insallah canim sanki hep boyle hamile kalacakmisim gibime geliyor zaten garip bir duygu hic icimden cikmayacakmis gibi oglusum insallah saglikla kucagima alirim da annelik duygum da baslar hemencecikneden beceremeyesin canım
o duygu allah tarafından kadınlara verilmiş
bebişi kucağına alır almaz iç güdüsel olarak annelik baslıyor zaten
evet şekerim benim 8 günüm kaldı o zaman benimde
bende 22 sinde sabah 8-9 gibi başlamış olur heralde ameliyat
selamlarr..ben de doğumumu yaptım geldimm :lepi:
kuzenimin bebeği, dün 1 haftalık oldu. epidural sezaryen olmuştu geçen hafta.
ancak dün geldi sütü. azıcık azıcık...
1 haftadır mama verdiler yani bebeğe.. ama hemen kavramış memeyi, yabancılık çekmemiş hiç.
meisacık iyi
zorla uyudu bend evakit bu vakit kk y bakim dedi
ama kimsecikler yok
anneliğe alstım abi kucağına alır almaz sanki uzun zamandır seninleymiş kucağındaymış gibi hissediorsun zaten
ay iste bu duyguyu cok merak ediyorum canim acaba becerebilecekmiyim iyi anne olabilecekmiyim diye dusunup duruyorum
kızlar gecmişe bakayım dedım tabii 4 gundr gıremıyorum . gördum kı benım gıbı kucaklarına evlatlarını alan annelerımızın sYISI NE DE COK ARTMIŞ.yüce rabbime bınlerce sukurler olsun hersey yolunda. ben 10 ocak pazar gnu sabhleyn asırı kanama ıle hastaneye gttm.11 ocak gece 23 e kadar normal dogum ha baslar ha olur dıye sancılar ve kanamam eslıgınde beklettı dr. um. saatlerın gecmesı sancılarımın cok artmasına ragmen sadece 1 cmlık acılmayla kaldıgım ıcın bebısı daha tehlıkeye atmadı ve 11.01.2010 saat23.11 de genel anestezyle oglum yagız kaanı dunyaya getrdm. onu kucagma aldıktan sonra hıç bır sıkntmz kalmadı.. amelyt sonrası sıkayetlerm bıle kus gıbı uctu gttı sanki. sımdı tek sızım göguslerım agrısı ve uclarındakı acılar..bılmeme nası bas edecegız.he r emzırmede geberyrum agllıyrum...
herseye sukur darısı kalanlara ınsallah...
GÜNAYYYYDIIIIINNNNa.s.hihoyyyt
canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.
canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün miniğini. Krem kullanıyor muusn ?
günaydın kızlar ay birbuçuk saattir geçmişi okudum offfff bitmicek sandım nasılsınız ya benim uyku iice mafoldu saat 12de yattım sabah 4ten beri ayaktayım neolucak halim hem belki pazartesi sezeryana girebilirim heycan telaş üstüste
günaydın kızlar ay birbuçuk saattir geçmişi okudum offfff bitmicek sandım nasılsınız ya benim uyku iice mafoldu saat 12de yattım sabah 4ten beri ayaktayım neolucak halim hem belki pazartesi sezeryana girebilirim heycan telaş üstüste
kızlar gruba katılan yok baktım onay vermek için ama istek yokfacebookta "2010 Ocak Anneleri" diye bi grubumuz var
burdaki kızların çoğu orda kayıtlı
sende katıl gruba ama meltem ablanın onay vermesi gerek
belki 1-2 gün onay için bekleyebilirsin
allah yardmcn olsun pamuk... bıranevvel gırer ve kurtulur cıkarsın ınsallahhh..a.s.
al bendende o kadar canım
uylu muyku kalmadı:umursamaz:
aslında şimdiden uyku stoğu yapmak lazım
bebikler doğunca çok ihtiyacımız olacakmirmirmirmir
kızlar gruba katılan yok baktım onay vermek için ama istek yok
inşallah canım bakalım yarın belli olucak pazartesimi yoksa verildiği tarih 23cumartesimi olacağı çok sancım çıkıyor nst de dr başka ilaç verdi kesilmesi için bakalım yarın ne dicek sabırsız oğluşum dayanamıyo artık
çok sagol delf allah razı olsun. dr.um bı krem yazdı ama benım acıları dındıremedı. göguslerım sezeryan yerımden daha cok canımı yakıyo..ve dayanılmıo. sen ne kullanıosun? sıkayetn oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?