2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa gönül vardı çok uzun zamandır gelmiyor sorunda vardı sanırım onda acaba ne yaptı muhtemelen dogum yapmıştır ama merak ediyorum..

Günaydin herkese yeni kalktim kahvalti yapip disari cikicam, biraz nefes almaya ihtiyacim var, bebegin besiginin eksikleri var belki onlara da bakarim,

yorma kendini fazla canım hava al gel eve gene:)

senin demir o kiloyla totoyu kaldırıp gelemedi anne olmak:)))

evet şekerim bencede 3700 olmuş kg su dışarı çıkmayada niyeti yok haftaya zorla çıkarıcam danamı:))

anne olmak daha da fazla çıkabilir benim danamda 3450 demişti 3810 dogdu seninki 4 kg rahat geçer..

günaydın kızlar..
nuru uyuttum ehtiyarları sokağa saldım geldim bugün samsunda çok güzel güneşli bir gün var

allah allah benim o kadar kanamam olmadı yaa demek ki herkeste farklı oluyor
gçördün mü canım kayınvaliden torunu görünce unutmuştur tüm cadılığını
torun çok başka oluyor bu ehtiyarlara
ohh iyi yapmışın şekerim burdada dün öleydi bgn kapalı ve yağmurlu

ehtiyarlar bi gelsin ben de nuru bırakacam onlara ziv ziv gezecem

kızlar hiç gezmeye çıktınızmı bebişlerle alışveriş merkezi falan?ben haftaya çıkarım diye hayal kuruyorum erkenmi acaba?

slm kizlar bugun taze annsiler var burda sanirim bebsileriniz nasil msielr gibi kokuyolardir simdi ecrincim daha erken degil mi cikmak icin hele simdi kis mevsimi mikroplar virusler kol geziyor kapali mekanlarda heleki alisveris merkezleri buyuk insanlar icin bile tehlikeli minnacik bebisin bagisiklik sistemi kaldirmaz bence acik havada biraz gezdirebilrisin ama bence kapali mekanlara goturme daha cok kucuk minnacik o annesi bu benim fikrim tabi cunku kapali mekanda hasta bir insanin gectigi yerdeki mikrop yarim saat o alanda yasayabiliyro arkadan yarim saat sonra gecsen bile havadaki mikrobu tenefus edip hasta olunabilir dikkatli olmak alzim yani

ben çıkmak istiyorum ama annem salmıyor ecrin
40ından önce bebek dışarı çıkartılmazmış

Kızlar benımde acılmam olmadı 36 saat kanama ve sancı cekmeme ragmen. Sonunda 11 ocak gece saat 23 de acıl sezeryana gırdım ve sımdı sukurler olsun evımızdyız... Darısı bekleyenlerın basına...

Kızlar benımde acılmam olmadı 36 saat kanama ve sancı cekmeme ragmen. Sonunda 11 ocak gece saat 23 de acıl sezeryana gırdım ve sımdı sukurler olsun evımızdyız... Darısı bekleyenlerın basına...

aman canım sağ salim kurtulmuşsunuz ya
ismi ne oldu kaar verdiniz mi

kızlar hiç gezmeye çıktınızmı bebişlerle alışveriş merkezi falan?ben haftaya çıkarım diye hayal kuruyorum erkenmi acaba?

alışveriş merkezine gitme canım bence yaa. mikrop dolu heryer.
ben sahile gidiyorum hava iyi olduğunda hep. arabasına koyup hava aldırıyorum ama hiç avm'ye sokmadım. hatta migrosa girerken kapıda annem bebekle bekledi ben aldım geldim içerden.

oyy zor bi doğum olmuş seninki.
çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…