2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız.bugun doktoruma gittim dikişler gayet iyi dedi..meltem abla tebrik ediyorum..

maşallah Demir'e
baya kilolu
4 kilodan fazla doğcak gibi

ah canım ya valla iyice gerildim ben kendi kendime sakin olayım diyorum ama sabrım iyice bitti sanırım oyüzden böyleyim oğlumu öyle çok merak ediyorum ki anlatamam sürekli bir hüzün hakim hep ağlamaklıyım offf işte böyle hakkımızda hayırlısı artık

oyyy millet doğumöncesi hala çalışıyor, benim doğum sonrası iznim bitti işe başladım..
ayy içim kararıyor bugün.
bilmiyorumkismile
kıyamam size canım ya çok zor old.tahmin edebiliyorum Allah yardımcınız olsun ama dua et ayaz emin ellerde annen olmasa çok daha zor olurdu
hoş hiç gelmeyede niyeti yok gibi
ne ağrım ne sızım hiç bir belirti yok
anlıcağınız tık yok
ayyy doğsun artık ya
sevcancım benim oğlanında hiç niyeti yok valla bunlar keyiflerine pek düşkünler
kendi isteğinlemi peki sezeryan
ben sancım suyum gelcek diye beklemedeyim
ayy bende mi aldırıversem
beklemekten sıkıldm
asılnda normal doğumda istiyorum ama
beklemek ne zormuş ya
aynen katılıyorum canım
meltem mesaj yolladı 11.30'da normal doğum yapmış ikisi de iyilermiş
ayy çok sevindim sağ salim kurtulmuşlar almış oğlunu kucağına meltem abla Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inş.

35Esra35 naber
geldin mi doktordan

sevcansım iyi olmaya çalışıyorum depresif bi ruh hali içerisindeyim her an ağlamaya hazırım
randevumuz 17:45 te daha evdeyiz canım bakalım ne diyecek alttan da muayene edecek bakalım 1haftada açıklığımız artmış mı İNŞALLAH artmıştır

sevcan canım gazını çıkarırsan lavman yok ben ilk gün yürüyemedim hemşire yürütmeye çalıştı mide bulantısı baş dönmesinden yatırıp iğne yaptılar ertesi akşam dr çıkmazsa lavman yapıcam dedi korkumdan saatlerce yrüdüm ama ne varki gazım 3. gün hastaneden çıkacağımız gün sabahtan çıkmaya başladdı
sonda bi kaç sn lik bişey sorun etme
sorun ameliyat sonrası
inşallah rahat geçirirsin canım

sevcan ben akşam 10 dan sonra birşey yemedim ama ona ragmen lavman yapıldı..bence bartılcak birşey degil.sonda da öyle korkulcak bişey degil 2 dk lık bir olay..bana hastaneden çıkarken tekrar lavman yapıldı 2 kere yani..dert etme serum agrı kesici vs de yapılıyor..

ya benim bildiğim ameliyattan önce lavman yapıyolar
benim arkadaşlarım hep sezeryandan önce lavman olmuşlar
bağırsaklar temizlensin diye
peki sonda nasıl bişey

ben çıkıyorum kızlar hazırlanayım gidelim bakalım dr teyzemiz ne diyecek dua edin bizim için hepinizi öptükk

ee sevcan sana şu kadar saat aç gel diyecekler
bana lavman falan yapılmadı gece 3 te su içtim diye beklettiler
sana yapacağızmı dedilerde
neyse olur biter sen canını sıkma bakıyım

lavman ded,ğin popondan bi su püsküürtüyorlar 10 dk. sonra tuvalete gidiyorsun canım korkulacak bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…