Oferta yarın bende senin gibi sezeryana giriyorum bende ne düşüneceğimi bilmiyorum o kadar karışıkki kafam değişik tarif edilemez duygular kiminle konuşsam bana dua edin diyorum inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlara sahip oluruz ....bende saat 10 da giricem bakalım
hoyacım bende çok heyecanlıyım bide çok bekledik çok uğraştık biz bu bebik için benim ikinci tüp bebek denememdi bu ilkinde tutmadı çok acılar çektim tedavi çok zorlu geçti bir sürü gereksiz klilo aldım hormon ilaçları ooo havada uçuştu neler kullandım günde 3 iğne avuçla ilaç içtiğim oldu.neticede ilki tutmadı umudumuzu hiç kaybetmedik biraz bekledik ikinci için tekrar maratona başladık yine aynı zorlu süreç aldığım kiloları hiç söylemiyorum bile sonunda kanda bhcg baktırdığımız o gün 84 çıktı sonucumuz doktorumuz pek beğenmemişti sonucu iki gün sonra tekrar baktık değer 189 olmuş çok şükür ikiye katlanmıştı artık hamileyim diye haykırmak istiyordum ama doktorum hayır dedi kese görünmedi daha çünkü 10 gün bekledik yine kese görünecekmi acaba diye sonunda onuda gördük ama hala hamileyim diyemiyordum çünkü doktorum dur diyordu hele bie kalp atışıda duyulsun yine beklemeler sonunda kalp atışıda duyuldu.artık söyleyeyimmi dediğim günü hiç unutmuyorum doktoruma çaresizce bakarken.yine hayır dedi 3 ay takip edeceğiz risk fazla gebelik devam etmeyebilir.hep beklmek hep beklemek.4 aylık oldu bebeğim sonunda eee artık söyleyeceğim dedim çatlıcam yoksa sonunda artık normal gebeler gibisin söyle dedi doktorum.şimdi bakıyorum geçmişe ne kadarda beklemişim bebeğimi nede zor geçmiş zaman.tabi bu arada hayatımdaki diğer çalkantıları hiç anlatmayayım hamileyim diye işimden atıldım tedavi çok pahalıydı bir sürü borcum var.ve en sonunda 1 ay önce koçişimde işten çıkarıldı.ama bakıyorum hiç bişey yarın doğacak oğlumdan kuzeyimden değerli değil.şimdi bunları neden yazdım onuda bilmiyorum içimden taşıyor duygular düşünceler.rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın.hergece şansıma bana bahşedilen bu mucizeye dua ediyorum şükrediyorum.yarın kucağıma alana kadarda Kuzeyime inanamayacağım galiba.çok özledim oğlumu çok.
sağol canım evet oğlumla konuşuyorum yarın kavuşuyoruz inşallah diyorum... seninde hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun hiç acele etme nasılsa daha günün var ....Canım demek sen de yarın doğuma gidiyorsun. Hadi bakalım sağlıkla,hayırlısıyla alın bebişleri kucağınıza... :Saruboceq: Benim de kontrolüm var yarın,keşke bana da hadi doğuma giriyoruz dese,sanki oğluşumla daha önce kavuşmuşuz ve o bir yere gitmiş gibi özledim onu. Görmek istiyorum artık hayırlısıyla...
rapunzel duygularımı paylaşıyor olmandan dolayı saol.yarın ikimiz içinde büyük gün desene bende aynen sabahtan beri ne oturabiliyorum nede durduğum yerde durabiliyorum şimdi biraz dışarı çıkayımda diyorum ev üstüme üstüme gelmeye başadı.sen hangi hastanede yapacaksın doğumunu.
rapunzel canım allah yardımcın olsun yarın sağ salim kucağına alırsın bebeğini
özgecim rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin ianaki yaşadığım stresi ocak annelerine katılınca unuttum ben kendimi normal hamile gibi görmeye başladım.sizlere çok şey borcluyum iyiki varsınız.
QUOTE]
Herşey yarından sonra çok çok güzel olacak inşallah senin için. Emin ol burası birçoğumuz için bir huzur yeri,sen de iyiki varsın...opuyorumnanaktan
yaa şapkası suratına geçiyor gevşemiş biraz bizim kızın kafa da 2 haftada 1 cm büyüyor zaten avuç içi kadar yüzü var şapka da boğazına kadar iniyor nası beceriyorsa
hoyacım bende çok heyecanlıyım bide çok bekledik çok uğraştık biz bu bebik için benim ikinci tüp bebek denememdi bu ilkinde tutmadı çok acılar çektim tedavi çok zorlu geçti bir sürü gereksiz klilo aldım hormon ilaçları ooo havada uçuştu neler kullandım günde 3 iğne avuçla ilaç içtiğim oldu.neticede ilki tutmadı umudumuzu hiç kaybetmedik biraz bekledik ikinci için tekrar maratona başladık yine aynı zorlu süreç aldığım kiloları hiç söylemiyorum bile sonunda kanda bhcg baktırdığımız o gün 84 çıktı sonucumuz doktorumuz pek beğenmemişti sonucu iki gün sonra tekrar baktık değer 189 olmuş çok şükür ikiye katlanmıştı artık hamileyim diye haykırmak istiyordum ama doktorum hayır dedi kese görünmedi daha çünkü 10 gün bekledik yine kese görünecekmi acaba diye sonunda onuda gördük ama hala hamileyim diyemiyordum çünkü doktorum dur diyordu hele bie kalp atışıda duyulsun yine beklemeler sonunda kalp atışıda duyuldu.artık söyleyeyimmi dediğim günü hiç unutmuyorum doktoruma çaresizce bakarken.yine hayır dedi 3 ay takip edeceğiz risk fazla gebelik devam etmeyebilir.hep beklmek hep beklemek.4 aylık oldu bebeğim sonunda eee artık söyleyeceğim dedim çatlıcam yoksa sonunda artık normal gebeler gibisin söyle dedi doktorum.şimdi bakıyorum geçmişe ne kadarda beklemişim bebeğimi nede zor geçmiş zaman.tabi bu arada hayatımdaki diğer çalkantıları hiç anlatmayayım hamileyim diye işimden atıldım tedavi çok pahalıydı bir sürü borcum var.ve en sonunda 1 ay önce koçişimde işten çıkarıldı.ama bakıyorum hiç bişey yarın doğacak oğlumdan kuzeyimden değerli değil.şimdi bunları neden yazdım onuda bilmiyorum içimden taşıyor duygular düşünceler.rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın.hergece şansıma bana bahşedilen bu mucizeye dua ediyorum şükrediyorum.yarın kucağıma alana kadarda Kuzeyime inanamayacağım galiba.çok özledim oğlumu çok.
oferta beni ağlattın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin size inşallah Uğur getirsin sevgilil Kuzey.....
ces-nar ve hep mavi tebrikler Allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin yavrularınıza sizede kolaylıklar diliyorum.....
Oferta yarın bende senin gibi sezeryana giriyorum bende ne düşüneceğimi bilmiyorum o kadar karışıkki kafam değişik tarif edilemez duygular kiminle konuşsam bana dua edin diyorum inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlara sahip oluruz ....bende saat 10 da giricem bakalım
sağol canım inşallah....evet leyla leyla dedim sema hn.a kısmet oldu :) sema hn.ı çok sevdim bende placentam için sorun yok dedi kordon boynundaydı bebeğin onada normale engel değil dedi ama beklersek kilo önde gidiyor karın çevresi büyük çıkıyor ve seninde çatın dar kemik yassı çok zorlanırsınız ikinizde dedi birde tabi aşağı inmedi oğlum seninle günlerimiz aynı inşallah senin normal olur .... ben yarın 9 da orada olucam....
nese123
Allah anali babali büyütsün seni merak ettik bayagi zor olmus ama neyse sag salim kuzucuga kavusmusun.
oferta rapunzel sizde yarinmi dogumdasiniz allah yardimciniz olsun.
Ben de o saatlerde doktor kontrolündeyim bakalim ne dicek banada.Hersey yolundadir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?