2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kafama da son günlerde su emzirirken olusan yaralar takiliyor, acaba dogum öncesinde yapilabilecek bisey var mi gögüsler yara olmasin diye?

jasmincim bu arada benim bardaklarım plastik kadeh ben ayağına tüy yapıştırdım şıklık olsun diye
hastanede gelen giden fazla olur cam bardağı nerde yıkıcaksın benimde çok şık bir likör takımım vardı ama sadece likörlüğünü kullanıcam cam bardakları götürmicem bu bardaklarada az az koyup vericem
bu arada bunları annemle kardeşim yapıcak ben ben diyip duruyorum:))

kızlar aşkitom msj attı dr gitmiş açılması yokmuş
nst si ii çıkmış
hafta sonuna büyük ihtimal olur demiş
sancın olursa gel
evde istirahatet demiş
yatıyormuş şimdi nette problem varmış düzelince
gece belki gelirim demiş merak eden arkadaşlara duyurulur arkadaşımız gayet ii yani

posi hiç bir fikrim yok ama genelde ilk bebişte olurmuş.ama alıp kullanmakta fayda var istersen kullanmaya başla..

ecrin canım masılsın ya daha hiç görüşemedim seninle iyimisiniz meleğin nasıl gazlıymış tosun anladığım kadarıyla bütün bebişler gibi tekrar tekrar gözün aydın canım banada dr gün verdi 23ocak sezeryan benim oğlan koca kafalıymış biraz çok zorlar dedi bende gün sayıyorum şimdi cimcimeyi kokla mis gibi bizim içinde bol bol

ay canim cok sevindim bu duyduklarima ben de acibademde yapacagim cunku dogumumu ama sormamistim ben hicbisey kuafor olayi cok hosuma gitti ozellikle peki bebege bez falan da koymayacagiz cantaya ben de 2 takim hastane cikisi arti bri takim kadife tulum koymustum cikarsam mi acaba ben de suit odada kalaacgim insallah ayirttirdinmi canim suit odayi ben ayirttirdigimda sadece tek oda kalmisti mesela eger oglus acele ederse o zmaan sansima bos suit oda varsa kalabilrisiniz dediler hastane ucretlerine ne kadar zam gelmis sordunmu canim
ecrincim pompayla ceksen belki sut gelmesini hizlandirirsin bir de lansinohu kullaniyormusun kolay gelsin canim sana ayris hanimli gunler ve gecelerde
Benim kafama da son günlerde su emzirirken olusan yaralar takiliyor, acaba dogum öncesinde yapilabilecek bisey var mi gögüsler yara olmasin diye?
dogum oncesinden lansinoh krem kullanmaya baslayan arkadaslarim cok memnun kaldikalrini soylediler ben de doktoruma sordum kullanmaya basla iyi olur dedi ben de bu hafta basladim kullanmaya bakalim insallah ise yarar ben de cok korkuyorum yara olmasindan ve emzirememekten

Aşkitom hala doğurmadı demek,ben bugün kesin doğurur ümidiyle bekliyordum... Neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da...

Off ya ben de doğurmak istiyorum artıııık. Yarın kontrolümüz vardı ama randevu için aradığımda dolu dediler,doğumlar falan da varmış hem cuma hem cumartesi çok yoğunmuş drumuz. Sizin son gününüz 19 ocak,eğer herhangi bir şikayetiniz yoksa pazartesi gelin dedi,zaten açılma olup olmadığına bakcaktı,pzt açılma var deyip doğuma alsa keşke...

canım yaa bol bol yürü ayakta kal ozamanda bebiş iyice insin aşağı çabuk doğsun allah gönlüne göre versin sende çok az kaldı ama heran haberini alabiliriz he hadi hayırlısı bakalım

canım yaa bol bol yürü ayakta kal ozamanda bebiş iyice insin aşağı çabuk doğsun allah gönlüne göre versin sende çok az kaldı ama heran haberini alabiliriz he hadi hayırlısı bakalım

Sorun zaten orda canım,belim o kadar çok ağrıyor ki yürüdüğümde, artık evin içinde her türlü yürüme şeklini denedim hiçbir şekilde geçmiyor ağrı. Emeklemeyi bile denedim düşün ağrıyı artık mafoldumben Yürüyemeyince iyice strese giriyorum açılma olmayacak normal doğuramayacağım diye...

sen özel sigortamı kullanıcan canım?
yok yok bez falan hiçbişi koymana gerek yok ben bakırköy acıbademde yapıcam 6.kat doğum katı normalde arkadaşım 6.katta yer olmadığı için 7.katta suitte yattı .ben gene 2 takım koydum hangisini giydirceğime karar veremediğimden dolayı :)
ben bu akşam doktorumla konuşucam kontrolden sonra tarihe karar vericez büyük ihtimalle sezeryan olucam bebeğimde iri benimde canım şimdiden çok yanıyo ağrım var ve iyice ağırlaştım
2 adet suit tipi var a tipi ve b tipi ben b tipi suit ayırtıcam sigorta farkı gecelik 170 TL
2 gece yatsam 340 oda farkı vericem
genel anestesi sezeryan doktor hariç 4700 TL sigortam %80 karşılıyor zaten bana düşen %20 si oda 940 TL yapıyor yani doğum bana toplam 1280 TL ye gelicek
doktorm dışarıdan gelicek hastanenin doktorlu fiyatlarını bilemiyorum doktorumun ücretini sigortam ayrıca ödüyor ondan bilgim yok
yanlız acıbademde dikkatli ol özellikle eşin anlamadan bir yığın ekstra çıkartılar o yüzden yapılan herşeyden haberdar olun ben hastanenin otelcilik hizmetini kullnıcam o yğzden acıbademi seçtim

ben başak groupamadan sigortalıyım bu arada

off çok uzun oldu dimi

sagol pamuk iyiyiz şimdi emzirdim tekrar uyudu yanımda yatıyor çok degişik bir duygu...seninde gunun belli gunler zor geçer artık saglıkla kucagına alırsın inş.canım..

selam kızlar nasılsınız

ecrin canım ne yaptın nasılsın ağrın sızın nasıl kızın nasıl :uhm:

smshs iyiyim canım sen nasılsın.agrım oluyor agrı kesici içiyorum.ayrisde iyi yiyoz içiyoz gaz üretiyoz şuan:)sen nasılsın nasıl oldun kaan nasıl?

sagol pamuk iyiyiz şimdi emzirdim tekrar uyudu yanımda yatıyor çok degişik bir duygu...seninde gunun belli gunler zor geçer artık saglıkla kucagına alırsın inş.canım..

canım dikişlerinde ağrı varmı rahat hareket edebiliyomusun doğumdan ne kadar sonra yürüdün zorlandınmı canım

ben de kadikoy acibademde yapacagim canim evet benim de ozel sigortam var allianz ama bana gecelik suit oda farki 340 milyon demislerdi bu da ocaktan onceki fiyatti ne kadar artti pzt kontrolde soracagim sen bebek paketini unuttun canim onu ozel sigortalar karsilamiyor 650 civari bebk paketi var ilk asilari bakimi vs. icin alinan epidural farki odeyecegim ben bir de anestezi uzmani epidurale okay derse onu da pzt kontrolde konusacagiz biz bir de sunnet yaptirmayi dusunuyoruz dogdugu gibi doktorum da onerdi o da 2 ogluna da yaptirmis dogdugu gibi cok iyi ilk 1 ay icinde anestezisiz oluyor dedi bir de kordon kanini saklatmayi dusunuyoruz bakalim hepsini pzt gunu gidince konusacagim ucretlerin totalini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…