2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk, maasallah tosuncuga

kova burcu olucak o zaman seninki ne güzel,

dikkat et erken gelmesin madem babasinin dogum günüyle uyumlu olacak yerimseniben

bebek gelince de bebek sevmeye sana gelirler sürekli.

bu gidis hic iyi görünmüyor,

fazla rahat ettirme en iyisi evde onlari kötükedihüso

geceleri uyuyamıyorum.aynı problem sizdede var mı?nefes darlığım var.doğum korkusundan mı oluyor anlamadım

pamuk, maasallah tosuncuga

kova burcu olucak o zaman seninki ne güzel,

dikkat et erken gelmesin madem babasinin dogum günüyle uyumlu olacak yerimseniben

evet canım oğlak olmasında oğlak erkeklerini çok ii bilirim babam ve yiğenimden çekilmezler yani kova olsun leğen olsun farketmez evet ilacı alıyorum gelmesin paşam diye

sen o eltini bana yolla boşver topiği falan bak adam edip nasıl yolluyorum onu geriye ahh ahhh adamına çatmazlarki şöyle evire çevire neyse
pamukum masallah cnmm ogluna
hayırlısı olsun cnm cımmm
ınskolay olur dogumunn

ayy ya kusura bakmayın sızıde bunalttım
saol canım benim amin inş yok kız ne bunaltıcan bu elti kaynana kayınpeder muhabbetine en çok alışkın millet bizleriz
geceleri uyuyamıyorum.aynı problem sizdede var mı?nefes darlığım var.doğum korkusundan mı oluyor anlamadım

olmazmı bak burdayız bu saatte kaç haftalıksın sen canım bebiş inmedimiki aşağı biraz rahatlaman lazım son zamanlarındaysan ve bebiş aşağı indiyse
hoşgeldin canım

nurcanerdem cnm
benım 40+ bıttı bugun
hayırlısıyla normal yapmayı beklıyorum
sen kac haftalıksınn

ayy yaaa
napabılırım
ama yarınkı planım
sureklı yatmak
kahretsın evde cok yemek var
en azından yarına yeter tum gunn
offf allahım sabırrr
yat kız kalkma hiç uyu hep halsizim de yok kız bu kaynanandada iş yok hem sendeler hem yemek yapıyosun hala bu halinle günah ya walla yakınında olsam ben çatarım senin bu kaynananlara falan hee
normal doğum mu yapacaksınız

benim bugün belli oldu sezeryan normal istemiştim ama olmucak sezeryana karar verildi inş

benim ocak sonunda 37 hafta oldu.bugün doktara gittim.kafasını yerleştirmeye çalışıyormuş uygun pozisyon için.doktor bol bol yürüyüş yap dedi.uyuyamamam daha daha çok psikolojik gibi geliyor doğum yaklaştığı için.

nurcan cnm
hayırlısı olsun
bak bıde ben + nelerle ugrasıyorum
yazık banaaa

ya kuzum konuşmakta istemiyorum çok ama eşin neden izin veriyor bunları senin yapmana yani içinde can taşıyosun neler neler oluyor fazla hareket etmeyin eğilip kalkmayın diyolar kordon dolanır bilmemne bir sürü risk artık son anlarındasın yani ama sen dolaptan kömürden hizmetten falan bahsediyosun bu senin hayatın tabi ama şuan için normal gelmiyor bana bukadar uğraşman hakikatten çilen varmış çekecek etrafında seni düşünen kimse yok sen düşün kendini meleğini allah aşkına ben kuduruyorum burdan işlerimizi tabiki yapıcaz ama şuan değil doğum yapıp toparlandıktan sonra

pamukcum bunlari erkeklere sürekli hatirlatnak gerekiyor onlar bizim halimizi hemen unutuveriyorlar.

acikca söylenicez nazlanicaz yoksa canin cikana kadar is yapsan bisey demiyorlar degerinde olmuyor.

o kadar işi sayarken ben yoruldum.çok fazla ev işi yapmakta iyi değil ama sen yapmazsan mecbur yapacak birileri olacak.hiş olmadı eşin mecbur yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…