özgecim
Insallah hersey yolundadir canim.Ben sabahlari cok yorgun oluyorum bakalim doktora nasil gidicem sabahin köründe.Dün gecede hic uyuyamadim sabah 7 de kalktigimda suratimda bi surat daha vardi anca öglen saati sislerim iniyor.Birde burasi öyle soguk olduki ne giyecegimi sasirdim son günlerde havadan fena kazik yedim yani(((((
rapunzel
Sagol canim ya sanirim havalar cok soguk ondan sorun oluyor hep bagisikligimda düsünce.Oglanda yaza denk gelmisti.Sansimiza bu sene kista kisligini yapti -15 derece disarsi ya ve bitmek bilmiyor 1 aydir böyle daha ne kadar devam edecek bakalim.Dün gece otobanda fena firtina olmus 100 arac kalmis milleti kurtarmislar araclar karlar altinda haberlerde bakinca inanamadim.
özgecim
Aslinda bu günlerde dogum yapsam evde olmayacagim hastane daha rahat ya yatarim bol bol yemek önüme gelir :))) Sonra diyorum daha zaman var gelissin yazik bebegede. Artik yemek yapmaktanda daraldim ya mutfak kirlenecek diye her istedigimi yapamiyorumda.Mutfagi kim temizlicek sonra kolay seylere kaciyorum artik fazla is cikartmasin banada.
ben de yarın kontole gıdecegım canım benım sezaryan gunum 23u olarak belırlendı daha erken gelmezse ınsallah oglus ben de yarın bebk sekerlerının sıparısını verecegım ınsallah bı o eksık kaldı hastanenın karsısında organızasyon sırketı var onlarla konusacagım olmazsa ınternetten begendım seker bebkten 1-2 model onlardan sıparıs verecegım 4 gunde hazırlıyolarmıs lohusa serbetının tarıfını versene canım nasıl yaptınmerhaba canım, bebişin keyfi yerinde sanırım pek gelmeye niyeti yok gibi...normal doğumu bekliyorum inşallah beklediğime değer-neşenin durumu beni korkutmadı değil- evet womarchla aynı doktora gidiyoruz, sağolsun tavsiyesini dinlediğim için memnunum,doğurduğunu sanmıyorum, olsa haberimiz olurdu...pazartesi günü kontrolüm var benim de, annem de yarın geliyor artık. Bu akşam lohusa şerbeti denedim çok güzel oldu, bebek şekerlerimi hazırladım, gittikçe heyecan artıyor...sende durumlar nasıl?
ben aldım canım ben de senın gıbı elektrıklı almaya gıtmıstım ama aventın manuelını aldım medelanın elektrıklısıne de baktım ama aventınkı kalıte olarak falan cok farklı 2 arkadasım da aynısını kullanıyor cok tavsıye ettıler elektrıklılerde ıstedıgın zaman durduramıyosun manulelle kendın cekıs hızın ı ayarlıyosun cok rahat dedıler zaten aventın manuelı dıger markaların elektrıklılerınden daha pahalı ben de onda karar kıldım zaten calısmayacagım ıcın bır sure dısarı cıkarken de sagarım dedım manuel olarakkızlar süt sağma pompası aldınız mı? Ben elektrikli düşünüyorum ama marka konusunda hiç fikrim yok
biz yaza denk gelmedik şanslıyız derken senin kış tam kışlığını yapıyor orada inşallah doğum zamanında güzelleşir havalar...bizim burda havalar çok iyi gidiyor dün 20 dereceyi görmüş....
doktor bana 12 den sonra hiçbiiey yeme içme dedi ama ben gece 3-4 kez uyanıp birer yudum su içiyordum acaip ağzım kuruyor bu geceyi nasıl geçiricem bu durumda hiç bilmiyorum(eyvahedigeldismile
meltemcim beni sormuşsun canım ben pek giremiyorum malum daha iyice iyileşemedim.nedense bu seferki sezeryanım baya zorladı beni.bebişim 6 ocakta genel anesteziyle doğum yaptım bebek gayet iyi maşallah.3300 gr 50cm doğdu .sen nasılsın?durumun nasıl?geçmişe pek bakamadım.kontrolüm var demişsin.inş. iyi haberlerle dönersin.hepmavi
Cok gecmis olsun oglunla güzel günlerin olsun .
Kizlar dogumlar olmus bu hafta ancak haberleri geliyor.Womarch i göremiyorum nasil acaba? Liste ellerinden öper :))
Kadus ne yapti acaba haberi olan var mi?
hepmavi
Cok gecmis olsun oglunla güzel günlerin olsun .
Kizlar dogumlar olmus bu hafta ancak haberleri geliyor.Womarch i göremiyorum nasil acaba? Liste ellerinden öper :))
Kadus ne yapti acaba haberi olan var mi?
ces-nar hep mavı tebrık ederım ne guzel sız de kavusmussunuz bebıslere allah analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah bahtları hep acık olsun melekelerın
oferta rapunzel sıze de hayırlı kolay dogumlar dılıyorum hadı yarın guzel haberlerınızı alırız ınsallah
suyu 12 den önce bol içsen belki gece çok susamazsın canım...
rapunzel
20 derecemi orasi ohhhhh ne güzel ya ben 5 dereceye bile raziyim ya o bile bana sicak gelir artik.Gerci buranin normal havasi olmasi gereken bu ama ne bilim 3-4 senedir iklim bozuktu kislar bu kadar agir gecmiyordu hepsinin acisi bu sene cikti.Oglumda yaza gelmisti güzeldi ya bol bol karpuz yiyordum sanirim ondan fazla kiloda almamistim.
Su icmenin bi zarari yok canim yemek yeme sadece. Insallah hayirlisiyla güzel haberlerini aliriz sonra fotonuda görürüz sakin olmaya bak hep
sağol canım inşallah....evet leyla leyla dedim sema hn.a kısmet oldu :) sema hn.ı çok sevdim bende placentam için sorun yok dedi kordon boynundaydı bebeğin onada normale engel değil dedi ama beklersek kilo önde gidiyor karın çevresi büyük çıkıyor ve seninde çatın dar kemik yassı çok zorlanırsınız ikinizde dedi birde tabi aşağı inmedi oğlum seninle günlerimiz aynı inşallah senin normal olur .... ben yarın 9 da orada olucam....
ces-nar hep mavı tebrık ederım ne guzel sız de kavusmussunuz bebıslere allah analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah bahtları hep acık olsun melekelerın
oferta rapunzel sıze de hayırlı kolay dogumlar dılıyorum hadı yarın guzel haberlerınızı alırız ınsallah
ben de yarın kontole gıdecegım canım benım sezaryan gunum 23u olarak belırlendı daha erken gelmezse ınsallah oglus ben de yarın bebk sekerlerının sıparısını verecegım ınsallah bı o eksık kaldı hastanenın karsısında organızasyon sırketı var onlarla konusacagım olmazsa ınternetten begendım seker bebkten 1-2 model onlardan sıparıs verecegım 4 gunde hazırlıyolarmıs lohusa serbetının tarıfını versene canım nasıl yaptın
ben aldım canım ben de senın gıbı elektrıklı almaya gıtmıstım ama aventın manuelını aldım medelanın elektrıklısıne de baktım ama aventınkı kalıte olarak falan cok farklı 2 arkadasım da aynısını kullanıyor cok tavsıye ettıler elektrıklılerde ıstedıgın zaman durduramıyosun manulelle kendın cekıs hızın ı ayarlıyosun cok rahat dedıler zaten aventın manuelı dıger markaların elektrıklılerınden daha pahalı ben de onda karar kıldım zaten calısmayacagım ıcın bır sure dısarı cıkarken de sagarım dedım manuel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?