2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,gerçi tünaydın oldu ama anca gelebildik. :kedi: Nasılsınız bakalım?

cesnar hayırlı olsun canım,Allah analı babalı büyütsün... Çok güzel anlatmışsın,moral oldu bana. Allah biz bekleyenlere de kolay doğumlar nasip eder inş.:Saruboceq:

Oferta saatleri saymaya başladın demek. Bu arada senin heyecanın bizden iki kat daha fazla olmalı anlattıklarına bakılırsa. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. Ayyyy ne heyecanlı yarın bebişin kollarında ne güzelopuyorumnanaktan

hepmavi tebrikler canım,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı ve sağlıklı bir evlat olmayı nasip etsin:Saruboceq:

Canım demek sen de yarın doğuma gidiyorsun. Hadi bakalım sağlıkla,hayırlısıyla alın bebişleri kucağınıza... :Saruboceq: Benim de kontrolüm var yarın,keşke bana da hadi doğuma giriyoruz dese,sanki oğluşumla daha önce kavuşmuşuz ve o bir yere gitmiş gibi özledim onu. Görmek istiyorum artık hayırlısıyla...

ayy canım yaa
inşalaah yarın kavuşacaksın kuzeye kazasız belasız
inşallah kuzey size uğur getirecek babası da Allahın izniyle bol paralı bir iş bulacak.
facede de yazıyorsun ya şu kadar kaldı bu kadar kaldı inan duygularını taa kalbimde hissediyorum

Anaaam bunları yazarken bi baktım nurun suratına sünen şapka geçmiş ağğzı burnu kapalı
off bunların sünmeyeni yok mu yaa
o kadar para verdim bi de

rapunzel duygularımı paylaşıyor olmandan dolayı saol.yarın ikimiz içinde büyük gün desene bende aynen sabahtan beri ne oturabiliyorum nede durduğum yerde durabiliyorum şimdi biraz dışarı çıkayımda diyorum ev üstüme üstüme gelmeye başadı.sen hangi hastanede yapacaksın doğumunu.

rapunzel canım allah yardımcın olsun yarın sağ salim kucağına alırsın bebeğini

özgecim rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin ianaki yaşadığım stresi ocak annelerine katılınca unuttum ben kendimi normal hamile gibi görmeye başladım.sizlere çok şey borcluyum iyiki varsınız.

hoyacım aman dikkat et Nurumuza şapkasımı geçmiş suratına kıyamam ya ben ona.

yaa şapkası suratına geçiyor gevşemiş biraz bizim kızın kafa da 2 haftada 1 cm büyüyor zaten avuç içi kadar yüzü var şapka da boğazına kadar iniyor nası beceriyorsa

sağol canım evet oğlumla konuşuyorum yarın kavuşuyoruz inşallah diyorum... seninde hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun hiç acele etme nasılsa daha günün var ....

evet canım ikimiz içinde büyük gün ben şaşkınım sadece karman çorman bi durumdayım ama sakin bir görüntü veriyorum dışarıya :)) Medipol de yapıcam canım

rapunzel canım allah yardımcın olsun yarın sağ salim kucağına alırsın bebeğini

sağol hoya cım inşallah inşallah...:)

yaa şapkası suratına geçiyor gevşemiş biraz bizim kızın kafa da 2 haftada 1 cm büyüyor zaten avuç içi kadar yüzü var şapka da boğazına kadar iniyor nası beceriyorsa

Ayyy yerim ben onun avuç içi kadar kafasını opuyorumnanaktan Aman deyim dikkat et annesi....

ben şimdilik gidiyorum dışarı çıkayım biraz da temiz hava sakinleştirir belki görüşürüz herkes kendine iyi baksın.

Kızlar rüyamda bebeğim karnımdan elini uzatıyordu bana. O kadar minik bir eli vardı ki,ben elini tuttum sonra geri içeri çekti elini.... Sanki gerçekmiş gibi hala karnıma bakıyorum,minicik parmakları gözümün önüne geliyor...opuyorumnanaktan

çok etkileyici oferta, sen bu bebeği haketmişsin arkadaşım, güzel günler bekliyor sizi bence hem de çok güzel günler...Allah mucizenle senin çok mutlu bir şekilde bir an önce kavuştursun inşallah....

hadi bakalım rapunzelcim, umarım herşey yolunda gider, sema ovalıya nasipmiş senin doğumun da...yarın ben de medipolde olacağım ama kontrol için...Allah yardımcın olsun canım..

nese123
Allah anali babali büyütsün seni merak ettik bayagi zor olmus ama neyse sag salim kuzucuga kavusmusun.

oferta rapunzel sizde yarinmi dogumdasiniz allah yardimciniz olsun.
Ben de o saatlerde doktor kontrolündeyim bakalim ne dicek banada.Hersey yolundadir insallah.

Kizlar
Dün gece burda felaket bir tipi firtina vardi elektrikler 3 saat kesildi.Bende oturuyorum alttan sancilar basladi o sirada esime diyorum ya simdi dogum baslarsa adam korkmusmu ne gece wc ye gittim döndüm noldu dogumami gidiyoruz diyor uykulu uykulu :))) Yat daha 9 gün var olmaz simdi dedim.

Askitom
Sen nasilsin?

hoşgeldin meltem abla. ben de yarın kontrole gidiyorum,bakalım hangi haberlerle döneceğiz :)))

Meltemcim bu bebiş seni baya bir zorladı umarım yarın iyi haberlerle dönersin erken gelmezse 9 gün bişey değil hadi sık dişini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…