cnm emıyor sukur yaaa
bunada sukur
yalnız ben buyuk vcye cıkamıyorum halaa
Merhaba hoya
benim bi fikrim var daha doğrusu annemin buluşu. annem gece uyanmış bi bakmış şapka bebişin ağzına kapanmış oda oturmuş o saatte üst tarafını dikmiş şapkanın:) çok yararı oldu artık inmiyo ağzına burnuna kaydirigubbakcemile5
eger planli sezaryansa gece belli bir saatten sonra bisey yemiyosun canim o zaman da lavmana gerek yok sondayi da doktorum anesteziden sonra takacagiz dedi banadelf
ecrin
sonda ve lavmanı anlatınaklinialirimsmile
massallah canim ogluna kocaman adam olmus 4 kilonun uzerinde olacak o kesin zaten normal sansin pek yok galiba bu kiloyla hadi bakalim hayirlisi ile alirsin sen de insallah istedigin zmaan kucaginaben geldiiim
doktorumuza gittik kilomuz yaklaşık olarak 3700
artık tam ölçemiyor en azını söylüyor artık
haftaya 19 ocakta kontrol olucaz 20 sinden sonra istediğiniz tarihte alabiliriz dedi tabi kendi gelmeye kalkmazsa
22 ocakta alıcam oğlumu kucağıma 38+3 te heyecanlıyım
merhaba kızlar nasılsınız.bugun doktoruma gittim dikişler gayet iyi dedi..meltem abla tebrik ediyorum..
massallah canim ne guzel yavas yavas atlatiyosun aman ayris kucagindayken nete girme ya cok zararli bebislerekucagımda emmeye çalışıyo uyuya kalıyooo tek elle yazıyo anasıda
ben de aynen senin gibiyim sevcancim cunku bana hic dogurmayacakmisim gibi geliyor ondan sanirsam sanki hep boyle sisko gobis kalacakmisim gibi :) bir de daah once yumurtalik ameliyati oldugum icin ameliyattan da korkmuyorum sonda falan takilmisti yani bana sadece oglusu cok merak ediyorum kime benziyor nasil diyearkadaşlarım "heyecanlanıyo musun oğluna kavuşacağın için" diyolar
bende 1 gram heyecan yok
sadece korku var
ne ruhsuzum ya:kedi:
massallah ne guzel 3 saatte normal dogurmus ogluna da allah uzun saglikli omurler versin insallahmeltem tekrar msj gönderdi 3100 gr 52 cm doğmuş doğumu 3 saat sürmüş adını matteo koymuşlar
tebrikler ozge nasil gecti dogum nasilsin simdiKızlaaaaar ben doğum yaptımmmmmm:lepi:
meltem tekrar msj gönderdi 3100 gr 52 cm doğmuş doğumu 3 saat sürmüş adını matteo koymuşlar
walla ecrin bende adına şaşırdım acaba mesaja mı yanlış yazdı dedim ama size mesajdakinin aynısını yazdım anlamı ne acaba
benim kayınvalidem var kayınpederim de geldi ilk torun olunca kovsam da gitmezler şimdi
çok mutlular benim de işime geliyor yemekleri temizliği kayınvalidem yapıyor ben sadece nurla ilgileniyorum
Kızlaaaaar ben doğum yaptımmmmmm:lepi:
maşallah Demir'e
baya kilolu
4 kilodan fazla doğcak gibi
esroşum 41 kere maşallah oğlumun adaşına kocaman adam olmuş
arkadaşlarım "heyecanlanıyo musun oğluna kavuşacağın için" diyolar
bende 1 gram heyecan yok
sadece korku var
ne ruhsuzum ya:kedi:
eger planli sezaryansa gece belli bir saatten sonra bisey yemiyosun canim o zaman da lavmana gerek yok sondayi da doktorum anesteziden sonra takacagiz dedi bana
massallah canim ogluna kocaman adam olmus 4 kilonun uzerinde olacak o kesin zaten normal sansin pek yok galiba bu kiloyla hadi bakalim hayirlisi ile alirsin sen de insallah istedigin zmaan kucagina
massallah canim ne guzel yavas yavas atlatiyosun aman ayris kucagindayken nete girme ya cok zararli bebislere
ben de aynen senin gibiyim sevcancim cunku bana hic dogurmayacakmisim gibi geliyor ondan sanirsam sanki hep boyle sisko gobis kalacakmisim gibi :) bir de daah once yumurtalik ameliyati oldugum icin ameliyattan da korkmuyorum sonda falan takilmisti yani bana sadece oglusu cok merak ediyorum kime benziyor nasil diye
massallah ne guzel 3 saatte normal dogurmus ogluna da allah uzun saglikli omurler versin insallah
tebrikler ozge nasil gecti dogum nasilsin simdi
kızlar sabah mecburen sezeryana gireceğim açılmam yok ne yazıkki dr beklesekte açılma olacak gibi değil dedi istersen suni sancı veririm ama sonumuz yine sezeryan olur dedi moralim çok bozuldu çok istiyordum normal yapmak kısmetimiz böyleymiş sabah 5 te hast.olacağız 6 da alacak sezeryana dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?