2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nur emip duruyo devamlı emiyoe emmezse de uyuyor uyurken de kaka çalışması yapıyor
çok şükür iyidir kayınvalidem severim keretayıolumunekankayizsmile
sen takma canım normal doğum yapacaksan ev işini yap doktorum bana ev işi yaarsan son günlerde yürüyüş sayılır demişti
Allah kimseye muhtaç etmesin

cnm zaten yaopı olarak kımseye mınnet etmem
ama suan nasıl yapayıom
doktorum yatıs
ıstırahat verdı
yemegım yok eşim işte

dedıkı yapmasan da olur dısardan getırırım olmazsa

Kizlar
Nasil herkes gecmise bakamadim.Askitom burdaymis .Ben cok agir oldum sürekli uyuyorum ellerim yüzüm sismis.Burda hava cok soguk ve kar.Sabah oglani okula götürdümmü canim cikiyor.Araba buz kar temizle 1 saat sabahin körüne dönüncede yatiyorum.Simdi kalktim oglani almaya gidicem nihayet cuma geldi 2 gün yatabilirim.Haftaya son haftam zaten sonra uzatmalar varmi görücez.Ptesi doktor ne dicek bakalim. Oturamiyorumda gögüs kafesime baski yapiyor kalp krizi geciriyorum saniyorum bazen

hoya gece nöbetine erken başlattı bizim kız bizi ayaktayız geceleri..gece hayatımız var artık şekerim:))

Benim de bugün ellerim ve yüzüm şiş. Bugün dra gidecektik randevusu doluymuş gelirseniz beklersiniz,bi şikayetiniz yoksa pzt gelin dediler,ben de tamam dedim,ama oğluşu da merak ediyorum....

hoya gece nöbetine erken başlattı bizim kız bizi ayaktayız geceleri..gece hayatımız var artık şekerim:))

anacım tickerini yenilesene ayris kaç günlük unuttum
erken başlamış doymuyo olabilir ama bizimki de durmadan ağlıyordu doymadığındanmış
sonra 10 gün uyudu sonra da gaz başladı
sütün nasıl sıkınca fışkırıyorsa vardır

merhaba özge ecrin hoya nasilsiniz?
Benim cikip oglani almam lazim.Dün evin sokagindan anacaddeye cikiyorum 2 bisikletli kadin geliyor ben durdum ama yer buz araba durmadi kadinlara dogru gidiyor bende kirdim direksiyonu zaten cok cok yavasim kaldirima cevirdim kendimi bisi olmaz dururum diye.Kadinlarda birbiriyle konusuyo beni görmemis biri demekki geldi arabanin üstüne cikti kadin bisikletle.Ben görmesem ne olacakti? Bu sefer ben suclu olacaktim.Kadin düstü bisikleti yamuldu filan iyimisin dedim cektim gittim.Ben durup görmesem bisikletin parasinida bana ödetmeye kalkardi al basina bi sürü is hic ugrasacak halde diilim. Basimiza bisi gelmeden su kar kalksa yerden artik.Bizim tarafta 5 mt bulacakmis güney dogu daha fena 20 ila 40 mt arasi iyiki oralarda diilim. Ben ciktim oglani alayim geleyim karnini doyurayim.Iki gram enerji topladim ona harcayayim bari.Koklayin bebisleri benim icin.

Dikkat et meltem abla,Allah yardım etsin,biran önce erir karlar inşallah. Sen de oğluşunu kocamaaan öp benim için opuyorumnanaktan

Ayyy canım yaaa kıyamammm,desene biri bitiyor diğeri başlıyor,hiç merak etmeyelim o zaman. kaydirigubbakcemile3

büyüme atağı olurmuş bu haftalarda o yüzden çok emiyor kızım gece 2 buçuk saat emdi 5dk. uyuor uyanıp emiyor
babası benim midemden büyük bununki diye eğlendi
ihtiyacı var demek ki

Merhaba kizlar, ben geldim,

herkes burda kimse dogurmamais gibi, bakalim nese simdi doktordadir dogurup da gelmesin buraya yerimseniben

büyüme atağı olurmuş bu haftalarda o yüzden çok emiyor kızım gece 2 buçuk saat emdi 5dk. uyuor uyanıp emiyor
babası benim midemden büyük bununki diye eğlendi
ihtiyacı var demek ki

o o kadar emiyorsa sen de normalden cok acikiyorsundur?

Merhaba kızlar doğumu bekleyen annişler baya azaldık valla...

ecrin sende kızında iyisin umarım bişey merak ettim ultrasonda çıkan bebişin kilosu ile doğum kilosu fark ettimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…