2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldiim kızlar
ecrincim tebrikler canım. allah analı babalı büyütsün canım

merhaba kızlar bi bakayım dedim...

Merhaba canım,sonunda aldın Ayris Hanım'ı kucağına, Duyduğumuza göre kapıyı bulamamış pencereden çıkmış küçük hanım kaydirigubbakcemile3 Ama yine de sağlıklı olmanız en güzel haber...Allah analı babalı büyütsün....

teşekkür ederim kızlar.3 saat suni sancı verdiler tık yok biizmkinde mecburen sezeryan oldum çok yukarıda dedi doktorum.genel sezeryan oldum ayrisde iyi aglıyor uyuyor kendi halinde hayata alışmaya çalışıyor işte...

ecrin hoş geldin canım alah analı babalı büyütsün canım ayris allah sizlere bağışlasın sonunda doğurdun kız çok şükür iyisin dimi ağrın varmı canım

slm kızlaaar,işte geldim burdayım ve hala tombalağım:lepi:
bizim sıpanın çıkmaa pek niyeti yokeyvahedigeldismile
neşee sende mi doğurmadın dahaa:1shok:yakında dra gittinmi?bişe dedi mi?
ben yarın için randevü aldım,

ecrin tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsdun inş.

kızlar başka doğuran var mı,aşkitom doğurdu mu,

bir de benim parmaklarım 2 haftadır uyuşuk vaziyette zor yazıyorum şuan:bbo:

Neşe,
benim de iki gündür akıntım var ama su ve akıntı karışık gibi çok yoğun değil, anlamlı birşey mi acaba?
Bir de kızlar, sizde de aşağıya yoğun bir baskı var mı, benim hafiften canımı yakmaya başladı...özellikle gece tuvalet için uyandığımda ve sabah kalktığımda...

Ecrin, hayırlı olsun.

evet..baskı bende de var canım...özellikle oturur vaziyetten ayağa kalkmaya çalışrken..Bunlar artık normal sayılır canım...kanama ya da suyun gelmediği müddetçe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…