yalel cnm
masallah bebegıne
valla buradayız daha
hayırlısı olsunn
Yalel maŞallah begÜme canım annesİ begÜme İyİ bak dr un dedİklerİnİde yap
Merhaba kizlar
Yemek yapicamda canim bisi istemiyor az tembellik edim.
Askitom nasilsin?
Yalel
Masallah Begüm e.
ben de diyorum Begüm'e.....
aman kızım azıcık bekle, şu temizlikleri halledelim haftaya anneannenle.. ondan sonra gelebilirsin :)
Yalelcim
Bu dediklerini düsünmeye vaktin olmicak canim :)))))) Emzir yatir gene altini degis emzir yatir gene alt degis arada banyo yaptir emzir .............
ozaman iyi dinleniceksin yalell hanım kendine iyi akıcaksın begümüde sıkma istediği zaman gelsin bizde gelmesini istiyoruz ama dr umuz izin vermiyo anne karnı kadar güzel bi küvez yokmuş doğurtmuyo beni adam
yalel rakı sahtemi olsun kız sigarayada çok zam geldi sen en iyisi sahta rakıyla idare et
mervetalha
Suyun mu cok mus? Ilk kez duydum ne oluyormus cok olunca?
Yalelcim
Kucaga alisma diye bisi yok canim ya 3 yasa kadar bebek ne yapiyorsa mutlaka ihtiyaci icin yapiyormus.Hatta burda 3 yasin altinda bebek gürültü yapti komsu polis cagirdi dimi polis komsuya kizip gidiyor.Bizde eskiden kadinin isi cokmus uydurmuslar öyle.Bende ayirmadim koynumdan ne güzelde oldu.Bu sefer bilemiyorum 1 haftadir oglanla ugrasiyorum oda senin gibi herseye aglar oldu.Bebek gelince hayati degisecek diye herhalde.Sürekli onun bebeklik dogum fotolarina bakiyoruz.Bakalim bebek gelince bize neler yapacak. Bu gün okuldan aldim eve geliyorum arkamdaki arama dibime girmis yerler buz bende adama salak adam diye sölyendim.Allahm annesi nedne kötü konusuyormus kötü kadinmiymis.Neler yapti bana diyorki sen degistin kötü konusuyosun bidaha dersen konusmam senle sonra gözler yas icinde aglamalar aman yarrabi daha büyümese olaylar.
Bu arada ben bu gün öglen itibari ile wc ye giderken cok aci cekmeye basladim.Eger dogumdada bu acinin 2-3 kati gelirse kesin bayilirim yada öyle bagririmki siz Tr den sesimi duyarsiniz. Acaba doguma kadar böylemi gidicem wc ye(((((( Ptesi doktor kontrolünde ne cikacak bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?