2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

askitom inan ben de hergun buraya girince ilk senin dogurup dogurmadigina bakiyorum :)

ben 37+5'im ama doktorum 38+3 hesapliyor, durum biraz karisik yani..

Dualarin icin cok sagol, sen de hayirlisiyla dogurursun insallah, karninda buyuyor ne guzel iste, en guvenli yerde minisko...

sagol kedı cnm
allah hepımızın yardıımcısı olsun
hayırlısı bakalım
heran gelebılır benım oglusum kısmet
bu arada haftası en ılerı olan ben kaldım vallaha

Slm aşkitom gün boyu girmedim ama seni merak ettim. bakıyorum hala buradasın. benim bugün kasıklarımda 3 kere iğne batması gibi birşey oldu. Bir de acaba benim suyum yavaş yavaş mı geliyor,bazen iç çamaşırımda akıntı dışında ıslaklık hissediyorum. Kontrolümüz pzt günü umarım bir sorun yoktur. Bebeğimin hareketleri gayet normal ama kafam karıştı işte. Sen ne alemdesin?

Ben hala burdayım ya
drum haftasonu dogurursun dedı ama
buaksam hıc agrım yokk

ozge o akıntı normal
su dedıgın sarrr dıye bosalıyormus
kaynanam dedı

oferta cnm allah yardımcın olsun

bende hiçbir belirti yok pazartesi kuzu kuzu yatıcaz işte masaya.sadece çok korkuyorum heyecan var bir taraftan.şaşkınım valla işte karmakarışık her duygu var içimde.

Ben hala burdayım ya
drum haftasonu dogurursun dedı ama
buaksam hıc agrım yokk

ozge o akıntı normal
su dedıgın sarrr dıye bosalıyormus
kaynanam dedı

oferta cnm allah yardımcın olsun

İyi ya ben de korktum farketmem,bebek susuz falan kalır diye. gerçi bebeğimin hareketleri gayet normal,gün içerisinde takip ediyorum.

bende hiçbir belirti yok pazartesi kuzu kuzu yatıcaz işte masaya.sadece çok korkuyorum heyecan var bir taraftan.şaşkınım valla işte karmakarışık her duygu var içimde.

Ayyy günün belli olması da ayrı bir heyecan. Allah yardımcın olsun canım. Sen mi istemiştin sezeryanı?

ben şimdi gitmek zorundayım herkese iyi geceler yarın gece sabaha kadar buralarda olurum heyecandan uyku tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…