doğurmayan ben de varım yalelcim, offf depresif olmak normal mi bugünlerde...bir de evdeyim diye herhalde çok sıkılyorum...hareketli günler başlasın artık :)))
sabret deppo
40+5 te geldı bnm oglumm
bence sakinligin tadini cikar canim abksana gece uykusuzluklarindan bahsediyro tum taze annisler :) evin keyfini cikar su ara ben oyle yapiyorum artik yan gelip yatiyorum arada cikiyorum kisa mesafeye ama genelde evdeyim bu hafta artik zaten kaldi 9 gunumuz pzt bi kuafor seansim var komple bakima girecegim sonra evde bekleyise cekilecegim insallah annemelr kayinvalidemler hep birlikte
yalel
sıvrıbıber de var
13 oldu
doğurmayan ben de varım yalelcim, offf depresif olmak normal mi bugünlerde...bir de evdeyim diye herhalde çok sıkılyorum...hareketli günler başlasın artık :)))
ya bizimkiler hala zaman var diye havaya giremediler, ben de istiyıorum ki ev cümbüş cemaat olsun vs...
ya ne alaka ama aramızda doğuran varsa bişey sorucam. sezercikten sonra göbek nasıl görünüyor? büzüş büzüş mü oluyor? çok korkuyom ben ya eski halime dönememmekten
selam canım o bahsettiğin büzüşme olayını engellemek için bi yol varmıymış ben en çok ondan korkuyorum da... su içmek krem vs.. ne bileyim yada doğum sonrasında baska bişii yapmak fikri olan var mı???:kedi:benide saydınızmu doğurmayanlarda:)
valla ben dehşet depresif durumdayım eşim idare ediyo ama ben bile bu halimden sıkılıyorum adamcağız sesini çıkarmıyo gene saolsun valla
ama ben cidden iyi değilim hiç bişiden memnun olmuyorum kimse beni anlamıyo düşünmüyo gibi geliyo annemlede kızkardeşimlede konuşmuyorum bişi yapmadılar ama konuşmuyorum küsüm onlara onlarda anlamış değil bu durumu gerçi bende anlamış deilim ama öyle işte küsüm offf
niye böyleyim ya(
çok üzülüyorum kimseyide kırmak istemiyorum ama kırıyorum işte
valla hiç bi fikrim yok ama benim doktorum ameliyat sonunda korse takıyo bakalım ne olacak
benimki her halükarda berbat olucak şimdiden çatlak içinde bide büzüşürse offff Allahım
zaten yeterince depresif moddayım buda tam olur üzerine yani
selam canım o bahsettiğin büzüşme olayını engellemek için bi yol varmıymış ben en çok ondan korkuyorum da... su içmek krem vs.. ne bileyim yada doğum sonrasında baska bişii yapmak fikri olan var mı???:kedi:
selam askiom bende cok özledim ama ebişlerden fırsatolmuyo artıkjulı nasılsın
melısa nasıl
özledım kız seni
ve gece muhabbetlerımızı
bir gorus bebek ne zman isterse ver diyor
ama benim doktor verme dedi.ama tutamiyorum ki
birde gogusunuzu bosaltin yani biraz ondan biraz bundan olmuyor.yagli doyuran sut en son geliyormnus.
julii benimkide damaklarıyla sıkıp bir de kafasını hızlıca iki yana sallıyor.
koparmadan içi rahat etmeyecek sonunda. aklinialirimsmile
ama bibeona aynı muameleyi yapmıyor, onu nazikçe emiyor.
derdi benim mememle :umursamaz:
dişleri cıkınca sanırım koparacaklaralsanaalsanasmile
olmaz olm lazım onlar bana.
sırf entegre tesis olarak kullanacak değiliz herhalde :roflol::roflol:
selam askiom bende cok özledim ama ebişlerden fırsatolmuyo artık
ben göğüs değiştirmeden emzriyorum
zira ağzından mememi alana kadar akla karayı seciyom zaten
damakları ile sıkıyo
yarın öbürün dişler ıkınca naparım bilmem
yedik, içtik, kustuk geldiiikk. :roflol:
yaa anneolmak sana yeni bir nick bulalım doğum yapınca. mesela anneoldumben olsun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?