2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neden beceremeyesin canım
o duygu allah tarafından kadınlara verilmiş
bebişi kucağına alır almaz iç güdüsel olarak annelik baslıyor zaten
insallah canim sanki hep boyle hamile kalacakmisim gibime geliyor zaten garip bir duygu hic icimden cikmayacakmis gibi oglusum insallah saglikla kucagima alirim da annelik duygum da baslar hemencecik
evet şekerim benim 8 günüm kaldı o zaman benimde
bende 22 sinde sabah 8-9 gibi başlamış olur heralde ameliyat

allahim bizim gibi bekleyen herkesi saglikla bebsilerimize kavusturusn insallah canim saka maka cok az kaldi yaaa tek haneli rakamlara indik valla 3 ay 4 ay testler derken geldik sonuna sanki son aylar daha hizli mi gecti ne ya da ben oyle hissettim surekli kosturmacadan

merhaba ben gezmeden daha yeni geldim

anneleri gezdiriyoruz arkadaslara oturmaya gidiyoruz sikilmasinlar diye

yarin sabah 8 de hastane randevum var, bakalim yarin ne dicekler. ins, hersey yolundadir.

kızlar gecmişe bakayım dedım tabii 4 gundr gıremıyorum . gördum kı benım gıbı kucaklarına evlatlarını alan annelerımızın sYISI NE DE COK ARTMIŞ.yüce rabbime bınlerce sukurler olsun hersey yolunda. ben 10 ocak pazar gnu sabhleyn asırı kanama ıle hastaneye gttm.11 ocak gece 23 e kadar normal dogum ha baslar ha olur dıye sancılar ve kanamam eslıgınde beklettı dr. um. saatlerın gecmesı sancılarımın cok artmasına ragmen sadece 1 cmlık acılmayla kaldıgım ıcın bebısı daha tehlıkeye atmadı ve 11.01.2010 saat23.11 de genel anestezyle oglum yagız kaanı dunyaya getrdm. onu kucagma aldıktan sonra hıç bır sıkntmz kalmadı.. amelyt sonrası sıkayetlerm bıle kus gıbı uctu gttı sanki. sımdı tek sızım göguslerım agrısı ve uclarındakı acılar..bılmeme nası bas edecegız.he r emzırmede geberyrum agllıyrum...
herseye sukur darısı kalanlara ınsallah...

bu arada oğluşum 3400 gr 50 cm dogdu doguranların tabloya benıde ekleyın lutfennnn... sevgler...

selamlarr..ben de doğumumu yaptım geldimm :lepi:

canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.

benimde ilk 4 gün gelmedi hiç. mama verdik . ama sonra löp diye alıverdi memeyi çok şükür

meisacık iyi
zorla uyudu bend evakit bu vakit kk y bakim dedi
ama kimsecikler yok

anneliğe alstım abi kucağına alır almaz sanki uzun zamandır seninleymiş kucağındaymış gibi hissediorsun zaten

julicim özledik valla seni. nasılsın ?melisacık nasıl?
ay iste bu duyguyu cok merak ediyorum canim acaba becerebilecekmiyim iyi anne olabilecekmiyim diye dusunup duruyorum

yasmincim hiç endişelenme. Allah tarafından verilen birşey. Kucağına alınca sanki yıllardır anne gibi hissediyorsun kendini.

canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün miniğini. Krem kullanıyor muusn ?

GÜNAYYYYDIIIIINNNNa.s.hihoyyyt

gunaydın sevcan

günaydın kızlar ay birbuçuk saattir geçmişi okudum offfff bitmicek sandım nasılsınız ya benim uyku iice mafoldu saat 12de yattım sabah 4ten beri ayaktayım neolucak halim hem belki pazartesi sezeryana girebilirim heycan telaş üstüste

canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.

canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün miniğini. Krem kullanıyor muusn ?

çok sagol delf allah razı olsun. dr.um bı krem yazdı ama benım acıları dındıremedı. göguslerım sezeryan yerımden daha cok canımı yakıyo..ve dayanılmıo. sen ne kullanıosun? sıkayetn oldumu??

al bendende o kadar canım
uylu muyku kalmadı:umursamaz:
aslında şimdiden uyku stoğu yapmak lazım
bebikler doğunca çok ihtiyacımız olacakmirmirmirmir

allah yardmcn olsun pamuk... bıranevvel gırer ve kurtulur cıkarsın ınsallahhh..a.s.

öylede uyku yokki nasıl yapalım stok walla gelsinlerde onlarda rahat etsin bizde kocaman oldular sıkılıdılar içerde artık agrı kasılma üst üste walla kuzumu alayım artık kucağıma

facebookta "2010 Ocak Anneleri" diye bi grubumuz var
burdaki kızların çoğu orda kayıtlı
sende katıl gruba ama meltem ablanın onay vermesi gerek
belki 1-2 gün onay için bekleyebilirsin
kızlar gruba katılan yok baktım onay vermek için ama istek yok
allah yardmcn olsun pamuk... bıranevvel gırer ve kurtulur cıkarsın ınsallahhh..a.s.

inşallah canım bakalım yarın belli olucak pazartesimi yoksa verildiği tarih 23cumartesimi olacağı çok sancım çıkıyor nst de dr başka ilaç verdi kesilmesi için bakalım yarın ne dicek sabırsız oğluşum dayanamıyo artık

al bendende o kadar canım
uylu muyku kalmadı:umursamaz:
aslında şimdiden uyku stoğu yapmak lazım
bebikler doğunca çok ihtiyacımız olacakmirmirmirmir

kızlar ıkı gun normal dogum sancısı cektgm ıcın bı dk gözumu kırpmadım onun uzerne sezeryana alındım ve dört gun gectı toplasan hergun bır saat uyuyamamısımdır. cocuk zaten uyutmuyor, o uyusa agrıların uyutmuyor bı haftadr ruh gıbıyım yanı. cıdden uyku stogu yapabılmıs olmayı cok ısterdm cunku dogum öncesıde sızler gıbı koca göbegn sıkıntılarndan uyuyamıordum...uykusuzluk neysede senın gucune ıhtıyacı oluyor bebısın ve sende guc derman sıfır :'''((çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumben

hayrlsı cnm...sancın nst de % kac cıkıyor sayısını bılıomusun? normall doguma engel teskıl eden bı durum varmıydı senn?

çok sagol delf allah razı olsun. dr.um bı krem yazdı ama benım acıları dındıremedı. göguslerım sezeryan yerımden daha cok canımı yakıyo..ve dayanılmıo. sen ne kullanıosun? sıkayetn oldumu??

canım benim pek fazla olmadı. ama abende lansinoh almıştım inan 1 kere ya sürdüm ya sürmedim. ama kremi kullanmayı ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…