2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla esra ben de bilmiyorum bunu yani benimkide zor aliyor ama zorluyorum acikcasi alsin diye.ama sunu yapıyorum gogusum bosaldimi diye bakmak icin sıkıyorum sut geliyorsa var diyorum.

süt gelip gelmeme konusunu bilmiyorum ama banimkide ilk bikaç gün sol göğsümü emmeyi reddetti şu anda ikisinide mengene arasına alıyor valla canım yanıyor ama napayım herşey onlar için

biliyorsun 12 ocakta son randevumuz vardı ve açılma yumuşama hiç olmadığı için sezeryana karar verdik 13 ocak sabahı 5 te cümbür cemaat gittik hast.hmen beni hazırladılar saat 5:30 da ameliyathsnedeydim dr.um geldiğinde benim spinal yapılmıştı hemen başladı zaten o kadar çabuk olduki anlamadım 06:05 te demirim hayatımın aşkı çıktı tembel oğlumu zorla ağlattılar sonra bana gösterdiler öptüm kokladım hemşire giydirmek aşılaını yapmak için yukarı çıkardı sonra benim dikim işlemleri başladı:)))ameliyat ekibi çok iyiydi sürekli benimle konuşup bilgi verdiler.herşey iyi giderken birdenn midem nasıl bulandı aneztezinin etkisinden mi bilmem öğüremiyorum bile ama fena bulanıyor meğer o sırada karın zarını dikiyormuş ondanmış neyse kısa sürdü saat 06:18 de bende artık odamdaydım çok şükür çok iyi geçti ameliyatım sonrasında biraz ağrım oldu ama iğnelerle haalleettik.ama kim ne derse desin normal doğum gibisi yok bence bugün daha iyiyim ama hiçbi işimi kendim yapamıyorum daha demirin altını bile tam anlamıyla değiştiremedim ama oğlumu sağ salim kucağıma aldım ya çektiğim acı sıkıntı umrumda bile değil
şimdi kime ne anlatsan boş o an kucağına aldığın kokusunu aldığın ilk an varya ömre bedel inan

canım gözün aydın mevlam analı babalı saglıcakla büyütmeyi nasip etsin
canım bebegin sag gögsünü almıyorsa bebegini zaten yastık üzerinde emziriyorsundur emzirme pozizyonunu degiştirme bebegin solu emiyormuş gibi tutu sag gögsünü ver ayakları yani yastıgın üzerinde boşlukta oluyor umarım anlata bilmişimdir bir dene benim eltim bu sorunu böyle cözmüştü

kızlar kızım doğalı 1 hafta oldu isim koymadım hala geçen perşembe doğdu hala isimsiz kızlar bişey soracam begüm ismini koymaya karar erdim begüm ismini koymak günah sayılmaz değil mi?

tatlım ben son haftaya kadar bekledim am senin kadar ağrım olmadı benim yavrum ya kıyamam bende tam tersi o ağrıları beledim hep tabiki kasılmalar oluyordu ama dayanamayağım kadar hiç olmadı
dr ameliyatta dediki zaten beklesekte normal olması imkansız gibi bşeymiş demirin kafası çok yukardaymış kananala tam girememiş

bocuk
Durumun nasil? Biz iyiz uyuyor oglan bende is yapmam lazim azda olsa ama sizi merak ettim bi bakayim dedim

bocukcum hoşgeldin tavsiyen için sağol canımcım deneyeceğim bakalım dediğin gibi

meltem abla hoşgeldin gözün aydın ne güzel normal doğ.yaptın hemen toparlanmışsındır ben ne yazıkki sezeryan olmak zorunda kaldım

kızlar pimpirikli olmamın sebebi babası bi isim koydu bu isim yabancı isim gibi linda. bende o yüzden ikinci ismi anlamılı koyulabilen bi isim olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…