2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet okudum bende şimdi yazık ya allah hayırlısını versin inşallah ii olur adamada hakikatten bravo yani

askitom, bence sen bunlari esine uygun bir dille anlatsan o seni dinler senin iyilihini düsünür. dert etme sikma canini, esinle konusunca rahatlar icin.

pamukum esım evde yoktu
yoksa dokundurmaz banaaa
hayattakı en buyuk sansım o benım

ama ne yapabılırımm
onlar olmasa ne kadar rahattım
eşim aksam geldı
yaptıklarımı gormedıgı halde kızdı kendını coook yormussun dıyee
sımdı neden eltımden nefret ettıgımı anlıyormusun
yoksa esım dune vdeydı banyo tuv dahıl korıdoru yıkadı
elımı surmedım surdurmez
halıları attı
sofra kurmaya kaldırmaya daıma yardım eder
2 kısıyken ohooo
cokk rahattık bız
eltım ve kaynnıma hıccc
hakkımı helal etmıyorumm

pamukcum bunlari erkeklere sürekli hatirlatnak gerekiyor onlar bizim halimizi hemen unutuveriyorlar.

acikca söylenicez nazlanicaz yoksa canin cikana kadar is yapsan bisey demiyorlar degerinde olmuyor.

ben herzaman diyorum benim eşimden allah binkere razı olsun sırf hamilelikte değil evlendiğimizden beri hep yardım eder bana daha bikez su vermiş değilim ona kendi işini hep kendi yapar benim yaptığım işede hep yardım eder ben pazar günleri daha 2 3 kez kahvaltı hazırlamışımdır ki ben çalışmıyorum yani hep eşim yapar seviyor mutfakta olmayı hafta sonları yemekleri beraber yaparız hamile kaldığımdan beri zaten elimi bişeye sürdürmedi 30haftamdan beri bu erken doğum olayı olduğundan beride işten geliyor herşeyi yapıyor evi süpürüyor çamaşırlar falan annemlerde geliyor haftada 1 2 kez öyle hallediyoruz yani maşallah benim kocaya melek ya valla allah başımdan eksik etmesin

cok sukur benımkıde hep yardım eder
hamılelıkten oncede ederdı
hatta gecengun banyoda
cocuk gıbı yıkadı bnı
saolsun bnm kocam
ama mutfaktan pek anlamaz ama acda kalmayız ıdare eder

pamukcum helal olsunn kocanaaa
benım yerımde tebrıkk ettt
aman nazardegmesınn

amin canım walla etmem sonra havalanırbayanssulusmile

ya gece kk gittikten sonra üstüne benim de net gitti muhabbet yarida kaldi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…