yapmalııı dualara bakıyorum bende sımdı bılgısı olan paylasssınnnn meryem suresı ve ınsırah suresını buldum baska ne vardır acaba?
anlıyorum canımcım, hemen kucağa almak istiyoruz ama bi de ben bu hallerimizi çok özleyeceğimizi düşünüyorum, bu kadar yakın olmayı çok özleriz gibime geliyor :CüvCüv:, ben gibi bi kaç deli daha var burada ayrılacağı için oturup zır zır ağlayan :)) nasıl olsa gelecekler...tabi ben rahat bir hamilelik geçirdiğim için böyle düşünüyor olabilirim, bir de yaşadığı sıkıntıdan artık bedenim sadece benim olsun diye çığlık atanlar vardır, haklıllardır, ona bişi diyememfisfisfis
kuzucuğumu hıçkırık tutttu ayyy ben bu duyguyu çok özleyeceğim
kızlar kolay dogum ıcın ne yapmalııı dualara bakıyorum bende sımdı bılgısı olan paylasssınnnn meryem suresı ve ınsırah suresını buldum baska ne vardır acaba?
selam
essmeralda cok guzel yazmişsin
ben de hamileliğide cok mutluydum.hic acele etmedim dogurmak icin ama benim oglum dogmak icin acele etti o ayri:))
gercekten tadini cıkartmak lazim her anin...Allah saglik huzur versin tabi
esmer uykusuzluk kötü ya. karnımda iyiydi.boshayallersmile
valla benim oğlum acele etmemişti gerçi de anasının hastalıkları onu mecbur etti gelmeye. kaydirigubbakcemile3
evdeki son bir haftam. haftaya salı işbaşı yapıyorum, iznim bitti bile.
şimdiden karalar bağlıyorum bırakıp nasıl gideceğim işe diye. tüm gün oğlumda ayrı ne yapacağım.
ayy düşündükçe içim şişiyor. :1no2:
bir uykusuz ben deg,iilim demek.hic alişik degildim uykusuzluga...esmer uykusuzluk kötü ya. karnımda iyiydi.boshayallersmile
aman amannn masallahyaa galiba benimki şimdilik uslu bir bebek. gece 22:30 gibi uyanıyor en son. besleyip yatırdıktan sonra sabah 07:30'a kadar 2 kere daha uyanıyor.
benim sütüm az. onun için emzirdikten sonra biberonla mama da veriyorum. onu içince yatağına koyuyorum kendisi uyuyakalıyor. o açıdan beni pek yormuyor. eve geleli 2 hafta oldu sadece 3 gün önce gece uykusuz kaldık, onda da kabız olmuştu o kadar.
ben hamilelikten daha fazla uyuyorum şimdi galiba kaydirigubbakcemile3
yaa galiba benimki şimdilik uslu bir bebek. gece 22:30 gibi uyanıyor en son. besleyip yatırdıktan sonra sabah 07:30'a kadar 2 kere daha uyanıyor.
benim sütüm az. onun için emzirdikten sonra biberonla mama da veriyorum. onu içince yatağına koyuyorum kendisi uyuyakalıyor. o açıdan beni pek yormuyor. eve geleli 2 hafta oldu sadece 3 gün önce gece uykusuz kaldık, onda da kabız olmuştu o kadar.
ben hamilelikten daha fazla uyuyorum şimdi galiba kaydirigubbakcemile3
ayy cok erkenmiş canim yaaaaa.
bir uykusuz ben deg,iilim demek.hic alişik degildim uykusuzluga...
aynen ben 11 re kadr yatardım şimdi bir çalar saat var yanımda.. dk bası uyanıyo..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?