2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hiç korkmayın kızlar normal doğumdan benim gece 23:30 samcım başladı ve ilk başlarda sancı olduğunu pek anlamadım nasıl bişey olduğunu bilmediğim için birde karnım değil belim ve kalçalarıma ağrı geldi bende üşüttüm falan dedim sonra dk tuttum 4 dkbir geldiğini fark ettim ve sürekli olarak büyük tuvaletim varmış gibi hissediyodum ve ıkınmak geliyodu içimden ama kendimi tutuyodum sonra 1:30 hastaneye gittik ve 4cm açılmam varmış hiç suni sancı bağlamadılar suyumu patlattılar ve kendi sancımla doğurdum 5:35 te ve sandalyede kucağımda oğlumla çıktık babamızın karşısına Allah yardım ediyor kızlar korkmayın...haydi çatır çatır doğurmaya kızlar

cesnar helal olsun sana
ben normal dogumu beklıyorum
40+4 bıttı bugun
ama persembe gıttım hıc acılmam yoktu acılma olması ıcın napmam gerekır

süpersin canım yaa...işte budur!!! benim bu tip şeylere ihtiyacım var...peki kaçıncı haftandı cesnar?oğlunla mutlu yaşaa..

aşkitom mide yanması bende de oluyorbazen...yediğimle alakası var mı bilmiyorum ama karabiber yapıyor mesela...bebeğin duruşu da etkilyor sanki bazen midemi çok ittiriyor heralde, o da yapıyor...çözümü ne desen bilmiyorum valla, burada rennie tablet çiğneyenler var ama benim hamilelikte ilaç kullanımına alerjim var, çekerim gene yutmam :)))

krizalitcim inşallah istediğin yer olur, bu arada seni arkadaş olarak ekliyorum :))

ces_narcım süperr yaaa ahh keşke benimki de mecburi sezaryen olmasaydı...hemen iyileşmişsindir eminim...sonrasında ağrı acı oldu mu?

kızlar ben yavas yavas yatsam ıyı olacak
allah hepınıze rahatlık versın

yine herkes gidince geldim ben aklinialirimsmile

cesnar, moral verdin tesekkür ederim, senin bahsettigin kalçalarıma agri girmesi bende de var ama gaz sancisi diye önemsemiyordum, onu d adikkate aliyim o zaman ben.

Nese üzüldüm dogumunun talihsiz gecmesine, cektigin acilar sancilar günahlarina kefaret olur ins. bebeginin ve senin sagliginiz iyi ya elh.

kızlar halinizi anlıyorum son günleri yaşıyosunuz streslisiniz mutlusunuz kaygılısınız offf bugünlerin tadını çıkarın inanın geri gelmiyo son günlerinizde bolbol dinlenin gezebiliyosanız gezin eşinizle bişeyler yapın bebişten sonra dünya onun etrafında dönüyo:))allah hepinizi sağ salim bebişkolarınıza kavuştursun inşallah hepinizi öpüyorum

Ben de cuma günü spinal anestezi ile oğluma kavuştum.Darısı bekleyenlere.Fırsat buldukça yazaraım yine.

şu an itibariyle 18 saatim kaldı.yarın büyük gün heycandan ne yapacağımı şaşırdım birazdan koçişle dışarı çıkacağız evlere sığamaz olduk

mrh anişler bende doğum yapanların arasına katıldım sonunda ve bir tane dünyalar tatlısı oğluşum oldu ve normal doğum yaptım
06 ocakta 3770 gr
adımızda EREN

gözün aydın canım

ohh be bi normal daha hoşgeldinolumunekankayizsmile

Ben de cuma günü spinal anestezi ile oğluma kavuştum.Darısı bekleyenlere.Fırsat buldukça yazaraım yine.
gözün aydın hepmavi

ayy oferta az kaldı çok heyecanlıyım nedense senin bebe gelecek diye

hoyacım bende çok heyecanlıyım bide çok bekledik çok uğraştık biz bu bebik için benim ikinci tüp bebek denememdi bu ilkinde tutmadı çok acılar çektim tedavi çok zorlu geçti bir sürü gereksiz klilo aldım hormon ilaçları ooo havada uçuştu neler kullandım günde 3 iğne avuçla ilaç içtiğim oldu.neticede ilki tutmadı umudumuzu hiç kaybetmedik biraz bekledik ikinci için tekrar maratona başladık yine aynı zorlu süreç aldığım kiloları hiç söylemiyorum bile sonunda kanda bhcg baktırdığımız o gün 84 çıktı sonucumuz doktorumuz pek beğenmemişti sonucu iki gün sonra tekrar baktık değer 189 olmuş çok şükür ikiye katlanmıştı artık hamileyim diye haykırmak istiyordum ama doktorum hayır dedi kese görünmedi daha çünkü 10 gün bekledik yine kese görünecekmi acaba diye sonunda onuda gördük ama hala hamileyim diyemiyordum çünkü doktorum dur diyordu hele bie kalp atışıda duyulsun yine beklemeler sonunda kalp atışıda duyuldu.artık söyleyeyimmi dediğim günü hiç unutmuyorum doktoruma çaresizce bakarken.yine hayır dedi 3 ay takip edeceğiz risk fazla gebelik devam etmeyebilir.hep beklmek hep beklemek.4 aylık oldu bebeğim sonunda eee artık söyleyeceğim dedim çatlıcam yoksa sonunda artık normal gebeler gibisin söyle dedi doktorum.şimdi bakıyorum geçmişe ne kadarda beklemişim bebeğimi nede zor geçmiş zaman.tabi bu arada hayatımdaki diğer çalkantıları hiç anlatmayayım hamileyim diye işimden atıldım tedavi çok pahalıydı bir sürü borcum var.ve en sonunda 1 ay önce koçişimde işten çıkarıldı.ama bakıyorum hiç bişey yarın doğacak oğlumdan kuzeyimden değerli değil.şimdi bunları neden yazdım onuda bilmiyorum içimden taşıyor duygular düşünceler.rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın.hergece şansıma bana bahşedilen bu mucizeye dua ediyorum şükrediyorum.yarın kucağıma alana kadarda Kuzeyime inanamayacağım galiba.çok özledim oğlumu çok.

oferta beni ağlattın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin size inşallah Uğur getirsin sevgilil Kuzey.....

ces-nar ve hep mavi tebrikler Allah sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin yavrularınıza sizede kolaylıklar diliyorum.....

Oferta yarın bende senin gibi sezeryana giriyorum bende ne düşüneceğimi bilmiyorum o kadar karışıkki kafam değişik tarif edilemez duygular kiminle konuşsam bana dua edin diyorum inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlara sahip oluruz ....bende saat 10 da giricem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…