benim oğlumun hiç dogru düzgün uykusu yok ya sizinde öylemii..
uykusunda hep möırıldanıyo huzursuz gibi..
şöyle saatlerce hiç uyumuyo..
namıssızmı olcek ne....kaydirigubbakcemile3
benimki de öyle.
sürekli hareket halinde, sürekli ıkır mıkır sesler çıkarıyor.
arada ıkınıyor, kızarıp bozarıyor; yorulmuyor mu anlamıyorum.
yavrucuklarım ıhlamur vermeyi denesene bi, benimki de hep öyleydi dün ıhlamurla papatyaı karıştırıp demledim ondan heralde gece uyudu iki kere uyandı sadece
merhabalar...kontrole diye gittiğim pazartesi günü Hüseyin Aras'ımı kucağıma aldım...ne kadar ani ve korkutucu gelişse de herşey bu harika bir duyguymuş arkadaşlar...kuzum içeride uyuyor şimdi ve üç gündür uyumamamıza rağmen eşimle ben en mutlu günlerimizi yaşıyoruz...
merhabalar...kontrole diye gittiğim pazartesi günü Hüseyin Aras'ımı kucağıma aldım...ne kadar ani ve korkutucu gelişse de herşey bu harika bir duyguymuş arkadaşlar...kuzum içeride uyuyor şimdi ve üç gündür uyumamamıza rağmen eşimle ben en mutlu günlerimizi yaşıyoruz...
kucaga alınca susuyo......boshayallersmile
valla ne olsa denicem artık çok yaramaz oldu,
senin kızın uslu sanırım.
Çok geçmiş olsun hante...Allah'ım sıra bizde artık ....eyvahedigeldismile...Kızlar benımde acılmam olmadı36 saat kanama ve sancı cekmeme ragmen. Sonunda 11 ocak gece saat 23 de acıl sezeryana gırdım ve sımdı sukurler olsun evımızdyız... Darısı bekleyenlerın basına...
ahanda kriz de doğurdu.
süper, çok sevindim canım gözün aydın
aynen yaa kucakta mıkırdanmıyo mışıl mışıl uyuyo.
esmer ve yavrucaklarım benim nur da öyle doktora sordum ne zaman ağlarsa al kucağına ne zaman meme isterse ver dedi bebeğin senin kokunu ister dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?