juli sen naptın temizlendimi evin
canim sen niye ugrasiyosunki yorma artik ekndini birak baskalari yapsin tum isleri alisverisi ee kadin da geliyosa o yapar zaten benim de bugun evde temizlik vardi valla mis gibi oldu heryer haftaya da cumartesi ben doguma giderken gelecek kadin boylece hastaneden eve dondugumuzde mis gibi olacak ev insallah misafirlere hazirlik olacakdoğum için gün sayıyorum haftaya bebeğimi kucağıma alıcam inşallah ama bu arada da evdeki son hazırlıkları yapmam lazım perdeler yıkanıcak,halılar silinecek vs. derin temizlik yapılacak anlıcanız. heryer pis geliyo ki her hafta kadın alıyorum üstelik. ama ne bileyim oğlumun odası hariç heryer pis geliyo bana temiz olan tek şey onunla ilgili olan şeyler sanki.
ben herzaman programlı olan esra gitti şimdi nerden başlamalıyım diye düşünen bi esra geldi yerine
evde çok şey eksilmiş alışveriş yapılması lazım oy oy oy nerden başlıcam ben yaa:))
nasilsiniz kizlar ben ask-i memnu izleyip geldim :) son dizi seanslari sanirsam ondan sonra evde dizi baslayacak galiba dimi canli dizi cekecegiz evde ailecek oglusla :)
canim sen niye ugrasiyosunki yorma artik ekndini birak baskalari yapsin tum isleri alisverisi ee kadin da geliyosa o yapar zaten benim de bugun evde temizlik vardi valla mis gibi oldu heryer haftaya da cumartesi ben doguma giderken gelecek kadin boylece hastaneden eve dondugumuzde mis gibi olacak ev insallah misafirlere hazirlik olacak
yok şekerim ben yaparmıyım hiç bi iş yapmıyorum zaten ben hastanedeydekn temizlencek ev aynı şekilde geldiğimde mis gibi olucak benim her cumartesi kadın geliyo
ama bunuda planlamak lazım şişirip gider yoksa e bende olmıcam
o herzamanki işin yapıyo ama biraz daha derin girdircem o kadar ev komple elden geçicek e çocuk oldumu uzun süre o kadar derin temizlik yapılamayabilir bi süre
ben şua nda evde sadece yediğimizi kaldırıp makineye koyuyorum bide banyo temizliğni yapıyorum hergün o kadar öle silip süpürme yapmıyorum
hayırlı olsun analı babalı büyüsün oğluşun..Merhaba kızlar....Öncelikle bu son günlerde yazamadığım yavrusuna kavuşan anneler oldu muhakkak hepsini tebrik ediyorum sağlıklıuzun güzel bir ömür diliyorum bebişlere...
bende 11 ocak saat 10:12 de oğlum Sefa Urası dünyaya getirdim.... sezeryan yapmamız lazım dediği için doktorum mecburen uyduk bebeğimi kucağıma getirdiklerinde çok mutlu oldum ancak birkaç saat sonra nefes alıp verişlerinin çok hızlı olduğunu farkettim bebek hemşiresine söyledim alıp doktora gösterdi ciğerlerinde sorun varmış büyük ihtimalle ben hamile iken biraz öksürük-boğaz şişmesi gibi bir durum yaşamıştım ateşlenmediğim için dr.önemsememişti benden ona geçmiş olabilirmiş bir nevi bronşit gibi bir durum dediler 1 hafta küvözde kalacağını antibiyotik kürü uyguladıklarını 1 hafta sonra tekrar röntgen çekeceklerini duruma bakacaklarını söylediler tabiki moralim çok kötü inşallah çok çabuk toparlar dr.iyiye gittiğini söyledi ama ben evde o hastanede aklım hep orada emziremedim de sütüm de gelmiyor makine ile çekip hastaneye götürmemiz gerek deniyorum ama çok az geliyor ... oğlum çooook tatlı bişeyyy kızlar dua edin bir an önce düzelsinde evimize gelsin ne olur.....
analı babalı büyüsün öncelikle
cok gecmiş olsun canım
tebrik ederim canım analı babalı büyüsün
cok sancı cekmişsin cnım ya
neden bu kadar beklettiler
biz horon tepiyoruz tavsiye ederim :roflol:
sonra kendi kendime gülüyorum :roflol:
gaz nası oluyo aklım almıyo cok dikkatli yiyorum gaz yapıcak herseyden uzak duruyorum
kendi tırnak makasıyla ne münasebet yaa
ben olsam rencide ederdim kesin
bbeklerin özel makasları var kendi mikropku makasıyla ya bişi olsa
yara yeri bol bol sil hoyacım
kayınpederinede söyle cok kızdım gelmiyim orayaalsanaalsanasmile
iyice bizi sebek ettiler delikafadulden
ben d vitten baska bişi vermiyom arada ıhlamur rezene falan veriyom
salı doktora gitcez bakalım ne dicek doktor
hayırlı olsun analı babalı büyüsün oğluşun..
ve geçmiş olsun inş.kısa sürede sağlıcakla evinize dönersiniz..
juli hastaneye sancım 5 dkda 1 oldğunda gitim,gittiğimde hiç açılmam yoktu,
14-15 saat hastanede sancı çektim,benim drum rahatsızdı hatanede yoktu,
başka dr muayene etti normal yapamıcam konusunda bişey demedi,
açılmam 9 cm ulaştıktan onra yine saatlerce sancı çektim oysa bu açılmayla kısa sürede bebeğin gelmesi gerkiyordu,
dr geldi ultrasonda muyene etti bebeğin başı kemiğe dayanmış başı yan duruyor dedi ve sezeryan olmam geerktiğini söyledi, bu durumda beklrsek bir ihtimal başının inebileceğini söyledi,benim artık sancıya dayanacak gücüm kalmamasına rağmen biraz daha bekliyeceğimi söyledim,
ama eşim ve annem artık benim sancı çekmeme dayanmadılar,ada annem ve eşimle görüştürüyorlardı annem beni gödükçe ağlyordu,
şimdi bile o anlarım gözümün önüne geldi gözlerim doldu,çok zor bir süreçti,Rabbim kimseye yaşatmasın,
annem ve eşimin ısrarıyla sezeryana girdim,sipinal sezeryanla ağlayarak doğum yaptım,normal doğumu çok istiyordum ama kısmet değilmiş,29 saat sancı çektiğimle kaldım((
teyzoşlar biz geldik kimse yokmu
kızlar ya bişey soracaktım kimse yok
ben chicco nun gögüs ucunu aldım demir onula çokta güzel emiyo gögsü sıkınca maşallah sütte var ama ben sütün gelip gelmediğine nasıl emin olacağım sol gögsümü hemen alıyo ama sağı almamakta inat ediyo istemiyo ya siz hemen emzirebildiniz mi yoksa bizim gibi zorluklar yaşadınız mı
ay adaşım ayaklaım yere basmıyo mutluluktan bu dünyanın en güzel şeyiymiş insanın bakarken içi titriyo Allah sana tüm hamilelere ve isteyene yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?