merhaba özge ecrin hoya nasilsiniz?
Benim cikip oglani almam lazim.Dün evin sokagindan anacaddeye cikiyorum 2 bisikletli kadin geliyor ben durdum ama yer buz araba durmadi kadinlara dogru gidiyor bende kirdim direksiyonu zaten cok cok yavasim kaldirima cevirdim kendimi bisi olmaz dururum diye.Kadinlarda birbiriyle konusuyo beni görmemis biri demekki geldi arabanin üstüne cikti kadin bisikletle.Ben görmesem ne olacakti? Bu sefer ben suclu olacaktim.Kadin düstü bisikleti yamuldu filan iyimisin dedim cektim gittim.Ben durup görmesem bisikletin parasinida bana ödetmeye kalkardi al basina bi sürü is hic ugrasacak halde diilim. Basimiza bisi gelmeden su kar kalksa yerden artik.Bizim tarafta 5 mt bulacakmis güney dogu daha fena 20 ila 40 mt arasi iyiki oralarda diilim. Ben ciktim oglani alayim geleyim karnini doyurayim.Iki gram enerji topladim ona harcayayim bari.Koklayin bebisleri benim icin.
Merhaba kızlar doğumu bekleyen annişler baya azaldık valla...
ecrin sende kızında iyisin umarım bişey merak ettim ultrasonda çıkan bebişin kilosu ile doğum kilosu fark ettimi?
inş canım dualarınızı eksik etmeyin bende bitek haticenin numarası var seninkini almadım buraya yazamazsam ona msj atarım
gider gider hemen hepsi merak etme. ben 17 kilo ile tamamlaadım 11 kg su gitti bilekızlar dün dr da şok geçirdim resmen 1 haftada tam tamına 1.5 kg almışım şaka gibi ya geçen hafta sadece 300 gr almıştım toplam aldığım kg dün itibari ile 21.5 oldu
ozge meltem abla hante oferta rapunzel
poseıdon
sudembebıs anneolmak delf dımple2
nasılsınız ben hala buralardayımmmmmm
meltem abla gecmıs olsun
uyuyamadım hoyaaa
ozge meltem abla hante oferta rapunzel
poseıdon
sudembebıs anneolmak delf dımple2
nasılsınız ben hala buralardayımmmmmm
meltem abla gecmıs olsun
uyuyamadım hoyaaa
ayy ya cook tembelım cokkk
gelmıo ne yapayımm
o o kadar emiyorsa sen de normalden cok acikiyorsundur?
gider gider hemen hepsi merak etme. ben 17 kilo ile tamamlaadım 11 kg su gitti bile
canım nasıl yapayım
doktorum ıstırahat verdı
sandalyede nasıl yapcam
tarıf edermısın ıyıce
yok anam be az yiyorum desem yeridir
memem apse yaptı
süt birikm iş içeride o da beze olmuş ateşlendim iki gece antibiyotik ağrı kesici alıyoruym
nur tamamen doyduktan sonra da sağıyorum
hoya seni çok iyi anlıyorum
benimde ikinci doğumumda iltihaplanma oldu
sabah akşam iğne oldum bi hafta boyunca
şimdide göğüslerim çatladı ama önceki gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?