2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.GÜNAYDIINN ANNELEERRRRR :Saruboceq:BANA DUA EDİN KIZLAR BUGÜN SEZERYANA GİRİYORUM... Saat 9da hastanede olucameyvahedigeldismile... inşallah saglıklı sıhatli kavuşurum ogluma opuyorumnanaktan

BFG allah yardimcin olsun canim, bebegin de sen de saglikli bir sekilde döner bize güzel haberlerinizi getirirsiniz ins.

askitom gelmis gece ben yokken. sevindim onun adina ins. herseyi daha da iyi gider

Kızlaaaaar ben doğum yaptımmmmmm:lepi:
özgeeee
maşallah sana e ne zaman doğurdun nasıl doğurdun hemencik onyda yazsaydın ayol
tebrikler kuzum

canım dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kavuşun cemre kızınla emi
a.s.GÜNAYDIINN ANNELEERRRRR :Saruboceq:BANA DUA EDİN KIZLAR BUGÜN SEZERYANA GİRİYORUM... Saat 9da hastanede olucameyvahedigeldismile... inşallah saglıklı sıhatli kavuşurum ogluma opuyorumnanaktan
canım şimdi kucağındadır meleğin
tebrikler bitanem tebrikler

esra35
canım çok şükr öylede böylede gözün aydın olsun kuzumm

özge06= canım gözün aydın.ne ara doğurdun kız.aferim sanayerimseniben
darısı başımıza artıkboshayallersmile

dularımız seninle canım.Allah yardımcın olsun.şimdi bebeğini kucağına almışsındır ne güzelopuyorumnanaktan

hadi bakalım şimdiye almışındır kucağına meleğini hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün

sabah 6 ta demek hadi bakalım gözleri aydın olsun inşallah
gıcık hastane beni anestezi yok 9 da gelecek saat 3te su içmişsiniz en az 6 saat geçsin diye diye bekletmişti baya

masallah masallah esraya oglumun adaşi da gelmiş:)))
meltem de iyidir insallah.kolaylıkla alir bebegini o da kucagina.ve tabi tum bekleyenler:))

smh bekleemek o durumda cok sıkıcı tahmin ediyorum.benim de ictigim 2-3 yudum suyu epey sorgulamişlardi.

öğretmenim meltem doğum yaptı
dün 11.30 da normal dolğumla oğluna kavuştu adını da matteo koymuşlar
dün yazmıştım ama malum geçmişi okumak bizler için oldukça zor

ay canım almışsındır kucağına şimdi. tebrikler canım

aaa öğretmenim senin oğluşun adıdamı demir
benim demir en sona kaldı valla:))

Günaydin herkese yeni kalktim kahvalti yapip disari cikicam, biraz nefes almaya ihtiyacim var, bebegin besiginin eksikleri var belki onlara da bakarim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…