2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet bana ameliyattan önce saat 6da taktılar sondayı çok canım yandı..ve üşüdüm...

büyük gün cumartesi kızlar... kızım annesinin burcunu seçti...

maşallah 3400 gr olmuş. usg'ye göre 38. hafta bitmek üzere.

cumartesiye saat bekliyoruz.

belimdeki ağrı, vücudumdaki ödem ve kanda pıtılaşma olması da korkuttu bizi. inşallah hayırlısı olur. cumartesiyi bekler kızım. a

eşim lojistik sorumlusu olacak ama çok heyecanlı canım benim.

ben bu cumartesi diyeceğini bekliyordum buna rağmen heyecan yaptım...

dualarınızı bekliyoruz.

çantalarımızın hazırlanması kaldı tek... onu da yarın hallediyoruz...
tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın...

cemre 16 Ocak'da düşüyor kucağımıza...kaydirigubbakcemile2

hangi hastanede dogum yapacaksın şimdiden gözün aydın canım

dogum yapan arkadaslar hepınızın gözü aydın saglıklı sıhhatlı uzunnn ömürler bebişlerinize bizlerede dua edın sag saglım kurtulalım bızde hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucagımıza inşallahhhhhhhhhhh

posi ya keşke çağırmasaydın kaynananı
annen bişey demiyor mu yaa

Ne desin 1 ay sabret ne de olsa geri gidicek bosuna kocanla arani bozma diyor ne yapsin o da.

annemin de bel fitigi var, hasta Bugün arkadasim geldi yemek yapti

Son düzenleme:
canim hayirlisi boyleymis demek uzme hic kendini normal diye girip sonunda sezaryana alindi cogu arkadas burda o agriyi cekip sonra sezaryana gecmek daha zordur bence hayirli saglikli dogumlar diliyorum sana saglikla kucagina alirsin insallah bebisini guzel haberler veririsin insallah bize canim

hadi gozun aydin tarih belli oldu demek allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah guzel haberlerini bekliyoruz

bu gece kimsecikelr yok burda dogum yapanlarin hepsi melekelriyle beraber digerleri de uykuya erken gecti galiba bu hafta hic uykum gelmiyor benim de yataga yatip donup duruyorum zaten yarim saatte bir tuvalete kalkmak da cabasi neyse son 10 gunumuz insallah cabucak geceek saglikla kucagima alacagim oglusumu

slm kızlar
çok fazla giremiyorum nete doğuranlar olmuş allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına..bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler..

poseıdon senınde akşam sabah gelir artık canım az kalmış. en kıdemlımız sensın sanırım.)

poseıdon senınde akşam sabah gelir artık canım az kalmış. en kıdemlımız sensın sanırım.)

walla gelsin de ins. hayirlisiyla kolay kolay. Insallah cok zor gecmez lohusaligim simdi onun derdine düstüm aslinda :kedi:

Hamile oldugumu bile karnimdan dolayi rahat yatamayinca gece yatarken hatirliyorum,

poseidon bence kendini simdiden telkin edersen cok rahat bir lohusalik gecirecegim diye biraz faydasi olur beyin gucu ile bu donemi biraz daha kolay atalatabilriiz biraz polyannayi oynamamiz laizm

iyi geceler kizlar ben yatiyorum yoruldum sandalye uzerinde gidip yaytarak kitap okuyayim biraz belki uykum gelir

selamlar teyzoşlar, nasıllarız bakalım?

bugün çıktık yürüyüş yapıcaz diye, tekrar gelemedik valla.

merhaba kizlar,

Artik geceleri kimse kalmadi burda, demek gececiler hep dogurdu.

hmm 40+ haftadaymış.. o sebeple ameliyata karar verdi demekki doktoru.

allah yardımcıları olsun bebişin de annesinin de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…