2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım sürmemiştim
göğüsler için hiçbir tedbir almamıştım
ama şimdi çok pişmanım
siz elinizden ne giliyorsa yapın
sonradan pişman olmaktan iyidir

aa ben seni başkasıyla mı karıştırdım yoksa
hani Mustelanın seminerine gitmiştin,orda demişlerdi
Uff başkası mıydı yoksa o
Neyse ben 2 akşamda 1 falan göğsümün kahverengi yerine kolonya sürüp,arkasından göğüs kremi sürüyorum
Bazı akşamlarda ayva çekirdeğinden yaptığım jeli sürüyorum
İnşallah işe yarar

Ya bide boza sütü arttıryo dimi
Ben içiyorum arada

Maşallah oğluna
Senin ki baya büyümüş
Benim oğlum daha 2705 gram mafoldumben

Maşallah oğluna
Senin ki baya büyümüş
Benim oğlum daha 2705 gram mafoldumben

valla bukadar büyük olunca çıkışı zor sen normal düşünüyosun dimi... ya bide korktum ben herkes gögüslerden şikayetçi ben hiç bişey yapmıyorum ... nolucak parçalanacakmıyım yani....

Nese ile cadaloz dogum yapmislar hadi gecmis olsun Allah anali babali büyütsün fotolarini görelim yiyelim fotodan o bücürleri cok alistik cok bebis fotosuna sanki ben dogurmayacak gibiyim :)))))))))))

Kizlar
Ya bence siz bebeklere memeyi tam veremiyorsunuz. Hem bebek sürekli uyaniyor hem sürekli emiyor hem gazi cok hem sizin gögüsler yara icinde kaniyor. Bi doktor hemsire anneniz birisi de demiyormu dogru vermiyorsunuz memeyi diye. Ben artik ona karar verdim.Cünki bu yazdiklariniz normal diil hemde bebekle kendinize aci cektiriyorsunuz.
Su sayfaya bi baksaniza yardimci olur mutlaka

Doğru emzirme teknikleri Emzirirken Bebeğimi Nasıl Tutmalıyım emzirme pozisyonları şekilleri resimleri

Dogum yapmayanlar memelerini düsünmeye basladilar.Dogumdan önce memeye krem baska bisi sürmeye gerek yokki meme ucuyla oynamak ancak dogum zamanini hizlandiriyormus. Bence memeleri kremlemek yerine bebegi nasil emziricem kismini tam ögrenseniz daha iyi olur. Cünki cidden normal diil hem bu kadar gaz olsun hem bu kadar memeler yara olsun cok üzülüyorum burdan.
Bende oglanda bilmiyordum nasil emziricem bi hemsire oglani yanima getirdi tuttu gösterdi iy bilen biride size yardim etmesi gerekir diye düsünüyorum.Hadi dogum yapanlar alisti atlatti belki sorunu kendi kendine ama daha dogum yapacak olanlar bari cekmesin ayni derdi.

Benim midem berbat ya oturuncada adet olucakmisim gibi kasik sancim basliyor bugünde yeni yeni ishal misim gibi hissediyorum ama bisi yok.Az önce korktum acaba gelme calismalarimi yapiyor oglan bilemiyorum.

kac gundur adet agrısı gıbı agrılarım var meltem abla
bu doguma yakın demekmıdır

hayırlı olsun canım doğumun,allah analı babalı büyütsün..stres yapma bak bebeğine kavuşmuşsun ne güzel..dr um bana epidural önermemişti baş ağrısı çok oluyo diye ama boyun ağrısı ondan olmaz.ameliyathane soğuk olduğu için omuzlarda açıkta kalıyor ondan tutuluyor.benimde çok ağrımıştı hastanede yatarken söyledim ebe bir krem verdi onu sürdüm geçti hemen.sende sorabilirsin..

meltem evet emzirme şeklinin yanlış olmasından göğüsler yara oluyor.benimde ilk bir hafta yara oldu intarnetten araştırdım düzelttim pozisyonunu çok şükür artık problem yaşamıyoruz gazımızda olmuyor ama ben önlem olsun diye günde bir defa lansinoh sürüyorum.

koydukların yeterli canım mendil koy birde.çıtçıtlı body gerekmiyor göbek bağı olduğu için kullanılmıyor,çorap koy en sıcak olması gereken ayakları,ben hala kat kar çorap giydiriyorum.bez sayısını bilmiyorum benim oğlum iki günde küvezde kaldı orda takmışlar benden almadılar bi tane kullandım kendimden sadece.

ben de buralardayim,

nisanim geldi dun, kontrole gittim doktor eve git bekle dedi.

bekliyoruz bakalim...

cnm allah yardımcın olsun
kac haftalıksın
bak ben 40+4dum bugun
hala beklemedeyım
drum haftasonu dogurursun dedı
ama hayırlısı bak bugun de bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…