yok canım sürmemiştim
göğüsler için hiçbir tedbir almamıştım
ama şimdi çok pişmanım
siz elinizden ne giliyorsa yapın
sonradan pişman olmaktan iyidir
selam kızlarr... en sonunda kendi evime yerleştim. Gene baya zaman giremedim OKUYAMADIM DA kim bilir kimler kimler anne olmuştur artık.. bugun doktora gittim... 3755 olmuş oglum.. çatımda çok darmış... beklersem daha çok büyücek diye sezeryana karar verdik.. 13 01 2010da oglumu kucagıma alıcam inşallah..
Maşallah oğluna
Senin ki baya büyümüş
Benim oğlum daha 2705 gram mafoldumben
hoyacım anadolu çiftlikte 4 ocakta yaptım bende şimdi bakıcam koymuşlarmı diye ama eşim orda adını dememiş bebek aksu diye olabilirse bilmiyorum artık eşim şimdi geldi almış o dediğin aventin kelebek şeklinde olan göğüs ucundan bütün gece uyumadı gazdan 2 saat öncede mama verdim uyuyo göğüslerim dolunca yaralar dahada çok acımaya başladı bide başağrım çok fena sendede oldumu hoyacım bu başağrısı gerçi senin normaldi doğumun ama epidural olcam diyodun sen benim ağrım çok şiddetli boynum vesuratım hala şiş ağrıdan düşün yani bide hastanede oğlum küvezdeyken hep ağladı bende camda başında hiç yatmadan ağladım en sonunda doktor sakinleştirici yaptı çok panik oldum sanırım ama kendi evladın çaresizce sana bakarak ağlarken kötü oluyo insan ozaman dedimki iyki KORDONLARIMI BAĞLATIRMADIM yoksa tamamen bende psikoloji diye bişiy kalmıcaktı doktor diyo kilolu olduğu için oldu diyo ağlama aynı şey benim çocuğumda oldu en fazla 4 günde düzene gircek kesin diyo ama ben salya sümük çok fenaydı çokk rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bi durum az daha iyileşiyim bolbol dertleşiriz zaten annem kaynanam saolsunlar onlarda perişan oldular benle birlikte ben ağlıyon onlarağlıyo oğluşum küvezdeki hemşire ablasını bile ağlattı ayy ayy evimdeyimyaa şükür yaradanıma bugünleri gördüm
Kızlar ben hastane çantama, yani bebeğin bavuluna
3 takım iç zıbın, dış zıbın ve ayaklı pijama koydum
2 tane de battaniye
Şu çıtçıtlı badilerden koymadım
Bebek bezi 10 tane koydum
Siz çıtçıtlı badi koydunuz mu, başka neler koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?