2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok walla öle daha pamuktan haberi olan varmı yazan görmedim aman napim bazen aklıma geliyo işte ondan öle dedim olsun canım yapsın tabi erkek dediğin çalışır evine bakar maşallah kocişine allah bereketinizi mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin kuzu düşünme hiç doğum tarihini aman kımıldıyo sağlığı sıhati yerinde ya boşver nezaman isterse ozaman gelsin ömerimiz hayırlısıyla gelsinde allahın izniyle gerisi boş

kıslar sizlere ve bebişlerinize öpucuklerımı yolluyorumm... hayırlı akşamlar.. bır gun daha gectı, ve bır gun daha yaklastık yavrularımıza :) degıl mı? :)

hayal sagol

ıyıyız ya
ömerımız gelmekte naz edıyor

pamuk eşim bana küstü
oğlumu vermıyorsun dıyor
buaksam karnımı tutmuş
hadi oglum gel artık bekletme babacıgı
çok ozledım senı ben dıyor

kıslar sizlere ve bebişlerinize öpucuklerımı yolluyorumm... hayırlı akşamlar.. bır gun daha gectı, ve bır gun daha yaklastık yavrularımıza :) degıl mı? :)
nekadar pozitif bi msj içim açıldı walla evet birgün daha yaklaştık çok az kaldı allahın izniyle

ay böyle konuştuklarında okadar çok duygulanıyorumki ne hoş ya görülmeyen ama candan çok sevilen yavrularımız var maşallah maşallah

valla yaa
adam bana kustu
konusma benle dedı gıttı
sen nasılsın bugun
neler yaptın
ben bugun cok rahatım
kımsecıkler yok evımde
bıara kaynana geldıde elınde t.ekmek anladın sen onu kanatlı
,bana getırmıs
kayınpeder de 2 poset meyve almıs
bırı bana dıgerı yukarı
ekmek ıstedım ondan getırdı
kaynana 5 dk oturdu dedıkı cok yoruldumm cok ıs yaptımm
gıdım bıraz daha yapım
ıcımden dedımkı yap yap belkı ıyılık gorursun
halbukı o kız sakat mı
yapsın kendısı asıl bnm yardıma ıhtıyacım var
aman neyse kafam rahat olsunda
yarın oburgun o kız hamıle kalsın
nasıl kullanacak kaynanayı
baksana sımdıden kebab
temızlıgı de super tıtızdır kaynanamın
aman neyse ıyı gecınsınler de basıma ekşimesınler

aman walla en iyisi onlar ii olsunda senden uzak olsunlar ben aynıyım canım aşağı vuruşlar devam ediyor kayınvalidem geldi bisürü yemek yaptı yedik az önce eşim eve götürmeye gitti sağolsun kadın bütün gün uğraştı öyle işte bacım bende bütün gün yattım bitti günümm

masallah kaynananaopuyorumnanaktan
benımkını bılıosun
aman ya
ıstemem ben kendım yaparım
zatı bana dedıkı
alı yapmasa temızlık evı b.... goturur
dedım anne ben pısmıyım
dedıkı sımdı yapamıosun
usagım cok guzel temızler
sen yukarıyı temızlıyon ya o yeter dıyecektım de
bosverrr

aman ya yat dınlen
bende bugun sobamı yaktım
ortalıgı toparladım bulasıgımı yıkayıp
yemegımı yaptım
daha ne olsun
fırında patateslı kanatlı yaptımm
e bu kadarda yeter dımı bana gore
zatı hemen yoruluyorum

anam fazla bile yapmışsın çok hoşsun ya patatesli kanatlı he uçmasın kanatlar sonra off canım sıkılıyo yawwwwwwww bu kaynananın başına gelcek var ama kimden acaba bakalım görcez o eltin fena yapıcak son golünü ona neyse aralarında kalsınlar birbirini yesinler

slm kizlar araniza yeni geldim.bende duygularimi sizlerle paylasmak istedim.allah kismet ederse bende ocak annesi olucam insallah.dogumum 10 ocakta bakalim kizim zamaninda gelicekmi.
bu ilk bebegim.allah yardimcimiz olsun.

napım kız
sekerı olanlar var
aman allahından bulsunn
yukarıyı temızledım dıye hava atmasını bılıyor
eşim 2 3 ay verıyor onlara
malum daha yenı basladılar beraber yasamaya
neyse aman yesınler bırbırlerını
hıc ısım olmaz
bıraz dısımı gostermeseydım
benden cıkacakları yok tu
malesef

slm kizlar araniza yeni geldim.bende duygularimi sizlerle paylasmak istedim.allah kismet ederse bende ocak annesi olucam insallah.dogumum 10 ocakta bakalim kizim zamaninda gelicekmi.
bu ilk bebegim.allah yardimcimiz olsun.

hoşgeldin bukettt maşallah sizede ama niye bukadar geç kaldın aramıza katılmakta yahu az kalmış meleğini kucağına almaya benimde ilk bebeğim canım allah tamamına erdirsin hepimizina.s.

bende burdayım kızlar eşim spora gitti kaç gündür bi tatlıyı sayıklıyordu kıyamam çocuk olmadan onu yaptım sonra hiç yapamam gelince süpriz olsun sizde ne var ne yok benim karnım ağrıyo ya bide belim

iiiivvveettt iiki gösterdin dişini yoksa allah diyorum yaa nasıl insanki yukarıyı temizle karnı burnunda kadının evine gel ye iç yat ohh yukardakinin şeyinde pırlantamı var acaba çok merak ettim yaa

hoşgeldinn ee seninkide gelecek kucağına az kaldı ağrıların yolun sonu geldi demek istiyo hayırlısıyla alalım kucağımıza

pırlanta varmı bılemem ama
19 yasında kocaman poposu varrr
hanı su akasya duragında narın var ya
alikemalın karısı rolundekı sısko
aynı onun kadar var
bugıdıslede dahada buyur

napım kız baktım olmıcak
bız 2 kısıyız dedım
,oldu bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…