günaydın herkese
bizde dün dr gittik dr alttan muayene etti 2cm açılma varmış 3 cm olsaydı yarın alırdım seni doğuma suni sancıyla denerdik normal doğumu ama bu açıklık yetmez haftaya salıya kadar bekleyeceğiz dedi büyük ihtimal çarşamba günü yatıracak beni hastaneye bu arada inş.oğlum kendi kendine gelmeye karar verir suyu yavaş yavaş azalmaya başlamış ama 1 hafta daha yeter dedi nst de güzel çıktı sancı yok demirin hareketleride çok iyi maşallah 3.260 gr olmuş boyuda yaklaşık 50 cm bizden b kadar bakalım ne olacak salı gününe kadar çok stres oldum hepimiz için hayırlısı
adaşım hoşgeldinnnnn
yanlız kaldım buralarda gelde muhabbet edelim
günaydın herkese
bizde dün dr gittik dr alttan muayene etti 2cm açılma varmış 3 cm olsaydı yarın alırdım seni doğuma suni sancıyla denerdik normal doğumu ama bu açıklık yetmez haftaya salıya kadar bekleyeceğiz dedi büyük ihtimal çarşamba günü yatıracak beni hastaneye bu arada inş.oğlum kendi kendine gelmeye karar verir suyu yavaş yavaş azalmaya başlamış ama 1 hafta daha yeter dedi nst de güzel çıktı sancı yok demirin hareketleride çok iyi maşallah 3.260 gr olmuş boyuda yaklaşık 50 cm bizden b kadar bakalım ne olacak salı gününe kadar çok stres oldum hepimiz için hayırlısı
edelim daşım edelim
buran ınd eski tadı tuzu kalmadı
herkes meleklerini yavaş yavaş kucağına almaya başladı biz bekliyoruz ne zamana olucak diye
ya adaş be ben oğlum özlüyorum bi an evvel kucağıma almak istiyorum sağlıkla
hadi inşallah normal gelir demir paşa bizde hftaya perşemde kontrole gidicez bkalım ne durumdayız bizim doğum olayımız biraz kilomuz bağlı iri gidiyoruz doktorum eğer böyle giderse ikimizide sıkıştırmamak adına sezeryanla alıcak benim çok ağrılarım var bekliyoruz bakalım nolucz diye
sağol canım çok iri bi bebek olmayacak dedi dr ama zayıfta değil normal dedi kg için hem rahat doğurursun dedi benimde işte 2 cm 3 cm olsa bugün hatta şu sıralarda doğurmaya çalışıyor olabilirdim yada doğurmuş :)ESRA CNM
MASALLAH OGLUNA
BEN 40+3UM
DUN GITTIM HIC ACILMAM YOKK
hakoperı ne yapayım ya
gelmıor oglum
aynen bende kendime bunu diyorum ya bu oğlanlar pek sevdi yerlerinine olacak benım bu halımyaaa
ay canım maşallah demire. hadi hayırlısı heyecanlı mısın canım ?
sağol canım çok iri bi bebek olmayacak dedi dr ama zayıfta değil normal dedi kg için hem rahat doğurursun dedi benimde işte 2 cm 3 cm olsa bugün hatta şu sıralarda doğurmaya çalışıyor olabilirdim yada doğurmuş :)
aynen bende kendime bunu diyorum ya bu oğlanlar pek sevdi yerlerini
pınarcım canım benim hoşgeldin nasılsın özledim seni ege nasıl alıştınız mı düzeninizi oturtabildiniz mi
heyecan var canım ama stres daha çok gibi bilmiyorum ki karmakarışığım oğlumu özlüyorum sağlıklı bi şekilde bi alsam kucağıma
canım iyiyim alıştım gibi. ama yalnız kalınca nasıl olcak bilmiyorum. inş hayırlı uğurlu bir şekilde alacaksın canım gönlünü ferah tut. bizi habersiz bırakma olur mu?
cnm bugun sabahtan dra gıttık
gıtmeden eşim borek yemege goturdu
neyse geldık drdakı gelısmelerı bılıosun
bıraz gectı aksam oldu kaynana ındı bıze yanı asagı
yatıyordum nasılsın falan dedı,eşimde dr yatması gerektıgını soyledı dedı
yemek yemıstım esımde yıyecektı neyse
bıraz oturduk ordan burdan konusurken eltımı bnm gıtttıgımız hastanede gorduk eşimle gecenkı kontrolde
kocasıyla.bunu soyledım kaynanama...meger eltim bebek düsürmüs kaynanam anlattı kucukmuş.
dedımkı uzuldum..ınsan konustuklarına bıraz dıkkat edecek dedım.pamuk cnm
eltım bana ALLAH B....VERSIN INSALLAH COCUGUNU KUCAGINA ALAMAYASIN DIYE MERDIVENLERDEN INIP DISARI CIKIYORDU BENDE EVDEYDIM BEDDDUA ETTI.BENDE COK AGLAMISTIM OGUN,EŞİMDE ISTEYDI BOSVER DEDI.HANI SEYIN DUASI KABUL OLSA FALAN DEDI.AMA BUNU ANLATMADIM KAYNANAYA...
DEDIM UZULDUM ILKI DUSEN ZOR OLUR DEDIM TEKRAR.BUNU 2 3 GUN ONCE KONUSURKEN ZATI KENDISI DEMISTI.YOK YA GENE OLUR 2 DE OLUR 3 TE DEDI....
EŞİM DE ONUN BANA ETTIGI BEDDUAYI SOYLEDI...VE DEDI SEYIN DUASI KABUL OLSA....
KAYNANADA CIT YOK...
neyse namaza durdu eşim de sınava gıdecektı
bende dedım tavuk al gelırken ama az olsun dedım...zaten bız 2 kısıyız dedım.bunu 2 kez tekrarladım.bu bıtırdı namazı ve dedıkı
2 KISIYIZ DIYOSUN BENI SAYMIYOMUSUN HATTA 3 4 DEDI...KARNINDAKINI DE SAY DEDI.DEDIM COK YAPINCA YENMIO DEDIM.EŞİMDE EVET ÇÖPE ATIYORUZ DEDI...A KARNIMDAKINI UNUTMUSUM O ZAMAN 5 OLUYORUZ HATTA DEDIM KAYNIMLAR ICIN ONLARIDA CAGIRDA 7 OLSUN DEDIM.NEYSE ESIMI UGURLARKEN KALKTI BU YUKARI CIKACAK.DEDIM NEREYE GIDEYIM DEDI.EŞİM DE KOCASINI OZLEMISTIR DEDI ANASINA.HA ONU DUSUNEMEDIM DEDIM...
EŞİM GİTTİ BENIMDE ICIME KURT DUSTU ACABA ESIM BANA KIZDI MI DIYE?
BAHANEYLE BIDAHA ARADIM SUNU DA AL DIYE.DEDIM ANNEN ALINDI SANIRSAM
EŞİMDE DEDI SEN ONA ALINACAK BISEY DEMEDIN
BUNADA ALINACAKSA KENDI BILIR
YAPSIN YESIN EVDE ELI AYAGI TUTUYOR DEDI BANA
OHHH NE SEVINDIM
PAMUKUM INAN YEDIGINDEN DEGILIM MUTFAK ORDA
AMA KALKIP BISEY YAPMIOR
BEN BU HALIMLE YEMEGIMIZI YAPIORUM
BIZ 2 KISIYKEN 2 3 GUN GIDIODU YAPTIKLARIM.SIMDI 1 GUN...
MADEM BURADA OTURMAYA GELIOSUN KIMI DE SEN YAPTA
YAZIK BANA BIRAZ RAHAT EDEYIM.
EŞİMDE KIZDI ANASINA DEDIKI NEDEN BABAMI YOLLADIN SAAT 1DE DEDI
BAK BUAKSAM GELMEDILER
AMAN DURSUNLAR DURDUKLARI YERDE
BANA YARARDAN COK ZARARLARI VAR
BULASIK DA CABASI
NASIL IYI ETMISMIYIZ KARI KOCA?
günaydın kızlar bende buradayım okuyucuyum genelde ama arada yazıyorum.38+0 bugün bakalım ne zamn gelecek dr 2 cm açılman var gününü beklemez dedi.hergün de şissetli kasılmalar yaşıyorum ama geçiyo doğum sancıları gibi sıklaşmıyo bu durum daha çok strese soktu beni hayırlısıyla bi doğsa diyorum sizden naber böle şeyler var mı sizde de
günaydın herkese
kimsecikler yokmu artık topikte yaw..doguran kaçtı:)ben hala burdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?