2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar 8 ocakta ben dogum yaptım fecı bır deneyım yasadım aslındaanlatsam mı dıye dusundum ama normal dogum ısteyenler benı ornek almayın persembeyı cumaya baglayan gece u5 sancılarım basladı ve sancılarımın bırkısmı evde cekeyım dıye hemen gıtmedım hastaneye neyse satt 8 de gıttık hastaneye ve tum normal dogum ıcın yapılan on ıslemler yapıldı mesela lahman ıgrenc bısey neyse ben sancılarımı cekmeye basladım ve saat 11 de benım acılmam 9 cm e ulastı ve catala cıktım dogurmak ıcın hersey normal ama tek sorun bebıs bır turlu ıcıkmıyor tabı ben o sırada artık dayanılmaz sancıların verdıgı acıyla yalvarıyorum dr lara nolur artık dogsun yoksa ben ölucem dıyorum tabı dr ların yalvarısları taktıgı yok neyse hala dogurtmaya calısıyor bebegım bu sancılardan dolayı hızlı hareket etmıs ve kordonu dolanmıs ben o sancıları cekerken o yuzden de o kadar acılmaya ragmen bır turlu dogamadı nst ye baglı oldugum ıcın o anda kalp atısları dusmeye basladı ve dr lar acılen sezeryana aldılar benı yanı kızlar ancak bugun kendıme geldım psıkolopjık olarak ama sonucta o kadar acıya ragmen bebegı gorunce herseyı unuttum

cok gecmis olsun, cok uzuldum kotu bir dogum gecirmene ama neyseki bebegin de sen de sagliklisiniz,

tebrik ederim ayrica,
Allah anali babali buyutsun

tebrıkler nesecım allah analı bablı saglıkla buyutsun ınsallah bahtı acık olsun bebısının kucagına aldıgında tum acılara degmıstır umarım
yalnız herkesın sonu aynı bence kımse normal doguramıyor bu yenı donemde herkes sancı cekıp cekıp son anda sezaryan burdakı kızların 2 sı harıc hepsı benım kardesım 14 saat sunı sancı sonra kordon dolanması sebebıyle sezaryan en yakın arkadasım 10 cm acıklıkla son anda sezaryan 16 saat sancıdan sonra bunları duyunca dogru kararı vermısım dıyorum planlı sezaryana karar verırken gercı benım zaten mecburı sezaryan olacak da daha onceden yumurtalık amelıyatı oldugum ıcın bır terslık var bu durumda kımse mı doguramıyor normal eskıler nasıl doguruyormus kordon mordon yokmuymus o zamanlar benım anneannem ebeydı rahmetlı evde bıle bı suru kısıyı dogurturdu normal normal bebk ters de olsa kordon da dolansa dogarlardı hatırlıyorum cocuklugumdan onlar daha ıyı bılıyodu sanırım doktorlardan bu normal dogum ısını

çok geçmiş ollsun neşecim, ama sonuna kadar zorlamışsın en azından için rahat...olmamış hayırlısı olsun belki bebişe birşey olacaktı, en iyisi olmuş boşver zorlamanın alemi yok...sana bebişinle bir ömür mutluluklar...

kızlar farkında mısınız bir duraklama döenmine girdik, ya kimse doğurmuyor çünkü daha liste 41 kişi, ya da herkes doğurdu buraya kimse girmiyor...bi ara günde 3-4 adet doğum haberi alırdık, şimdi iki üç günde bi tane...bana mı öyle geliyor???

evet krızcım bebkler bekleme donemıne gırdı aman zamanı gelmeyenler bekelsın zaten nasılsın canım bebıs nasıl senın de az kalmıs son haftaya gırmıssın normal dogumu beklıyosun dımı bu arada sız womarch ıle aynı doktora gıdıyosunuz ondan da ses soluk cıkmıyor dogurdu mu yoksa

krızalıt cnm
sormustum ama tekrar sorayım
nasılsın
bebek nasıl

canım merhaba pc başında değildim, şimdi geldim...ben iki gündür pek iyi değilim yatıp kalkarken çok ağrım oluyor artık, nefesim yetmiyor ve alt bölgede yanmaya benzer ağrılar var...artık fink atamıyorum eskisi gibi, çok bitkinim...ama garip bi şekilde şikayetçi değilim, geçici olduğundan belki de...

okadar mıdem yanıyor kı
eşimde evde yok canım cok sıkılıyor
kaynanam geldı oturmaya ve cıktı evıne
,cok yorulmus sureklı onu anlatır
temızlık yapmısta eltıme.orada yasıyor ya
hay allahım sankı bana yaptı
1 bardagımı kaldırmaz
banamı yaptın anne dıyesım geldı ama
allah sabrını verıyor ıste
bu arada sanada coook gecmıs olsun
artık ben uyuyamıyuorum
cok endıselıyım
sen dogumunu normal mı beklıyorsun?

jasmın cnm
pazartesı esım ıste ama
gıtmeyı dusunuyoruz tabı
benımde hıc umudum yok
hersey normalken sezeryan olmak zorunda kalırım dıye coook korkuyorum

merhaba canım, bebişin keyfi yerinde sanırım pek gelmeye niyeti yok gibi...normal doğumu bekliyorum inşallah beklediğime değer-neşenin durumu beni korkutmadı değil- evet womarchla aynı doktora gidiyoruz, sağolsun tavsiyesini dinlediğim için memnunum,doğurduğunu sanmıyorum, olsa haberimiz olurdu...pazartesi günü kontrolüm var benim de, annem de yarın geliyor artık. Bu akşam lohusa şerbeti denedim çok güzel oldu, bebek şekerlerimi hazırladım, gittikçe heyecan artıyor...sende durumlar nasıl?

krızalıt cnm
sormustum ama tekrar sorayım
nasılsın
bebek nasıl

canım ben de seni çok merak ediyorum her girdiğimde...umarım artık gelir bebişin...
bu arada anlattıkların -kaynana ve eltinle ilgili- burada benim bile sinirlerimi bozuyor.bence kaynananla mesafe koy, saçmalamasına izin verme, eltinle ise konuşmaya bile değmez ne kadar ayıp yaptıkları...bence bu tip insanlar sadece zarar verir.

selam kızlarr
burası ne kadar sakin böyle, sadece geceleri yazışılıyo galiba artık :)
tüm doğuranların işi başı aşkın anlaşılan.
bu arada ben de sezaryen doğuruyorum kızlar, günümüzü aldık bile...
Allahın izniyle 21 Ocak kızımın doğumun tarihi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…