kızlar suyu çok olan çok anne var dr o suyu fazlaysa amniyosentez yoluyla alıyolarmış haftada 1
Yalelcim
Kucaga alisma diye bisi yok canim ya 3 yasa kadar bebek ne yapiyorsa mutlaka ihtiyaci icin yapiyormus.Hatta burda 3 yasin altinda bebek gürültü yapti komsu polis cagirdi dimi polis komsuya kizip gidiyor.Bizde eskiden kadinin isi cokmus uydurmuslar öyle.Bende ayirmadim koynumdan ne güzelde oldu.Bu sefer bilemiyorum 1 haftadir oglanla ugrasiyorum oda senin gibi herseye aglar oldu.Bebek gelince hayati degisecek diye herhalde.Sürekli onun bebeklik dogum fotolarina bakiyoruz.Bakalim bebek gelince bize neler yapacak. Bu gün okuldan aldim eve geliyorum arkamdaki arama dibime girmis yerler buz bende adama salak adam diye sölyendim.Allahm annesi nedne kötü konusuyormus kötü kadinmiymis.Neler yapti bana diyorki sen degistin kötü konusuyosun bidaha dersen konusmam senle sonra gözler yas icinde aglamalar aman yarrabi daha büyümese olaylar.
Yalelcim
Kucaga alisma diye bisi yok canim ya 3 yasa kadar bebek ne yapiyorsa mutlaka ihtiyaci icin yapiyormus.Hatta burda 3 yasin altinda bebek gürültü yapti komsu polis cagirdi dimi polis komsuya kizip gidiyor.Bizde eskiden kadinin isi cokmus uydurmuslar öyle.Bende ayirmadim koynumdan ne güzelde oldu.Bu sefer bilemiyorum 1 haftadir oglanla ugrasiyorum oda senin gibi herseye aglar oldu.Bebek gelince hayati degisecek diye herhalde.Sürekli onun bebeklik dogum fotolarina bakiyoruz.Bakalim bebek gelince bize neler yapacak. Bu gün okuldan aldim eve geliyorum arkamdaki arama dibime girmis yerler buz bende adama salak adam diye sölyendim.Allahm annesi nedne kötü konusuyormus kötü kadinmiymis.Neler yapti bana diyorki sen degistin kötü konusuyosun bidaha dersen konusmam senle sonra gözler yas icinde aglamalar aman yarrabi daha büyümese olaylar.
hakoperi
Sen neden aminosentez olmustun? Benim yasimdan dolayi tutturmustu olacaksin diye doktor bende istemiyorum die inat etmistim.En sonunda baska yöntemlerde varmis ama pahali oldugu icin sigortaya anlatmalari zormus ama ikna ettik aminosentezsiz kontrol oldum .
Hakoperi
Ailede var mi peki? Sadece testler güvenilir degilmia cünki.Ben cok israr ettim ailemde de esimin ailesindede sorun yok diye.Bazi doktorlar sorumluluktan korkuyor bazilarda o para durumunu kullaniyorlar gibime geliyor.En sonunda genetik doktoru bir türk bayan buldular bana burda onun verdigi raporla gectim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?