2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi inşallah normal gelir demir paşa bizde hftaya perşemde kontrole gidicez bkalım ne durumdayız bizim doğum olayımız biraz kilomuz bağlı iri gidiyoruz doktorum eğer böyle giderse ikimizide sıkıştırmamak adına sezeryanla alıcak benim çok ağrılarım var bekliyoruz bakalım nolucz diye

adaşım hoşgeldinnnnn
yanlız kaldım buralarda gelde muhabbet edelim

edelim daşım edelim
buran ınd eski tadı tuzu kalmadı
herkes meleklerini yavaş yavaş kucağına almaya başladı biz bekliyoruz ne zamana olucak diye
ya adaş be ben oğlum özlüyorum bi an evvel kucağıma almak istiyorum sağlıkla

ESRA CNM
MASALLAH OGLUNA
BEN 40+3UM
DUN GITTIM HIC ACILMAM YOKK

hakoperı ne yapayım ya
gelmıor oglum

ay canım maşallah demire. hadi hayırlısı heyecanlı mısın canım ?

olsun canım hakımızda hayırlısı olsun eğer ikiniz içinde en iyisi sezeryansa öyle olsun yeterki siz sağlıklı olun
evet canım ya valla eski tadı yok herkes bebişlerle uğraşıyo bi avuç kaldık şurada çok sıkılyourm valla
aynen adaş ya nasıl özlüyorum oğlumu merak ediyorum endişeleniyorum bütün duyguları aynı anda yaşıyorum resmen şöyle sağlıkla eli ayağı düzgün bir alsam kucağıma off gözlerim doluyo valla mafoldumben

ESRA CNM
MASALLAH OGLUNA
BEN 40+3UM
DUN GITTIM HIC ACILMAM YOKK

hakoperı ne yapayım ya
gelmıor oglum
sağol canım çok iri bi bebek olmayacak dedi dr ama zayıfta değil normal dedi kg için hem rahat doğurursun dedi benimde işte 2 cm 3 cm olsa bugün hatta şu sıralarda doğurmaya çalışıyor olabilirdim yada doğurmuş :)
ne olacak benım bu halımyaaa
aynen bende kendime bunu diyorum ya bu oğlanlar pek sevdi yerlerini
ay canım maşallah demire. hadi hayırlısı heyecanlı mısın canım ?

pınarcım canım benim hoşgeldin nasılsın özledim seni ege nasıl alıştınız mı düzeninizi oturtabildiniz mi
heyecan var canım ama stres daha çok gibi bilmiyorum ki karmakarışığım oğlumu özlüyorum sağlıklı bi şekilde bi alsam kucağıma

canım iyiyim alıştım gibi. ama yalnız kalınca nasıl olcak bilmiyorum. inş hayırlı uğurlu bir şekilde alacaksın canım gönlünü ferah tut. bizi habersiz bırakma olur mu?

canım iyiyim alıştım gibi. ama yalnız kalınca nasıl olcak bilmiyorum. inş hayırlı uğurlu bir şekilde alacaksın canım gönlünü ferah tut. bizi habersiz bırakma olur mu?

inş canım dualarınızı eksik etmeyin bende bitek haticenin numarası var seninkini almadım buraya yazamazsam ona msj atarım

kızlar dün dr da şok geçirdim resmen 1 haftada tam tamına 1.5 kg almışım şaka gibi ya geçen hafta sadece 300 gr almıştım toplam aldığım kg dün itibari ile 21.5 oldu

yine kimse kalmamış bende çıkıyorum biraz yürüyüş yapayım belki açılma artarda normal doğururum

haksız yere edilen beddua sahibine geri döner canım işte üzme kendini

Allah yardımcın olsun canım

inşallah normal yaparsın canım

sagol hoya cnm
gercekten haksız yere yedım o beddua yı
neyse cnm allah yardımcısı olsun
yıne olur ınş...

ecrın hosgeldın
nasılsın

hoya nur semra nasıl

cok sanslısın valla kaynanan konusunda
benımkı 1 kahvaltı hazırlamadı 2 gun once
saat 1e kadar aclıktan oldum
sonunda kalkıp kendım hazırladım
beraber yedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…