2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dogum yapanlari tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun insallah, bir an once hikayelerinizi, fotograflarinizi bekliyoruz...

cnm emıyor sukur yaaa
bunada sukur
yalnız ben buyuk vcye cıkamıyorum halaa

askitom ben sezeryan oldum ama bende normalde kabız olurum annem ikinci günümde sütüm gelmediği için dut kurusu nu haşlayıp yağlayıp getirdi
elim mahkum mecbur yedim
çok şükür hem sütüm arttı hemde büyük tuvalete çıkabildim çok rahattı tavsiye ederim

iyi fikir canım deneyelim

özge gerçekten mi doğum yaptın canım şaşırdım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün oh be bi normal daha

Son düzenleme:
delf
ecrin
sonda ve lavmanı anlatınaklinialirimsmile
eger planli sezaryansa gece belli bir saatten sonra bisey yemiyosun canim o zaman da lavmana gerek yok sondayi da doktorum anesteziden sonra takacagiz dedi bana
massallah canim ogluna kocaman adam olmus 4 kilonun uzerinde olacak o kesin zaten normal sansin pek yok galiba bu kiloyla hadi bakalim hayirlisi ile alirsin sen de insallah istedigin zmaan kucagina
merhaba kızlar nasılsınız.bugun doktoruma gittim dikişler gayet iyi dedi..meltem abla tebrik ediyorum..

kucagımda emmeye çalışıyo uyuya kalıyooo tek elle yazıyo anasıda
massallah canim ne guzel yavas yavas atlatiyosun aman ayris kucagindayken nete girme ya cok zararli bebislere
arkadaşlarım "heyecanlanıyo musun oğluna kavuşacağın için" diyolar
bende 1 gram heyecan yok
sadece korku var
ne ruhsuzum ya:kedi:
ben de aynen senin gibiyim sevcancim cunku bana hic dogurmayacakmisim gibi geliyor ondan sanirsam sanki hep boyle sisko gobis kalacakmisim gibi :) bir de daah once yumurtalik ameliyati oldugum icin ameliyattan da korkmuyorum sonda falan takilmisti yani bana sadece oglusu cok merak ediyorum kime benziyor nasil diye
meltem tekrar msj gönderdi 3100 gr 52 cm doğmuş doğumu 3 saat sürmüş adını matteo koymuşlar
massallah ne guzel 3 saatte normal dogurmus ogluna da allah uzun saglikli omurler versin insallah
Kızlaaaaar ben doğum yaptımmmmmm:lepi:
tebrikler ozge nasil gecti dogum nasilsin simdi

meltem tekrar msj gönderdi 3100 gr 52 cm doğmuş doğumu 3 saat sürmüş adını matteo koymuşlar

walla ecrin bende adına şaşırdım acaba mesaja mı yanlış yazdı dedim ama size mesajdakinin aynısını yazdım anlamı ne acaba

Ismin asli "Matthias" ibraniceymis tanrinin hediyesi demekmis. Matteo da ayni ismin Italyanca versiyonuymus.

özgee anacım ne ara doğurdun da geldin. daha evelsi gün burdaydın sen.
hadi gözün aydın hayırlı olsun..

benim kayınvalidem var kayınpederim de geldi ilk torun olunca kovsam da gitmezler şimdi
çok mutlular benim de işime geliyor yemekleri temizliği kayınvalidem yapıyor ben sadece nurla ilgileniyorum

Benim kayinvalidemin yaninda arkadas sen yorulma otur dedi kayinvalidem dogurunca rahatlar is yapar, simdi yüklü yoruluyor hemen dedi, simdiki halimle de bisey yapmiyor zaten dogurduktan sonra hic niyeti yokmus demek klava:

Özge hadi gözün aydin, Allah anali babali büyütsün bizim icin de öp bebisini

sevcancım sorunu şimdi gördüm. canım benim plansız apar topar bir sezeryandi ve bana lavman yapmadılar.

sevcancım bana lavman yapılmadı bütün gece zaten gözetim altındaydım.
13 saat yemek ve su vermemişlerdi. ama sondayı spinali yaptıktan sonra takmışlar farkında değildim.
odaya gelince bi baktım sallanıyor yan tarafta.
çıkarırken de hemşire çekti aldı 2 sn'de.

ama genel anestezide sonda narkozdan önce takılıyormuş genellikle.
çünkü anne karnında bebek varken ne kadar az narkoz alırsa o kadar iyi. onun için önceden takıyorlarmış.

maşallah Demir'e
baya kilolu
4 kilodan fazla doğcak gibi

sağlıkla hayırlısıyla bi kucağıma alsam
doktorum başından beri söylüyodu minimum 4 kg olur diye
dediğine geldik gibi şimdiden
tosunumun maşallahı var

esroşum 41 kere maşallah oğlumun adaşına kocaman adam olmuş

saol şekerim hadi önce güzel haberleri senden bekliyorz sen daha büyüksün inşallah sende sağlıcakla alırsın kucağına demir paşayı :)
noldu doktordan sonra yazmamışsın doğurdunmu kız yoksa

arkadaşlarım "heyecanlanıyo musun oğluna kavuşacağın için" diyolar
bende 1 gram heyecan yok
sadece korku var
ne ruhsuzum ya:kedi:

ay ben çok heyecanlıyım

evet canım çok sıkmaya sıkıştırmaya gerek yok sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
bakalım inşallah herşey yolunda gider dediğim gibi çok heyecanlıyım şimdiden
Allah hepimizin yardımcısı olsn inşallah

kızlar sabah mecburen sezeryana gireceğim açılmam yok ne yazıkki dr beklesekte açılma olacak gibi değil dedi istersen suni sancı veririm ama sonumuz yine sezeryan olur dedi moralim çok bozuldu çok istiyordum normal yapmak kısmetimiz böyleymiş sabah 5 te hast.olacağız 6 da alacak sezeryana dua edin bize

Allah yardimcin olsun arkadasim
haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…