allah razı olsun deppo
evet benım hayattakı en buyuk sansım o
ben babasız buyudum
actıgım bır konu var
zahmet olmazsa profılıme bır bak ıstersen
ama sakınnn dehsete kapılmaaa
okuyacakların uzuk-lmene sebeb olabılır
deppo ben arada badem yagı
bıde lıerac kullandım
ama son aya kadar bısey yoktu
son ay karnım catır catır catladıııı
yapacak bısey yok
saglık olsun
saolun kızlar, herkesin mucizesi farklı sanırım....benimki de bu...
deppocum...ben de aynı şüpheler içindeyim yok diye düşünüyorum ama deri renginde farklılaşma görüyorum, daha açık rekte bazı yerler....bence doğurduktan sonra bi sürprizle karşılaşmaya hazırlamalıyız kendimizi, davul gibi gerildik sonuçta...ben 17 kilo aldım.
kızlar süt sağma pompası aldınız mı? Ben elektrikli düşünüyorum ama marka konusunda hiç fikrim yok
Ben almadım cnm
gerekırse alırım
mrh anişler bende doğum yapanların arasına katıldım sonunda ve bir tane dünyalar tatlısı oğluşum oldu ve normal doğum yaptım
06 ocakta 3770 gr
adımızda EREN
kızlar ben nuk'un e-motion mı ne onu aldım, yuvarlak bi kafası var, adam bunu tavsiye etti...elektrikli...sütü gelen var mı aranızda? son haftalarda geliyormuş bazılarının ama ben de tık yok
mrh anişler bende doğum yapanların arasına katıldım sonunda ve bir tane dünyalar tatlısı oğluşum oldu ve normal doğum yaptım
06 ocakta 3770 gr
adımızda EREN
kiloyu takmıyorum elbet veririm de şu çatlak işi iyi olmadı, moralim bozuldu gittim bi kakao yağı sürdüm geldim :))) o aradada makinedeki çamaşırı astım...benim evim baya bi küçük, 2+1, ütü çamaşır odası gibi kullandığımız odamızı bebek odası yapıcaz daha doğrusu bi park yatağı var zaten kuzumun onu açıcaz işte, olcak bebek odası :))) çamaşır mamaşır nereye asıcam ütüyü nerde yapıcam, ıvır zıvırı süpürgeyi nereye koyucam hiç bilmiyorum
Cnm okadar catladımkı anlatamam
ustelık 8 aya kadar bıseyım yoktu
bosver ya kucuk evın temızlemesı de kolay olur
yatak odasına koysan park yatagı olmaz mı
hem yanında olur ılk zamanlar
benım tam hayalımdekı ev 2+1
gule gule otur
Mıdem hala yanıyor kızlar yaaa
krızalıt senın ogretmenlık ısın tamam degılmı
ıstedıgın okula atandın dımı
oooh cook rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?