2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

deppo ben arada badem yagı
bıde lıerac kullandım
ama son aya kadar bısey yoktu
son ay karnım catır catır catladıııı
yapacak bısey yok
saglık olsun

saolun kızlar, herkesin mucizesi farklı sanırım....benimki de bu...
deppocum...ben de aynı şüpheler içindeyim yok diye düşünüyorum ama deri renginde farklılaşma görüyorum, daha açık rekte bazı yerler....bence doğurduktan sonra bi sürprizle karşılaşmaya hazırlamalıyız kendimizi, davul gibi gerildik sonuçta...ben 17 kilo aldım.

üçün beşin lafı olmaz aşkitom, ha 17 ha 19 aynı işte...ben böyle tatlıları götürmeye devam edersem 20 ile tamamlarım, umrumda mı? hayır...

bi kaç tanesine baktım aşkitom ama sanırım kaldıramayacağım, bugün Şebnem Ferahın Ünzile şarkısı varya ona bile ağladım hüngür hüngür...

deppo ben arada badem yagı
bıde lıerac kullandım
ama son aya kadar bısey yoktu
son ay karnım catır catır catladıııı
yapacak bısey yok
saglık olsun

offf ya demeyin kızlar...çatlamadan atlattım diye seviniyordum ama benim cildim çok müsait çatlamaya...bi sürpriz olacağı belliydi...ben 13 kilo aldım şimdiye kadar ama iştahım da bi acayip bu ara, çok yiyom :kedi:...daha da alırım 1-2 kilo...

Ay evet cnm da
ben hıc tatlı yemıyorum kı
amannn saglık olsun da
hırs yaptım kısmetse zayıflayacagım
eŞıme Şımdıden baya sıparısler verdım
cunku normalde ben 1,65 boy 58 kıloyum
ama 64 le hamıle kalıp suan 83m
zayıflama ugrunada sacma dıyetler yapmam
sadece bol su elma
meyve falan
zaten pılav makarna tatlı pek aram yok

Deppo cnm dedım sana
dehsete kapılırsın dedım

ıste dıyorum ya
krızalıtın hayattakı mucızesı esı ve bebegı
benımde mucızem eŞım ve bebegım
allah yardım edıyor da sınırlerım saglam kalıyor

kızlar süt sağma pompası aldınız mı? Ben elektrikli düşünüyorum ama marka konusunda hiç fikrim yok

Ben almadım cnm
gerekırse alırım

kızlar ben nuk'un e-motion mı ne onu aldım, yuvarlak bi kafası var, adam bunu tavsiye etti...elektrikli...sütü gelen var mı aranızda? son haftalarda geliyormuş bazılarının ama ben de tık yok

mrh anişler bende doğum yapanların arasına katıldım sonunda ve bir tane dünyalar tatlısı oğluşum oldu ve normal doğum yaptım
06 ocakta 3770 gr
adımızda EREN

Cesnar masallah oglusuna
normal dogum yapmıssın
bıraz anlatırmısın
nasıldı cok mu zor

kiloyu takmıyorum elbet veririm de şu çatlak işi iyi olmadı, moralim bozuldu gittim bi kakao yağı sürdüm geldim :))) o aradada makinedeki çamaşırı astım...benim evim baya bi küçük, 2+1, ütü çamaşır odası gibi kullandığımız odamızı bebek odası yapıcaz daha doğrusu bi park yatağı var zaten kuzumun onu açıcaz işte, olcak bebek odası :))) çamaşır mamaşır nereye asıcam ütüyü nerde yapıcam, ıvır zıvırı süpürgeyi nereye koyucam hiç bilmiyorum

mrh anişler bende doğum yapanların arasına katıldım sonunda ve bir tane dünyalar tatlısı oğluşum oldu ve normal doğum yaptım
06 ocakta 3770 gr
adımızda EREN

oleeeey nihayet bi normal doğum, tebrik ederim ces_narcım, Allah analı bablı büyütsün, hadi anlat anlattttttt delikafadulden

Cnm okadar catladımkı anlatamam
ustelık 8 aya kadar bıseyım yoktu
bosver ya kucuk evın temızlemesı de kolay olur
yatak odasına koysan park yatagı olmaz mı
hem yanında olur ılk zamanlar
benım tam hayalımdekı ev 2+1
gule gule otur

kızlar ben nuk'un e-motion mı ne onu aldım, yuvarlak bi kafası var, adam bunu tavsiye etti...elektrikli...sütü gelen var mı aranızda? son haftalarda geliyormuş bazılarının ama ben de tık yok

pompa di mi? benim de süt falan yok olması gerekmiyor illa di mi??

06 ocakta 3770 gr
adımızda EREN

aaa çok sevindim ces-nar, normal olmasına ayrıca sevindim, ne zaman geldi? çatır normal mi?:) epidural normal mi???

dur yaaa, hani yoktu görünürde, sen benim dedğimme takılma belki de olmayacak bizde...

aynı durumdayım ben de deppo evim çok büyü sayılmaz, çalışma odasını bebek odası yapmayı düşünüyorduk sonra odayı bozmaya kıyamadık, oturma odasına park yatak aldık bir süre onunla idare edeceğiz, sonrası için ya pturma odasını ya da çalışma odasını bozacağız bakalım, biz de zor sığışacaz ama hayırlısı, iki kişinin sığdığı eve çüncü kişi de sığar, hele bu beiş olursa ballı kayma olur:)))

Mıdem hala yanıyor kızlar yaaa

krızalıt senın ogretmenlık ısın tamam degılmı
ıstedıgın okula atandın dımı
oooh cook rahatladım

yok canım ya yatak odamdan bişeyler çıkarmam lazım yatağı alabilmemiz için, hani yatak başlarına konan komodinler vardır ya bende bi tanesi sığdı diğeri sığmadı düşün yani o kadar küçük...boş alan neredeyse yok. sağol canım, kutu gibi gerçi seviyorum, 2+1 oluşu da iyi ama hakikaten küçük...kendi evimiz değil bu arada :))) allah daha iyilerini versin sana da bana da inşallah :))

SAGOL CNM YA
allah herkese versın

kızlar sag gogsumun uc tarafı agrımaya basladı
ay ıyıcene stres yaptım oglum gelmedı dıye
hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…