2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ilac icmeye gittim baktim bulasik makinesini bosaltmamisim onu bosalttim egil kalk midem yandi uzandim unuttum bunu acik birakmisim herkes gitmis ((

loreena
Cikmisin canim umarim görürsün sarilik varsa ve uyuyorsa mutlaka uyandirman lazim 2,5 -3 saat te bir emmesi gerekiyor.Altini ac hemen uyanir.Sakin güzel uyuyor deme.Hastanede benim oglan uyyuordu doktor geldi ne zamandir uyuyor dedi bende bilmiyorum 4 saat olmustu 4 saat dedim kadin panik oldu hemen uyandirdi emzirttirdi bana.Sonra az bisi sariligimiz oldu ama emzirdikce gecti.Gece hemsire gelip saat gibi uyandiriyordu ikimizide emziriyorduk sonra düzene girdik.Söylemeseler bilmicektim ama cok önemliymis.

blueness
Erken yapmis dogumu ya.Allah bagislasin,

Ögretmenim
Dakka basi uyandiriyor demisin doyduguna emin misin? Karni ac olunca dakka basi uyanir cünki.

selam annişkolar biz bugün dr gittik oğluşum gayet iyiymiş 3kilo 300gram olmuş boyunu sormayı unuttum ama bacak ve baş ölçüsü 40 haftalık çıktı uzun boylu koca kafalı oğluşum var veeeee baş ölçüsü büyük olduğu için normal doğumda çok zorlanırsın dedi dahada 3haftan var en az dedi oyüzden riske atmıcam ve sezeryan dedi ayın 23ünde sabah 9da alıcam allahın izniyle egemi kucağıma nasıl heycanlıyım anlatamam az kaldı minikimin gelmesine hala gelmeye uğraştığı için ilaca devam dedi yoksa heran süpriz yapar 23ünü beklemez dedi bakalım hayırlısıyla gelir yavrum inşallah gün belirlemek nekadar heycan vericiymiş ya babasıyla aynı gün olacak doğum günü mart23eşim ocak 23oğluşum olucak inşallah ay çok yazdım neyse mutluluktan walla devamlı yazasım var

pamukcum
Masallah oglusa hadi hayirli dogumlar anlasilan ayni haftalarda bizim haberlerimiz gelecek buraya.Hadi bu günlerin keyfini cikartmaya :)))

pamukcum
Sezeryanda iyi ya bi bakima ne zaman ne yapacaksin biliyorsun.Hatta sürpriz sevmeyen insanlar icin birebir diger konular bi yana.Ben bir bilinmezin icindeyim sanki her an bisi olacak gibi yada daha cok varmis gibi iki duygu arasindayim.Bu aksam üstü alisverise ciktim basim döndü markette aman dedim simid su bosalsa ben naparim.Ama oglumda ayni korkuyla evden cikmiyordum son günler sonrada eve yapisik olduk kurtulamadik evden uzun süre.Bu sefer kar firtina su gelmis nisan gelmis umursamicam disardayim :)))

evet güzel yanı bu bilmek ama fenada heycan yapıyor kesin normal istiyorsun dimi olsun ya çık tabi bunalma iyice evde beklemek zor çünkü uzun zaman gezemicez nasılsa vaktin varken gez bende yatıp büyütim biyerlerimieyvahedigeldismile

Pamukcum
Senin mecburen canim ya yoksa daha erken cikacakti bak ne güzel kilo almis annesi sabir.

Canim burda normal dogum mecburi secme sansin yok ancak anne ile bebek hayati tehlikeye girince sezeryan yapiyorlar yani insallah sezeryanlik durumumuz olmaz.Öyle düsününce korkutuyor sezeryan.

Anca gecmise baktim nese123 gelmis .
Kizlar her vücut farklidir belirli bi zamani yokki nisandan sonra.Ama bol bol yürüyüs yaparsaniz acilma acisiz daha kolay olur.Benden kan geldiginden tam 12 saat sonra dogum yaptim hastaneye gittigimizde 3 cm acilma vardi .

Amin pamukcum
Midem cok fena yaniyor elimde uyusuyor gidip uyumayi denim ne okuduysam yazildiysa denedim hic biri ise yaramadi öfff (((

mesaj atimmi acaba aşkitoma iyimidir bende gördüm bişey demeden çıkmış

evet artık doğum yapan kızlar unuttu bizi baksana gelen giden yok bizdemi böyle olucaz gerçi kolay değil bizde çok sık hele bu saatlerde çok giremeyiz heralde nerde uyusak diye bakınırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…