ben geldiiim
doktorumuza gittik kilomuz yaklaşık olarak 3700
artık tam ölçemiyor en azını söylüyor artık
haftaya 19 ocakta kontrol olucaz 20 sinden sonra istediğiniz tarihte alabiliriz dedi tabi kendi gelmeye kalkmazsa
22 ocakta alıcam oğlumu kucağıma 38+3 te heyecanlıyım
merhaba kızlar nasılsınız.bugun doktoruma gittim dikişler gayet iyi dedi..meltem abla tebrik ediyorum..
anneolmak naber
37+ lar toplandık burayadelikafadulden
günümüzü bekliyoruz
ah canım ya valla iyice gerildim ben kendi kendime sakin olayım diyorum ama sabrım iyice bitti sanırım oyüzden böyleyim oğlumu öyle çok merak ediyorum ki anlatamam sürekli bir hüzün hakim hep ağlamaklıyım offf işte böyle hakkımızda hayırlısı artıkesracım sıkma kendini. birşey kalmadı şunun şurasında. hem kendine hem bebişini strese sokma.
hako; hasta yatak bezini hastane vermiyor mu?? eğer hastaneden talep ettilerse onu 60*90 ölçülerindeki bir hasta yatak bezi yeterli olur
kıyamam size canım ya çok zor old.tahmin edebiliyorum Allah yardımcınız olsun ama dua et ayaz emin ellerde annen olmasa çok daha zor olurdu
oyyy millet doğumöncesi hala çalışıyor, benim doğum sonrası iznim bitti işe başladım..
ayy içim kararıyor bugün.bilmiyorumkismile
sevcancım benim oğlanında hiç niyeti yok valla bunlar keyiflerine pek düşkünlerhoş hiç gelmeyede niyeti yok gibi
ne ağrım ne sızım hiç bir belirti yok
anlıcağınız tık yok
ayyy doğsun artık ya
aynen katılıyorum canımkendi isteğinlemi peki sezeryan
ben sancım suyum gelcek diye beklemedeyim
ayy bende mi aldırıversem
beklemekten sıkıldm
asılnda normal doğumda istiyorum ama
beklemek ne zormuş ya
ayy çok sevindim sağ salim kurtulmuşlar almış oğlunu kucağına meltem abla Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inş.meltem mesaj yolladı 11.30'da normal doğum yapmış ikisi de iyilermiş
35Esra35 naber
geldin mi doktordan
canım hiç korkma sezeryandan epidural olursa cok iyi olur
sevcan canım gazını çıkarırsan lavman yok ben ilk gün yürüyemedim hemşire yürütmeye çalıştı mide bulantısı baş dönmesinden yatırıp iğne yaptılar ertesi akşam dr çıkmazsa lavman yapıcam dedi korkumdan saatlerce yrüdüm ama ne varki gazım 3. gün hastaneden çıkacağımız gün sabahtan çıkmaya başladdı
sonda bi kaç sn lik bişey sorun etme
sorun ameliyat sonrası
inşallah rahat geçirirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?