kızlar ya bişey soracaktım kimse yok
ben chicco nun gögüs ucunu aldım demir onula çokta güzel emiyo gögsü sıkınca maşallah sütte var ama ben sütün gelip gelmediğine nasıl emin olacağım sol gögsümü hemen alıyo ama sağı almamakta inat ediyo istemiyo ya siz hemen emzirebildiniz mi yoksa bizim gibi zorluklar yaşadınız mı
ben chicco nun gögüs ucunu aldım demir onula çokta güzel emiyo gögsü sıkınca maşallah sütte var ama ben sütün gelip gelmediğine nasıl emin olacağım sol gögsümü hemen alıyo ama sağı almamakta inat ediyo istemiyo ya siz hemen emzirebildiniz mi yoksa bizim gibi zorluklar yaşadınız mı
amin canım amiin valla şimdi face te resimlere baktığımda benim bile içim titredi Allah mutluluunuzu ağız tadınızı huzurunuzu hiç bozmasın sağlıkla mutlulukla büyütün sevginizin meyvesini inşallah benimde az kaldı
artık dayanamıyorum çok ağrılarım var gece ölüyodum
ya sen son haftaya kadar durdun ağrıların ne durumdaydı yalancı sancı durumun nasıldı
benim o kadar şiddetli ki sayamıyorum zaman aralığını
sanki hiç bitmiyo
Allahım dedim yalancısı buysa gerçeğini düşünemiyorum
iyiki sezeryana karar vermişim dedim
eğer salı gününe kadar bu ağrılarım aynı şiddetle devam ederse çarşamba doğuma giderim cumayı beklemem valla:)
kızlar kızım doğalı 1 hafta oldu isim koymadım hala geçen perşembe doğdu hala isimsiz kızlar bişey soracam begüm ismini koymaya karar erdim begüm ismini koymak günah sayılmaz değil mi?
türkçe bi isim değil ondan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?