2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhabalar uzun zaman oldu gıremıyorum nete
herkes ıyıdır umarım.
dogum yapan arkadasları tek tek opuyorum analı babalı buyusun yavrucakları..
bekleyen arkadasları da kolayca kurtarsın ınsallah..
bebıslerı koklayın benım ıcın..

gece hiç mi uyumadı juli?
hiç uyumadı desem yeridir uyuduğunda mıkır mıkır yapii tabi ben uyuyamıyım
bi derdi de yok gazı cıktı pırt yaptı bezinide doldurdu karnı tok altı temiz
kızancazım daha ne ister acep
zır zır ağliyi
kucağıma alıp dans edice susuyo
tepinmekten ayaklarım ağriyi

canım ya,düzelir inşallah en kısa zamanda..o uyurken sende uyusana güçsüz düşersin yoksa

gündüzde ben uyuyamıyom
gözümde arpacık cıktı
aksamın hatırası

günaydın kızlar
cook uykusuzum mirmirmirmir
zilli kızım sabah 7.30 da uyudu :1no2:

yaa sorma benimki de gece 2,5 saat uyudu, gözlerim kapanıyor, eve gitsem diye bakıyorum.mirmirmirmir
gece gene yedi, öksürdü, kustu. kusunca acıktı gene yedi, gene öksürdü gene kustu.
sabaha kadar yiyip yiyip kustu şaşkoloz oğlum
:bbo:

gözün için eczaneden bi krem alıp uyumaya çalış canım uyku sütün en büyük dostu..bebeğine sütte yetmezse daha çok sıkıntı çekersiniza.s.

bu veletler bir alem
yatıp uyusalar olmiyi sanki
simdi osura osura uyuyo :roflol:
bu azmi gec beklerim benboshayallersmile
akşama 9 dan sonra uyutmıcam bende
bakaım nolcak
hoşş bizimki uykusu gelince havada karada uyur
gecede bayrakları acar eyvahedigeldismile

gözün için eczaneden bi krem alıp uyumaya çalış canım uyku sütün en büyük dostu..bebeğine sütte yetmezse daha çok sıkıntı çekersiniza.s.

bi süt sıkıntımız yoktu oda olursa tam olur guclubacismile
uykum kartladığı zaman hiç bir sekilde uyuyamıyorum ben
bütün ün elimde bitki cayı
yakında bitki vermezsem iyidir cokacimcoook

yaaa kızlarr ohhh siz aldınız meleklerınızı kucagınıza darısı bızlere ama yok benım kız karnıma çivi çaktı gelmeye nıyetı yok galıbaa gelsın artıkk bende almak ıstıyorum kucagıma artık sayılı kısıler kaldı dogurmayan heralde en sonada ben kalcammm yaawwwwakannehir

yasmincim hiç endişelenme. Allah tarafından verilen birşey. Kucağına alınca sanki yıllardır anne gibi hissediyorsun kendini.
herkes oyle diyor canim ben de cok merak ediyorum o duyguyu 9 gun kaldi bakalim insallah o duyguyu tatmama geri sayima basladik biraz heyecanlanmaya da basladim bu sayede tek rakamlara indik
ben de varim ben de varim diyecektim ama yazmissin bi sonraki mesajda sevcancim 10 kisimi kaldik topu topu bakalim son doguran ocak annesi kim olacak :) madalya takmak lazim ona sonuna kadar bekledigi icin
biz iyiyiz canim hala beklemedeyiz sen nasilsin asil annelik nasil gidiyor hayal prenses nasil uzuyor mu annesini uslu mu yoksa hamilelik boyunca cok dalga gecti sizinle devam ediyro mu yine :)

allah kolaylik versin julim kardesimden biliyorum hic uyumayan bir oglu vardi gerci hala uyumuyor uyumayan bebk buyutmek cok zor insallah uykulari geri gelir melisacigin annesi de rahat eder o uyudugu zaman sen de yat hemen yoksa cok yorgun dusersin sonra sinirli olurusn

bende varım bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ne bu acele hayatim daha 40 haftayi doldurmamissinki 10 gunun var 40 haftaya en iyisi icerde buyumesi bebsielrin birak biraz daha kalsin keyfini sur son gunelrin 40 haftayi doldurup daha dogurmayanlar var aramizda sen sirani bekle bakiimm :)

kızlar ya doğum sonrası kilolar ne durumda?

vallahi gerçekten yorum yok hamişken 15 kilo aldım öncesinde de on kilo almıştım 9 kilosu gitti bunun 5 kilosu zati bebiş vs geri kalanda şişlik herhalde dün eşim eski fotolarıma bakmış sen ne kadar zayıfmışsın diyo bana ya senağlama

hee benimkide öyle yıkanırken uyudu herif yaa ağzım açık bakakaldım :roflol:
uyumak istiyorsa hiçbir kuvvet uyanık tutamıyor onu

kızlar ya doğum sonrası kilolar ne durumda?

canım benim gitti tamamen ama iğrenç bir sezaryen göbeğine sahibim.
gerçi ben gebeliğe kilolu başlamıştım zaten gene o kilolu halimdeyim.
daha aşağısına inmeye çalışacağım ama bi lokmacık olan sütüm de gitmesin diye bekliyorum bi süre daha.

aslında uykuları cok güzeldi hiç cığlık cığlığa ağlamazdı
ama uyuz komsularım
aa senin kızın hiç ağlamıyo hiç sesi gelmiyo diye diye sesi cıkmaya basladı
nazar değdi yavrumabilmiyorumkismile

selam kızlar bizimki uyanık kıpırdayıp mızmızlanıp duruyo kucağımda hemen yazam
bugün benim kontrolüm vardı dr kesi iyi iyileşmiş fakat mantar ve selilüt oluşmuş bi mantar bide fito diyew krem verdi
rahmim 8 mm olmuş kalınlığı incelmiş iyi dedi
1 buçuk yıl çocuk yapmayacakmışım
ayy bu uykusuzlukla düşündüğümüz falan yok zaten
2 adet gördükten sonra görmesemde 6-7 ay sonra konrtole gidicekmişim
sizde ne var ne yok :uhm:

gerçekten öyle
sezercik sonrası bi hafta 10 gün iştahım yoktu lokmalar ağzımda büyüyodu yiyemiyodum. doğal olarakta sütüm olmuyodu şimdi annemlerdeyim annem ne bulsa getirip tepiyo ağzıma ve de iştahım açıldı çok şükür sütümde gelmeye başladı. gerçi bizim oburcan çeke çeke pek bişey bırakmıyo ama olsun

ha arkadaşlar ben bişey duymuştum onu uyguluyorum
sabah iki kaşık akşam iki kaşık pekmez yiyorum şekerli olduğu için hem süt yapıyomuş, hem de anne sütünün kalitesini artırıyomuş besin değeri yükseliyomuş sütün; valla bi haftada yarım kavanoz pekmez bitirdim yahu ama daha rahatım şükür süt konusunda

kanka naber a.s.
benimki actı göslerini emzirem biraz
yine gelirim öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…