2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoya denedim format uygun degil yazıyor.4 ocak dogum tarihimiz sen yapıversen iki dk bana:)))

meltem tekrar msj gönderdi 3100 gr 52 cm doğmuş doğumu 3 saat sürmüş adını matteo koymuşlar

walla ecrin bende adına şaşırdım acaba mesaja mı yanlış yazdı dedim ama size mesajdakinin aynısını yazdım anlamı ne acaba

dogum yapanlar yanınızda biri varmı biz artık bugunden itibaren kızımla başbaşa kaldık herkesler gittii.akşamda banyo yapcaz babası gelsin gece uyku sorunu varsa 10 11 gibi yaptırın banyosunu bayagı i uyuyorlar ozaman rahat edersiniz...

valla bizde 40 ı çıkmadan yalnız bırakmazlarmış lohusayı annem bugün gitti daha..yalnız kalmayı özlemişim

ayyy oldu hoya sagol canım yaaaaa...

inşallah beğenmişsindir canım

benim kayınvalidem var kayınpederim de geldi ilk torun olunca kovsam da gitmezler şimdi
çok mutlular benim de işime geliyor yemekleri temizliği kayınvalidem yapıyor ben sadece nurla ilgileniyorum

hoya iyiişte işini yapıyormuş en azından..ben zaten geceleri hep kendim bakıyorum herşeyiyle ilgileniyorum birisinin olması çokda gerekli degildi ama bakalım görcem:)

hee vallaa

ne isterseniz yaparım dedi dün kayınvalidem nurun hatrına kadın oğlunu bile unuttu

yaa şapkası suratına geçiyor gevşemiş biraz bizim kızın kafa da 2 haftada 1 cm büyüyor zaten avuç içi kadar yüzü var şapka da boğazına kadar iniyor nası beceriyorsa

Merhaba hoya
benim bi fikrim var daha doğrusu annemin buluşu. annem gece uyanmış bi bakmış şapka bebişin ağzına kapanmış oda oturmuş o saatte üst tarafını dikmiş şapkanın:) çok yararı oldu artık inmiyo ağzına burnuna kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…