2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

SAĞOL CANIM eyvahedigeldismileSARILIK OLMUŞ MıNıĞıM HASTANEDEYDıK..eyvahedigeldismileBU AKŞAM GELDıK TABURCU OLDUK ŞUAN EVDEYıZ..:ecrin_bebek:YARIN KONTROLÜ VAR...

SEN NASILSIN? AĞRIM VAR DEMıŞıN DOĞURMAYASIN KIZ GECE YARISI.. eyvahedigeldismileAMAN DEYıM DıKKAT ET..bilmiyorumkismile.

hepınız hosgeldınız

evet cok agrım var
bole adet agrısı
bazen belımde agrıyor
artık dayanamıyorum
gunduz olsa gıdecem ınanın dra

çok geçmiş olsun canım iyi olursunuz inşallah ya kıyamam ben bu meleklere

aşkitom bende sana özel attım geldim diye bereketlenmeye başladı burası posi hoşgeldin canım

bu sarilik bizim ocak bebiklerinin ortak derdi galiba Allah sifa verisn,

hmmm sabah git bir doktora sen 40 ini doldurdun cünkü. en kötü doktoru arayip sor yarin sabah.

yalnız kalmıştım burda walla çıkmak üzereydim sonra tekrar bakim dedim sizi gördüm sevindirik oldum benim de güzel haberlerim varrrr

bir de uzansan senin icin daha iyi olur askitom85. laptopsa seninki yatip bilgisayari da yanina koy ben belim agridiginda öyle yapiyorum

aşkitom senin hafta yazın falanda bitmiş tickerde gördünmü ben 5dk sonra burdayım bekleyin hee gitmeyin

cnm yarın sabah ararım
uzandım yataktayım zatııı
tv odasında uyuyolar
erkenden odamıza geldık
ama bu sefer dedım pc yı aldıye esıme
uyumaya calıstım agrıdan uyuyamadım
ole işteee

askitom,ne kadar sevsen neadar iyi biri olsada ev ev üstünde olmuyor iste,

biraz naz yapma teknikleri ögrenmen lazim senin yerimseniben

SARILIK YENı DOĞANLARDA ÇOK YAYGIN VE NORMAL KABUL EDıLıYORMUŞ..AMA BıZıM BıDE (RH) UYUŞMAZLIĞI YANı KAN UYUŞMAZLIĞIMIZDA VAR O YÜZDEN SARILIK ÇIKTI.DR DA ERKEN DOĞDUĞU ıÇıN VE DÜŞÜK KıLOLU OLDUĞU ıÇıN Bı GECE YATIRDI BıZı IŞIK ALDINDA.. ŞUAN NORMALDE SEYREDıYO..BAYA Bı DÜŞTÜ..:Saruboceq:YARIN KONTROL VAR...:Saruboceq: BAKALIM YARIN NE DıCEK? :Saruboceq:EN KÖTÜSÜDE TOPUK KANI ALDIRMAK.. BEBEıŞ AĞLIYO BEN AĞLIYORUM ÜSTÜNE ÜSTLÜK BıDE BABA AĞLIYO..senağlamaÇOK CANINI YAKIYORLAR..GERÇEKTEN DAYANILIR GıBı DEĞıL..mafoldumbenBEBEKLERE RESMEN EZıYET..mafoldumbenbilmiyorumkismile

allah korusun ins. yerlesmezler,

sen de hamilelegi bahane et hicbir is yapma kaynanan is yapmaktan yorulsun sana gelmek istemesin.

59500, bebek bu aglar tabi yazik ona, o aglayinca anasinin da cani yanar tabi, ama saglikli olsunda :Saruboceq:

geldim

aşkitom evet naz yap nerdeyse doğurucan bacım ya eltine bravo ama nasıl attı yine başından onları sen susma fazla yoksa hep sende olurlar burası rahat derler

ben bugün dr gittim kuzum 3kilo 300gram olmuş baş ölçüsü ve bacak ölçüsü 40haftalık çıkıyo eşşek oğluşum normal yaparsam çok zorlar daha 3hafta var dahada büyüyecek dedi sezeryanda karar kıldık 23ocakta sabah 9da alıcam egemi kollarıma nasıl heycanlıyım kızlar varya anlatamam babası 23mart oğluşumda 23 ocak olsun dedim kırmadı sağolsun dr öyle işte herşey ii dedi ilaca devam yoksa 23 ocaktan önce merhaba der dedi yine çıkmasın diye ilaca devam yani ama olsun artık gün sayıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…