2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim popomda vardi bissürü, gecen gün farkettim doguma 8 gün kaldigi halde göbegimin alt kisminda da gördüm bir tane, Sanirim doguma kadar devam ediyor bu catlaklar :sinifsinif:

doğal davrandığın sürece kaybetmezsin meltemcim, çocuklar yapay çabaların yetişkinlerden daha fazla farkına varıp endişe ederler, annem beni sevdiğini ispatlamaya çalışıyorsa var bu durumda bi iş diye...elinden geldiğince doğal ol, tedirginliklerini açıkça paylaş onunla, böyle düşünmesinden endişlendiğini, bazen senin de nasıl davranacağını bilemediğini,çocuk da akıllı bir çocuk zannettiğinden daha fazla anlayacaktır ve yardımcı olacaktır...
ketum insanlarla uğraşmak daha zor çok iyi bilirim, bi tane vardı bende şimdi iki olacaklar, bi de sonradan gelen üstüne üstlük oğlak double ketum olacak galiba kafamçokkarıştı

Poseidon
Bende düsük riski olan bi ise ne gireyim dedim aynen sonrada kime baktiysam hic birinin cocugu sagliksiz cikmadi sükürler olsun.Benimde güvenim iyice gitti. Burda hersey sigortali doktor muaynehanedeki özel doktorum ama sigortayla gidiliyor.Hangi sigortaya bagli olursan ol bakmak zorunda sana.Insan ayrimi yok yani bekleme salonunda her tip insan görebilirsin.Hastane daha farkli zamanin gelince gidebiliyorsun onun disinda kontrol yapmiyor hastane.Ben genetik klinigine gönderildim kendi doktorum tarafindan kan almadilar ama daha farkli ultrasonlarla inceledi ordaki doktor.Benim gecen senede bi düsügüm vardi kendi doktorum ondan cekindi biraz.

mervetalha
Suyun mu cok mus? Ilk kez duydum ne oluyormus cok olunca?

evet meltem abla dün kontrolumde söyledi doktorum
suyun çoğalmış dedi bi hafta öncesinde gitmiştim öğle bişey demedi
şekerli şeyler yeme dedi bende zaten yemiyorum dedim
pazartesi tekrar gidicem tam sonuna gelmişken inş herşey yolunda gider mafoldumben

Benim popomda vardi bissürü, gecen gün farkettim doguma 8 gün kaldigi halde göbegimin alt kisminda da gördüm bir tane, Sanirim doguma kadar devam ediyor bu catlaklar :sinifsinif:

benim popom zaten harita gibiydi... sürekli kilo ver, al, ergenlikten itibaren itina ile içine.... tim popomun ama göbek olmasa bari diyorum, popodakilerden zaten rahatsızdım, çatlak çatlak dolaşmak hoş değil, denize kıyafetle girmek zorunda kalacağız bu gidişle valla...

Askitom yine kaynanasiyla ugrasiyor galiba görünmüyor buralarda kaydirigubbakcemile3

krizalit
Bizde bir baska sorunda iki dil olmasi evde.Oglan türkceyi sadece benle konusuyor.Ona bi yandan türkceyi iyi ögretmeye calisiyorum.Konustuklarimi anlayip anlamadigina bakiyorum valla zor oluyor.

mervecim, canını sıkma suyum çok diye. eğer kayda değer bir fazlalık olsaydı, doktorun sakin sakin bakıp, seni eve göndermezdi diye düşünüyorum.

evet çok önemsemedi bende iyidim çıktık eve geldik
kağan kocatepenin kitabı var onda söyle bi okudum
sonra uyuyamadım bütün gece mafoldumben

Benim göbekte catlagim yok ama ilk kez popom bu kadar büyüdügü icin sekli cok yamuldu Dogumdan sonra görücez hanyayi konyayi.Neyse ya bu yastan sonra bikini giyip gezecek halim yok ya olursa olsun.

krizalit
Bizde bir baska sorunda iki dil olmasi evde.Oglan türkceyi sadece benle konusuyor.Ona bi yandan türkceyi iyi ögretmeye calisiyorum.Konustuklarimi anlayip anlamadigina bakiyorum valla zor oluyor.

işte bu zor bi durum...türklerin oyun grupları, drama çalışmaları falan yok mu meltem? bir sürü türk okulu var bildiğim kadarıyla orada??

Benim göbekte catlagim yok ama ilk kez popom bu kadar büyüdügü icin sekli cok yamuldu Dogumdan sonra görücez hanyayi konyayi.Neyse ya bu yastan sonra bikini giyip gezecek halim yok ya olursa olsun.

valla resimlerde gayet çıtır görünüyordun meltem, daha bi 10 yıl giyersin gibi geliyor bana bikini yerimseniben

Burda Tip okuyan arkadaslar var onlardan direk duydum, avrupada dogum orani düsük oldugu icin gelen hamilelere de önce ultrasonda ense kalinligina bakiyorlar bebegin (nackentransperenz) eger ensesi normalden biraz kalin cikiyorsa ve enne 30 yas üstüyse üniv. hastanelerinde amniyosentez yapmalari icin 40 dereden su getiriyorlar cünkü ögrencilere amniyosentez nasil yapilir göstermeleri gerekiyor ve ellerinde bunu uygulayabilecekleri hasta yok. o yüzden hasta kabul etsin diye korkutuyorlarmis. bilmiyorumkismile

doktor dedi diye herseye atlamamak gerekiyormus, o yüzden kendini yine sen düsünüyorsun, Bana bebegin downlu amniyosentez yapalim deseydi yaptirtmazdim ama hamileleigim boyuncada dertlenirdim ne kötü bisey zatenn hamileleik cok hassas bir dönem bir de yok yere insanlari korkutuyorlar.

Sen benden zayifsin catlamaz ins.

benim harita gibi oldu cünkü cok sistim popo kismimdan yazik deri dayanamadi tabi bilmiyorumkismile

Simdi de göbege yayiliyor,

Benim göbüşüm çok çatladı yaaaamafoldumben Tam göbek deliğimin etrafı özellikle. Doğurmak istiyorum artııııkkkk (((

Milletin esi geldi yemek yiyorlar ya da dizi seyrediyorlar iyice issizlasti burasi

Ben de birazdan cikicam, arkadaslarla disarda bulusup biseyler yapicaz yürüyüs olur benim icin de 2 gündür evden cikmiyorum.

Daha askitomla nese123 dogurmuyorsa benim dogurmama daha bayagi var demektir rahat rahat gezebilirim yerimseniben

Ohhh ne güzel,benim ne eşim yanımda ne de gezmek için dışarıya çıkabiliyorum. Burada da sohbet eden yok,ben de doğum hikayelerini okuyordum... Sana da iyi gezmeler canım,benim yerime de gezzboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…