2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayrlsı cnm...sancın nst de % kac cıkıyor sayısını bılıomusun? normall doguma engel teskıl eden bı durum varmıydı senn?

ay ne desem yalan olur ama dr görünce eyvah eyvah baya sancın var dedi en son gittigimde hemen bi ilaç verildi 1 saat yattım sonra yine nst çekildi biraz hafiflemiş dedi 30haftamdan beri erken gelmeye çalışıyo canım zaten pre par diye bi ilaç kullanıyorum 1cm açılmam vardı o sabit kalsın diye sancım olsada günde 3kez içiyorum tutuyor 7haftayı atlattım onla allaha şükür benim bebiş iriymiş kemikli falan kafasıda bacaklarıda haftasına göre 3hafta büyük çıkıyo doğuma kadarda baya büyücek dedi çok zor olur riske gerek yok dedi sezeryana karar verdik 23ocaktaydı ama sancım çok olduğu için 18ine attı yarın kesinleşicek kısmetse gün bakalım hayırlısı artık

esra merhaba nasılsın
kaç kişi kaldık ya
benim hatırladıklarım
sen,ben,yalel,pamuk86,hakoperi,sevcangöksel,özgeakoyun,seda
benim hatırladıklarım 8 kişi bayağı az kalmışız beeyvahedigeldismile

hamileler uyuyor, anneler bebişleriyle ilgileniyor, bir ben varım çalışıp da burada olan. mafoldumben
bekçisi oldum buranın yaa akannehir

Ben de varim daha dogurmayan,
bu sabah hastaneye gittik NST ye baktilar,
bebegin kalp atislari düsüktü,
bebek uyuyor galiba dedi doktor,
yarin sabah tekrar gidicez tekrar bakicaklar.
ultrasonla bakmadilar,
burdakiler cok sakinler 42. ye kadar panik yapmiyorlar
keyfini cikakrin hamileliginizin son günleirni dediler.
ben de bekliyorum iste hala

bilmiyorum ki, 40. haftadan sonra bebekler kakaksini yapip zehirlenebiliyormus dedim dert etmeyin ilk bebekler bekler böyle dedi, 41. haftaya kadar yapmaz dedi.

posi o zaman endişelenme bence. belki bebişin beklemez bile o kadar hem.
zaten ben Türkiye'deki doktorların sağlık sorunu olmadığı sürece sezaryene çok çabuk karar verdiğini düşünüyorum. 39 hafta olunca hadi alalım demeye başlıyor bile bazıları..

ben de burdakilere daha cok güveniyorum bebek ters olsa da dogum sirasinda ceviriyorlar....

normal olmasi icin sonuna kadar bekliyorlar, hayirlisi bakalim belki de kova burcu olur :lepi:

39'u bile beklemek istemiyorlar çoğu zaman :)
benim konyadaki drum 25. haftada senin bebek ters büyük ihtimal sezeryan yapacaz diyordu
o öyle dedikten sonra kaç kere daha döndü boynuna kordonu dolayıp çıkardı
ama yine de sezercik olduk :)

normal kimsenin olmamasi
bizim bebeler gelince vaktimiz olacak mi bakalim buraya girmeye

günaydın kızlar
cook uykusuzum mirmirmirmir
zilli kızım sabah 7.30 da uyudu :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…