özgeeeeKızlaaaaar ben doğum yaptımmmmmm:lepi:
büyük gün cumartesi kızlar... kızım annesinin burcunu seçti...
maşallah 3400 gr olmuş. usg'ye göre 38. hafta bitmek üzere.
cumartesiye saat bekliyoruz.
belimdeki ağrı, vücudumdaki ödem ve kanda pıtılaşma olması da korkuttu bizi. inşallah hayırlısı olur. cumartesiyi bekler kızım. a
eşim lojistik sorumlusu olacak ama çok heyecanlı canım benim.
ben bu cumartesi diyeceğini bekliyordum buna rağmen heyecan yaptım...
dualarınızı bekliyoruz.
çantalarımızın hazırlanması kaldı tek... onu da yarın hallediyoruz...
tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın...
cemre 16 Ocak'da düşüyor kucağımıza...kaydirigubbakcemile2
canım şimdi kucağındadır meleğina.s.GÜNAYDIINN ANNELEERRRRR :Saruboceq:BANA DUA EDİN KIZLAR BUGÜN SEZERYANA GİRİYORUM... Saat 9da hastanede olucameyvahedigeldismile... inşallah saglıklı sıhatli kavuşurum ogluma opuyorumnanaktan
a.s.GÜNAYDIINN ANNELEERRRRR :Saruboceq:BANA DUA EDİN KIZLAR BUGÜN SEZERYANA GİRİYORUM... Saat 9da hastanede olucameyvahedigeldismile... inşallah saglıklı sıhatli kavuşurum ogluma opuyorumnanaktan
a.s.GÜNAYDIINN ANNELEERRRRR :Saruboceq:BANA DUA EDİN KIZLAR BUGÜN SEZERYANA GİRİYORUM... Saat 9da hastanede olucameyvahedigeldismile... inşallah saglıklı sıhatli kavuşurum ogluma opuyorumnanaktan
kızlar merhaba nasılsınız?
esra mesaj yolladı sabah 6' da demir doğmuş ikisi de iyilermiş
kızlar merhaba nasılsınız?
esra mesaj yolladı sabah 6' da demir doğmuş ikisi de iyilermiş
masallah masallah esraya oglumun adaşi da gelmiş:)))
meltem de iyidir insallah.kolaylıkla alir bebegini o da kucagina.ve tabi tum bekleyenler:))
smh bekleemek o durumda cok sıkıcı tahmin ediyorum.benim de ictigim 2-3 yudum suyu epey sorgulamişlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?