2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özgecim
Insallah hersey yolundadir canim.Ben sabahlari cok yorgun oluyorum bakalim doktora nasil gidicem sabahin köründe.Dün gecede hic uyuyamadim sabah 7 de kalktigimda suratimda bi surat daha vardi anca öglen saati sislerim iniyor.Birde burasi öyle soguk olduki ne giyecegimi sasirdim son günlerde havadan fena kazik yedim yani (((((

rapunzel
Sagol canim ya sanirim havalar cok soguk ondan sorun oluyor hep bagisikligimda düsünce.Oglanda yaza denk gelmisti.Sansimiza bu sene kista kisligini yapti -15 derece disarsi ya ve bitmek bilmiyor 1 aydir böyle daha ne kadar devam edecek bakalim.Dün gece otobanda fena firtina olmus 100 arac kalmis milleti kurtarmislar araclar karlar altinda haberlerde bakinca inanamadim.

Allah yardımcınız olsun hava baya kötü anlattığına göre. İnşallah herşey yolunda gider de bebiş de havaların biraz olsun normal olduğu bir zamanda gelir.

ces nar
Masallah ya güzel olmus dogumun ikinma gelmis sana ilk dogumlarda ikinma problemi oluyor insan anlayamiyor önce.Aslinda iyi ebe olsa yaninda ikinmayi gösterse burda cogu dogum normal olurdu.Neyse ikincilere insallah :)))))

özgecim
Aslinda bu günlerde dogum yapsam evde olmayacagim hastane daha rahat ya yatarim bol bol yemek önüme gelir :))) Sonra diyorum daha zaman var gelissin yazik bebegede. Artik yemek yapmaktanda daraldim ya mutfak kirlenecek diye her istedigimi yapamiyorumda.Mutfagi kim temizlicek sonra kolay seylere kaciyorum artik fazla is cikartmasin banada.

biz yaza denk gelmedik şanslıyız derken senin kış tam kışlığını yapıyor orada inşallah doğum zamanında güzelleşir havalar...bizim burda havalar çok iyi gidiyor dün 20 dereceyi görmüş....
doktor bana 12 den sonra hiçbiiey yeme içme dedi ama ben gece 3-4 kez uyanıp birer yudum su içiyordum acaip ağzım kuruyor bu geceyi nasıl geçiricem bu durumda hiç bilmiyorum (eyvahedigeldismile

hepmavi
Cok gecmis olsun oglunla güzel günlerin olsun .

Kizlar dogumlar olmus bu hafta ancak haberleri geliyor.Womarch i göremiyorum nasil acaba? Liste ellerinden öper :))

Kadus ne yapti acaba haberi olan var mi?

Ben de dün evi temizlettirdim,bugün yerimden bile kıpırdamıyorum sırf ev batmasın diye :))) Yemek konusuna gelince eşim çoğu akşam yemek vaktinde çalışıyor olduğu için dışarıda yiyor,malum evde çocuk da olmadığı için kendime kolay bişeyler hazırlayıveriyorum ben de...

ces-nar hep mavı tebrık ederım ne guzel sız de kavusmussunuz bebıslere allah analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah bahtları hep acık olsun melekelerın
oferta rapunzel sıze de hayırlı kolay dogumlar dılıyorum hadı yarın guzel haberlerınızı alırız ınsallah

ben de yarın kontole gıdecegım canım benım sezaryan gunum 23u olarak belırlendı daha erken gelmezse ınsallah oglus ben de yarın bebk sekerlerının sıparısını verecegım ınsallah bı o eksık kaldı hastanenın karsısında organızasyon sırketı var onlarla konusacagım olmazsa ınternetten begendım seker bebkten 1-2 model onlardan sıparıs verecegım 4 gunde hazırlıyolarmıs lohusa serbetının tarıfını versene canım nasıl yaptın
kızlar süt sağma pompası aldınız mı? Ben elektrikli düşünüyorum ama marka konusunda hiç fikrim yok
ben aldım canım ben de senın gıbı elektrıklı almaya gıtmıstım ama aventın manuelını aldım medelanın elektrıklısıne de baktım ama aventınkı kalıte olarak falan cok farklı 2 arkadasım da aynısını kullanıyor cok tavsıye ettıler elektrıklılerde ıstedıgın zaman durduramıyosun manulelle kendın cekıs hızın ı ayarlıyosun cok rahat dedıler zaten aventın manuelı dıger markaların elektrıklılerınden daha pahalı ben de onda karar kıldım zaten calısmayacagım ıcın bır sure dısarı cıkarken de sagarım dedım manuel olarak

suyu 12 den önce bol içsen belki gece çok susamazsın canım...

rapunzel
20 derecemi orasi ohhhhh ne güzel ya ben 5 dereceye bile raziyim ya o bile bana sicak gelir artik.Gerci buranin normal havasi olmasi gereken bu ama ne bilim 3-4 senedir iklim bozuktu kislar bu kadar agir gecmiyordu hepsinin acisi bu sene cikti.Oglumda yaza gelmisti güzeldi ya bol bol karpuz yiyordum sanirim ondan fazla kiloda almamistim.
Su icmenin bi zarari yok canim yemek yeme sadece. Insallah hayirlisiyla güzel haberlerini aliriz sonra fotonuda görürüz sakin olmaya bak hep

hepmavi

Kizlar dogumlar olmus bu hafta ancak haberleri geliyor.Womarch i göremiyorum nasil acaba? Liste ellerinden öper :))

meltemcim beni sormuşsun canım ben pek giremiyorum malum daha iyice iyileşemedim.nedense bu seferki sezeryanım baya zorladı beni.bebişim 6 ocakta genel anesteziyle doğum yaptım bebek gayet iyi maşallah.3300 gr 50cm doğdu .sen nasılsın?durumun nasıl?geçmişe pek bakamadım.kontrolüm var demişsin.inş. iyi haberlerle dönersin.

hepmavi

kadus doğum yaptı canım minik Asya geldi :)

Sağol Jasmincim inşallah inşallah dualarınızı eksik etmeyin....seninde bişey kalmadı valla ....

suyu 12 den önce bol içsen belki gece çok susamazsın canım...

özgecim ahh ahhh şu reflü yüzünden gece bile kana kana içemiyorum o kadar dokunuyor ki su 1 yudum alıp yatıyorum suyu kafaya dikmeyi özledim yemin ederim...

valla doktorum 12 den sonra yeme içme oruçlu gib ol dedi ((

sağlığınız için en iyi karar hangisiyse onu uygulamalısın rapunzelcim...umarım herşey yolunda gider, hiç heyecan yapma yarın bu saatlerde bebeğin saatlerdir kucağında olacak ne kadar güzel...iyi dileklerin için ise ayrıca teşekkürler.

denemek için dün aktardan lohusa şekeri aldım 200 gr. yarısını yaptım, 100 gr lohusa şekeri, 7-8 adet karanfil, 3 çubuk tarçın ve bir +1/3 toz şeker ve 5 bardak su koydum, kaynattım süzdüm, sıcakken için ceviz dövüp attım muhteşem birşey oldu, çok kolay yapımı da, şimdi soğuk dolapta, canım birşey istemediği için denemedim soğuk halini bi deneyeyim yazarım.... mutlaka yap çok hoş bir tat, eşim kızdı alırken bu sağlıksız şeyleri niye alıyorsun diye, yaptıktan sonra içirdim bayıldı....Şeniz

süt pompasına hala karar veremedim, hazırda olsa iyi olur aslında, ilk günkü sütler çok kıymetli bebeğin alamadığını atmak istemiyorum, ama çalışıp çalışmamaya karar vermediğim için hangi tür birşey alsam karar veremiyorum, çalışırsam elim ayağım olacak, çalışmasam işimi görecek birşey olsa yeter...seninkini de değerlendirmeye alayım....avent manuel değil mi..

selam kızlar süt pompasındn bhsetmişsiniz
ben daha almadım açıkcası doğumu bekliyorum ihtiyacım olursa alıcam açıkcası
ama alacağım marka belli ameda
çok iyiymiş kullananlrdan aldığım tvsiyeler doğrultusunda buna karar verdim henüz almayanlarda isterlerse bi baksınlar

kadus çok sevindim allah analı babalı büyütsün ogluşunu neden zor geçti sezeryanın benim tam tersi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…