- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kıslar...göbişi çatlamayan var mı? ben şimdilik benimkinde çatlak göremiyorum acaba doğumdan sonra çıkar mı hani diyordunuz ya kedi tırmığı gibi çıkıyor diye...sürekli elimde lierac ile dolanıyorum...
Krizalit
Canim esimle oglan ayni kapali kutu onlari acicam diye canim cikar.Hep iclerine atsinlar konusmazlar.Iclerinde ne oluyor anlaman mümkün degil. 1 haftadir didikliyorum oglani anlamazsam bende rahat edemem.Bebegi mecbur kucagima alicam emziricem o arada sevicem oglanida kaybetmek istemiyorum farkinda olmadan.Yasi daha kücük olsaydi hatirlamazdi ama simdi hem iyi anlamasi hemde bi yandan zor.
mervetalha
Suyun mu cok mus? Ilk kez duydum ne oluyormus cok olunca?
Benim popomda vardi bissürü, gecen gün farkettim doguma 8 gün kaldigi halde göbegimin alt kisminda da gördüm bir tane, Sanirim doguma kadar devam ediyor bu catlaklar :sinifsinif:
mervecim, canını sıkma suyum çok diye. eğer kayda değer bir fazlalık olsaydı, doktorun sakin sakin bakıp, seni eve göndermezdi diye düşünüyorum.
krizalit
Bizde bir baska sorunda iki dil olmasi evde.Oglan türkceyi sadece benle konusuyor.Ona bi yandan türkceyi iyi ögretmeye calisiyorum.Konustuklarimi anlayip anlamadigina bakiyorum valla zor oluyor.
Benim göbekte catlagim yok ama ilk kez popom bu kadar büyüdügü icin sekli cok yamulduDogumdan sonra görücez hanyayi konyayi.Neyse ya bu yastan sonra bikini giyip gezecek halim yok ya olursa olsun.
Poseidon
Bende düsük riski olan bi ise ne gireyim dedim aynen sonrada kime baktiysam hic birinin cocugu sagliksiz cikmadi sükürler olsun.Benimde güvenim iyice gitti. Burda hersey sigortali doktor muaynehanedeki özel doktorum ama sigortayla gidiliyor.Hangi sigortaya bagli olursan ol bakmak zorunda sana.Insan ayrimi yok yani bekleme salonunda her tip insan görebilirsin.Hastane daha farkli zamanin gelince gidebiliyorsun onun disinda kontrol yapmiyor hastane.Ben genetik klinigine gönderildim kendi doktorum tarafindan kan almadilar ama daha farkli ultrasonlarla inceledi ordaki doktor.Benim gecen senede bi düsügüm vardi kendi doktorum ondan cekindi biraz.
mervetalha
Insallah hic bisi cikmaz sorunsuz yaparsin dogumunu canim.
Benim göbekte catlagim yok ama ilk kez popom bu kadar büyüdügü icin sekli cok yamulduDogumdan sonra görücez hanyayi konyayi.Neyse ya bu yastan sonra bikini giyip gezecek halim yok ya olursa olsun.
Milletin esi geldi yemek yiyorlar ya da dizi seyrediyorlar iyice issizlasti burasi
Ben de birazdan cikicam, arkadaslarla disarda bulusup biseyler yapicaz yürüyüs olur benim icin de 2 gündür evden cikmiyorum.
Daha askitomla nese123 dogurmuyorsa benim dogurmama daha bayagi var demektir rahat rahat gezebilirim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?