Kizlar
Nasil herkes gecmise bakamadim.Askitom burdaymis .Ben cok agir oldum sürekli uyuyorum ellerim yüzüm sismis.Burda hava cok soguk ve kar.Sabah oglani okula götürdümmü canim cikiyor.Araba buz kar temizle 1 saat sabahin körüne dönüncede yatiyorum.Simdi kalktim oglani almaya gidicem nihayet cuma geldi 2 gün yatabilirim.Haftaya son haftam zaten sonra uzatmalar varmi görücez.Ptesi doktor ne dicek bakalim. Oturamiyorumda gögüs kafesime baski yapiyor kalp krizi geciriyorum saniyorum bazen
iyi uykular aşkitom
hoşgeldiniz özge ve meltem abla
hoya gece nöbetine erken başlattı bizim kız bizi ayaktayız geceleri..gece hayatımız var artık şekerim:))
Hoşbulduk hoya nasılsın,küçük hanım nasıll?
nası olayım emzik oldum artık hoya değilim benkafamçokkarıştı
merhaba özge ecrin hoya nasilsiniz?
Benim cikip oglani almam lazim.Dün evin sokagindan anacaddeye cikiyorum 2 bisikletli kadin geliyor ben durdum ama yer buz araba durmadi kadinlara dogru gidiyor bende kirdim direksiyonu zaten cok cok yavasim kaldirima cevirdim kendimi bisi olmaz dururum diye.Kadinlarda birbiriyle konusuyo beni görmemis biri demekki geldi arabanin üstüne cikti kadin bisikletle.Ben görmesem ne olacakti? Bu sefer ben suclu olacaktim.Kadin düstü bisikleti yamuldu filan iyimisin dedim cektim gittim.Ben durup görmesem bisikletin parasinida bana ödetmeye kalkardi al basina bi sürü is hic ugrasacak halde diilim. Basimiza bisi gelmeden su kar kalksa yerden artik.Bizim tarafta 5 mt bulacakmis güney dogu daha fena 20 ila 40 mt arasi iyiki oralarda diilim. Ben ciktim oglani alayim geleyim karnini doyurayim.Iki gram enerji topladim ona harcayayim bari.Koklayin bebisleri benim icin.
Ayyy canım yaaa kıyamammm,desene biri bitiyor diğeri başlıyor,hiç merak etmeyelim o zaman. kaydirigubbakcemile3
büyüme atağı olurmuş bu haftalarda o yüzden çok emiyor kızım gece 2 buçuk saat emdi 5dk. uyuor uyanıp emiyor
babası benim midemden büyük bununki diye eğlendi
ihtiyacı var demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?