2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben eşimi bırakamam

ayrıca bebegın ılk zamanlarını gormek onunda hakkı
gun be gun buyudugunu gormek
ayrıca erkek 40 gun yalnız bırakmamalı bana kalırsa
onlar tem yemek gıyımden ne anlar
ben bırakmazdım
zaten onsuz 1 dakka yapamam

sordun soyledım
sakın yanlıs anlama
buda benım fıkrımm

merhabalar hanımlar..
nasıllarız bakem bugün?

dün hiç gelemedik yanınıza... özledik sizi begümle..
var mı doğuran?
aşkitom ve neşe burda... kıdemliler otururken, sırasını bekleyememiş var mıdır ?

biz de dün doktora gittik kızımla.. 2500 gr. olmuş sonunda begüm hanım. doğum kanalına da girmiş. oldukça aşağıda olduğunu söyledi doktorumuz.
yorulmak yok, çok hareketli olmak yok... o yok, bu yok... velhasıl oturuyoruz yine :)
36+2 olduk bugün.. 37+ olduktan sonra korkacak bişey kalmayacakmış, ondan sonra istediği zaman gelebilirmiş. ama henüz erkenmiş doğum için.

ayrıca dün, kuzenim doğum yaptı. epidural sezeryan ile..
tabi ben gidemedim yanına.. herkes orda, bi ben yokum. memleketteler... ben doğurunca herkes gelemicek. onca hazırlık yaptık, kimsecikler göremicek.. kendi kendimize süslendik püslendik

yalel cnm
masallah bebegıne
valla buradayız daha
hayırlısı olsunn

Merhaba kizlar
Yemek yapicamda canim bisi istemiyor az tembellik edim.
Askitom nasilsin?
Yalel
Masallah Begüm e.

ben de diyorum Begüm'e.....
aman kızım azıcık bekle, şu temizlikleri halledelim haftaya anneannenle.. ondan sonra gelebilirsin :)

Yalel maŞallah begÜme canım annesİ begÜme İyİ bak dr un dedİklerİnİde yap

Merhaba kizlar
Yemek yapicamda canim bisi istemiyor az tembellik edim.
Askitom nasilsin?
Yalel
Masallah Begüm e.

selam teyzoşlar. teşekkürler 'maşallah''lar için :)

kuzumla başbaşa... son günlerimiz olduğunu düşünerek, içiçe keyif yapıyoruz :)

ay ben düşündükçe fena oluyorum... bu yavrum doğunca, içimden çıkınca.. ben nasıl yapayalnız kalıcam ya.... offf offf efkarlanıyorum... rakı-sigara istiyorum :)

Yalelcim
Bu dediklerini düsünmeye vaktin olmicak canim :)))))) Emzir yatir gene altini degis emzir yatir gene alt degis arada banyo yaptir emzir .............

ben de diyorum Begüm'e.....
aman kızım azıcık bekle, şu temizlikleri halledelim haftaya anneannenle.. ondan sonra gelebilirsin :)

ozaman iyi dinleniceksin yalell hanım kendine iyi akıcaksın begümüde sıkma istediği zaman gelsin bizde gelmesini istiyoruz ama dr umuz izin vermiyo anne karnı kadar güzel bi küvez yokmuş doğurtmuyo beni adam

yalel rakı sahtemi olsun kız sigarayada çok zam geldi sen en iyisi sahta rakıyla idare et

Yalelcim
Bu dediklerini düsünmeye vaktin olmicak canim :)))))) Emzir yatir gene altini degis emzir yatir gene alt degis arada banyo yaptir emzir .............

hehe.. ya valla bilemiyorum. dünden beri ağlamak modundayım. bana bi haller oldu.. hep ağlamak istiyorum, ota çöpe ağlayan bi hatun oldum - kendime sinir oluyorum.
bebeğim de üzülüyordur benim yüzümden, ondan özür diliyorum zırt pırt.. özür dilerken suçlu hissediyorum, başlıyorum yeniden ağlamaya..
ay napçam ben ya...
kocaman olduk kızımla, çok da seviyorum ben bu halimizi.. özlicem valla.

ozaman iyi dinleniceksin yalell hanım kendine iyi akıcaksın begümüde sıkma istediği zaman gelsin bizde gelmesini istiyoruz ama dr umuz izin vermiyo anne karnı kadar güzel bi küvez yokmuş doğurtmuyo beni adam

doğru valla.
bu yavruşlar, dünyada nelerle karşılaşacaklarını bilseler, hiç çıkmazlar göbüşlerden bence... daha güvenli bi yer olamaz.

neyse doğduklarında, göğsümüzden ayırmayız.
ben öyle yapıcam. hep kucağımda olacak, hiç bırakmıcam. alışırsa alışsın... tabi alışçak, kötü bi alışkanlık değil - ana kucağı işte :)

Yalelcim
Kucaga alisma diye bisi yok canim ya 3 yasa kadar bebek ne yapiyorsa mutlaka ihtiyaci icin yapiyormus.Hatta burda 3 yasin altinda bebek gürültü yapti komsu polis cagirdi dimi polis komsuya kizip gidiyor.Bizde eskiden kadinin isi cokmus uydurmuslar öyle.Bende ayirmadim koynumdan ne güzelde oldu.Bu sefer bilemiyorum 1 haftadir oglanla ugrasiyorum oda senin gibi herseye aglar oldu.Bebek gelince hayati degisecek diye herhalde.Sürekli onun bebeklik dogum fotolarina bakiyoruz.Bakalim bebek gelince bize neler yapacak. Bu gün okuldan aldim eve geliyorum arkamdaki arama dibime girmis yerler buz bende adama salak adam diye sölyendim.Allahm annesi nedne kötü konusuyormus kötü kadinmiymis.Neler yapti bana diyorki sen degistin kötü konusuyosun bidaha dersen konusmam senle sonra gözler yas icinde aglamalar aman yarrabi daha büyümese olaylar.

Bu arada ben bu gün öglen itibari ile wc ye giderken cok aci cekmeye basladim.Eger dogumdada bu acinin 2-3 kati gelirse kesin bayilirim yada öyle bagririmki siz Tr den sesimi duyarsiniz. Acaba doguma kadar böylemi gidicem wc ye (((((( Ptesi doktor kontrolünde ne cikacak bakalim.

:) eyvah eyvah... çok fena..
ben kendi saçma psikolojimin altından kalkmaya çabalıyorum... bir de zaten evde çocuğu olanlar var tabi.
ne zor işiniz valla meltem :) allah kolaylık versin.

benim kardeşim doğacağı zaman, ben stresten ishal olmuşum... 10 gün hastahanede yatmışım. zaten o arada annem de doğurmuş aynı hastahanede :)

aynen ben de katılıyorum. bebeğim istediği müddetçe, koynumda olacak, göğsümden ayırmayacağım hiç.
kimseye emanet edemeyeceğimi düşünüyorum.. anneme bile.
onu bırakıp biyere gidebileceğime ihtimal vermiyorum bile. ya napçam ben ya... psikopata mı bağladım acaba ben bu kafamı..

yapma ya.. nasıl bi acı bu? korkutma bizi melteeeemmm :)
sen daha evvel de doğurdun, azıcık tecrübelisin bize göre :)

bu çatı muayenesi nasıl oluyor kızlar? biz haftaya olcakmışız çatı muayenemizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…