2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumun hiç dogru düzgün uykusu yok ya sizinde öylemii..

uykusunda hep möırıldanıyo huzursuz gibi..

şöyle saatlerce hiç uyumuyo..
namıssızmı olcek ne....kaydirigubbakcemile3

hante tebrikler allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah bahti acik olsun oglusunun

benim oğlumun hiç dogru düzgün uykusu yok ya sizinde öylemii..

uykusunda hep möırıldanıyo huzursuz gibi..

şöyle saatlerce hiç uyumuyo..
namıssızmı olcek ne....kaydirigubbakcemile3

benimki de öyle.
sürekli hareket halinde, sürekli ıkır mıkır sesler çıkarıyor.
arada ıkınıyor, kızarıp bozarıyor; yorulmuyor mu anlamıyorum.

yavrucuklarım ıhlamur vermeyi denesene bi, benimki de hep öyleydi dün ıhlamurla papatyaı karıştırıp demledim ondan heralde gece uyudu iki kere uyandı sadece

yavrucuklarım ıhlamur vermeyi denesene bi, benimki de hep öyleydi dün ıhlamurla papatyaı karıştırıp demledim ondan heralde gece uyudu iki kere uyandı sadece

kucaga alınca susuyo......boshayallersmile

valla ne olsa denicem artık çok yaramaz oldu,

senin kızın uslu sanırım.

merhabalar...kontrole diye gittiğim pazartesi günü Hüseyin Aras'ımı kucağıma aldım...ne kadar ani ve korkutucu gelişse de herşey bu harika bir duyguymuş arkadaşlar...kuzum içeride uyuyor şimdi ve üç gündür uyumamamıza rağmen eşimle ben en mutlu günlerimizi yaşıyoruz...

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün.bir ömür mutlu olun yavrunuzla

ahanda kriz de doğurdu.
süper, çok sevindim canım gözün aydın

kucaga alınca susuyo......boshayallersmile

valla ne olsa denicem artık çok yaramaz oldu,

senin kızın uslu sanırım.

aynen yaa kucakta mıkırdanmıyo mışıl mışıl uyuyo.

krizat allah analı babalı büyütsün sezeryan olcaktın öyle haırlıyorum.

Kızlar benımde acılmam olmadı 36 saat kanama ve sancı cekmeme ragmen. Sonunda 11 ocak gece saat 23 de acıl sezeryana gırdım ve sımdı sukurler olsun evımızdyız... Darısı bekleyenlerın basına...
Çok geçmiş olsun hante...Allah'ım sıra bizde artık ....eyvahedigeldismile...

Allah analı,babalı büyütsün inşallah....

esmer ve yavrucaklarım benim nur da öyle doktora sordum ne zaman ağlarsa al kucağına ne zaman meme isterse ver dedi bebeğin senin kokunu ister dedi

esmer ve yavrucaklarım benim nur da öyle doktora sordum ne zaman ağlarsa al kucağına ne zaman meme isterse ver dedi bebeğin senin kokunu ister dedi

ewet gece bile kucagı biliyo hemen pusup uyuyo haklısın almayınca nasıl çıglık basıyo..

almamak mümkün deil zaten istesemde.. mosmor oluyo...eyvahedigeldismile

Kızlar merhaba...şu anda burda olanların çoğu doğurdu sanırım...boshayallersmile..Ben ptesi sezaryene gireceğim inşallah....Bir şey sormak istiyorum sizlere...Benim doğum tarihim 27 ocak göründüğü halde doktorum 18 ocakta sezaryen ile alacak bebeğimi...ilk doğumum da sezaryendi...neden zamanında almıyor acep diye sormak istedim.aynı durumu yaşayanlar vardır muhakkak..CADIARZU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…