2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun meltem abla, neysekı ucuz atlatmışsınız. allah yardımcını z olsun..a.s.a.s.

merhaba kızlar

kız aşkitom sen daha doğmadınmı
ne tembel bişi çıktın

ozge meltem abla hante oferta rapunzel
poseıdon
sudembebıs anneolmak delf dımple2
nasılsınız ben hala buralardayımmmmmm

meltem abla gecmıs olsun

uyuyamadım hoyaaa

Merhaba kızlar doğumu bekleyen annişler baya azaldık valla...

ecrin sende kızında iyisin umarım bişey merak ettim ultrasonda çıkan bebişin kilosu ile doğum kilosu fark ettimi?

merhba cnm... bende hala merakla ve sabırl a beklıyorum ama artık olsun yaaa

inş canım dualarınızı eksik etmeyin bende bitek haticenin numarası var seninkini almadım buraya yazamazsam ona msj atarım

canım mesaj attım sana ben de cebimi .dularımız seninle.

kızlar dün dr da şok geçirdim resmen 1 haftada tam tamına 1.5 kg almışım şaka gibi ya geçen hafta sadece 300 gr almıştım toplam aldığım kg dün itibari ile 21.5 oldu
gider gider hemen hepsi merak etme. ben 17 kilo ile tamamlaadım 11 kg su gitti bile

poseıdon

meltem abla gecmıs olsun

uyuyamadım hoyaaa

canım selam.

poseıdon

meltem abla gecmıs olsun

uyuyamadım hoyaaa

mrb askıtom. sende hala dogurmadın degılmı? ıkı gundur pc bozuktu gıremedım kacırdım mı dogumlarıı..???boshayallersmile

ayy ya cook tembelım cokkk
gelmıo ne yapayımm

Canım sen de hoşgeldin. Bu arada yürüyüş yapıyor musun? Bir de ablama hamileliğinde dru söylemişti sandalyeye oturur gibi hafif hafif dizlerini kırıp doğrulma hareketi de açılmayı kolaylaştırıyormuş,dene istersen kendini fazla yormadan...

aşkitom çizelgen bile iflas etti sen hala dierniyosun doğmamakta :)))))))))))
ama en iyisi

kızlar feleğim şaştı yeminle
gece uykusu yok

bide gaz sancıları başladı (((((((

rezene ıhlamur çayı veriyorum
bide bu gün hindistancevizi aldırdım
onu oyayayım onuda deniycem

acaba şu bitkisel şuruplar işe yarıyomudur?
bi araştırmak lazım

canım nasıl yapayım
doktorum ıstırahat verdı
sandalyede nasıl yapcam
tarıf edermısın ıyıce

gider gider hemen hepsi merak etme. ben 17 kilo ile tamamlaadım 11 kg su gitti bile

Ben de 15-16 kg ile tamamlayacağım galiba,inşallah ben de veririmmm:Saruboceq: İlk anda bu kiloların kaçı gidiyor,yani doğumdan 1 yada 2 gün sonra?

aşkitom canım sana dıyorum kaldın sen basımızaa bakk nesebıle ortalarda yok kız dogurmaya gıttı galıbaa

kıslar 40. hafta dolduktan sonra 2 hafta yanı 14 gun daha dogurmadan yanı sezeryana gırmeden beklemek bebek ıcın bı tehlıke olusturmuyor degılmı? doktorunuz bu konuda nasıl bır bılgı verdısızleree? bu plesaenta ne zaman yaslanıyorda besleyemıyor bebıslerımızı..allahım en hayırlı zamnı bılır o zman gelecektır bebişlerimiz ama artıkdoğurmak ıstıyorum valla. dun nst de senın bebişin hıc gelmeye nıyetı yok hala ılk gunku gıbı kalp atışları super dedı ceken kadın,, nst doguma yaklasınca habermı verıyor???

canım nasıl yapayım
doktorum ıstırahat verdı
sandalyede nasıl yapcam
tarıf edermısın ıyıce

Canım sandalye olmayacak ayakta dizlerini omuz hizasında aç,hafif kır oturacakmış gibi sonra doğrul tekrar,bikaç kere üst üste yap bu hareketi. Umarım anlatabilmişimdir:kedi:

yok anam be az yiyorum desem yeridir
memem apse yaptı
süt birikm iş içeride o da beze olmuş ateşlendim iki gece antibiyotik ağrı kesici alıyoruym
nur tamamen doyduktan sonra da sağıyorum

hoya seni çok iyi anlıyorum
benimde ikinci doğumumda iltihaplanma oldu
sabah akşam iğne oldum bi hafta boyunca

şimdide göğüslerim çatladı ama önceki gibi değil

hoya seni çok iyi anlıyorum
benimde ikinci doğumumda iltihaplanma oldu
sabah akşam iğne oldum bi hafta boyunca

şimdide göğüslerim çatladı ama önceki gibi değil

oyy oy beni zaten anca eşekten düşen anlıyo 3 gündür yazıyorum buraya ...

kızlarr doktorum banada bu hafta dogurursun dedi bilmiyorum pek inanasım gelmedi ama alttan muayene falanda etmedi ama bebek basını kanala yerlestırmıss hoya sen normal dogum yaptın anlarsın senınkıde kafayı tamamaen yerlestırmısmıydı kafa orda hıc hareket etmezse gelırmıs sanırım benımde normal dogum beklenıyor bır aksılık olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…