hiç korkmayın kızlar normal doğumdan benim gece 23:30 samcım başladı ve ilk başlarda sancı olduğunu pek anlamadım nasıl bişey olduğunu bilmediğim için birde karnım değil belim ve kalçalarıma ağrı geldi bende üşüttüm falan dedim sonra dk tuttum 4 dkbir geldiğini fark ettim ve sürekli olarak büyük tuvaletim varmış gibi hissediyodum ve ıkınmak geliyodu içimden ama kendimi tutuyodum sonra 1:30 hastaneye gittik ve 4cm açılmam varmış hiç suni sancı bağlamadılar suyumu patlattılar ve kendi sancımla doğurdum 5:35 te ve sandalyede kucağımda oğlumla çıktık babamızın karşısına Allah yardım ediyor kızlar korkmayın...haydi çatır çatır doğurmaya kızlar
Ben de cuma günü spinal anestezi ile oğluma kavuştum.Darısı bekleyenlere.Fırsat buldukça yazaraım yine.
mrh anişler bende doğum yapanların arasına katıldım sonunda ve bir tane dünyalar tatlısı oğluşum oldu ve normal doğum yaptım
06 ocakta 3770 gr
adımızda EREN
hiç korkmayın kızlar normal doğumdan benim gece 23:30 samcım başladı ve ilk başlarda sancı olduğunu pek anlamadım nasıl bişey olduğunu bilmediğim için birde karnım değil belim ve kalçalarıma ağrı geldi bende üşüttüm falan dedim sonra dk tuttum 4 dkbir geldiğini fark ettim ve sürekli olarak büyük tuvaletim varmış gibi hissediyodum ve ıkınmak geliyodu içimden ama kendimi tutuyodum sonra 1:30 hastaneye gittik ve 4cm açılmam varmış hiç suni sancı bağlamadılar suyumu patlattılar ve kendi sancımla doğurdum 5:35 te ve sandalyede kucağımda oğlumla çıktık babamızın karşısına Allah yardım ediyor kızlar korkmayın...haydi çatır çatır doğurmaya kızlar
gözün aydın hepmaviBen de cuma günü spinal anestezi ile oğluma kavuştum.Darısı bekleyenlere.Fırsat buldukça yazaraım yine.
ayy oferta az kaldı çok heyecanlıyım nedense senin bebe gelecek diye
hoyacım bende çok heyecanlıyım bide çok bekledik çok uğraştık biz bu bebik için benim ikinci tüp bebek denememdi bu ilkinde tutmadı çok acılar çektim tedavi çok zorlu geçti bir sürü gereksiz klilo aldım hormon ilaçları ooo havada uçuştu neler kullandım günde 3 iğne avuçla ilaç içtiğim oldu.neticede ilki tutmadı umudumuzu hiç kaybetmedik biraz bekledik ikinci için tekrar maratona başladık yine aynı zorlu süreç aldığım kiloları hiç söylemiyorum bile sonunda kanda bhcg baktırdığımız o gün 84 çıktı sonucumuz doktorumuz pek beğenmemişti sonucu iki gün sonra tekrar baktık değer 189 olmuş çok şükür ikiye katlanmıştı artık hamileyim diye haykırmak istiyordum ama doktorum hayır dedi kese görünmedi daha çünkü 10 gün bekledik yine kese görünecekmi acaba diye sonunda onuda gördük ama hala hamileyim diyemiyordum çünkü doktorum dur diyordu hele bie kalp atışıda duyulsun yine beklemeler sonunda kalp atışıda duyuldu.artık söyleyeyimmi dediğim günü hiç unutmuyorum doktoruma çaresizce bakarken.yine hayır dedi 3 ay takip edeceğiz risk fazla gebelik devam etmeyebilir.hep beklmek hep beklemek.4 aylık oldu bebeğim sonunda eee artık söyleyeceğim dedim çatlıcam yoksa sonunda artık normal gebeler gibisin söyle dedi doktorum.şimdi bakıyorum geçmişe ne kadarda beklemişim bebeğimi nede zor geçmiş zaman.tabi bu arada hayatımdaki diğer çalkantıları hiç anlatmayayım hamileyim diye işimden atıldım tedavi çok pahalıydı bir sürü borcum var.ve en sonunda 1 ay önce koçişimde işten çıkarıldı.ama bakıyorum hiç bişey yarın doğacak oğlumdan kuzeyimden değerli değil.şimdi bunları neden yazdım onuda bilmiyorum içimden taşıyor duygular düşünceler.rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın.hergece şansıma bana bahşedilen bu mucizeye dua ediyorum şükrediyorum.yarın kucağıma alana kadarda Kuzeyime inanamayacağım galiba.çok özledim oğlumu çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?