farsça yazıyo kökeni
esmeralda senin kardeşin tek isim olarak mı kullanıyo o ismi
kızlar slmlar geçmişe pek bakamadım ama meltem,ankara06,35esrayı gördüm doğum yapmışsınız.hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüsün bebişleriniz.doğum yapmayan kimler kaldı?biz de 2 gündür küvezdeydik.bebeğim sarılığı ağır geçirdi.mavi ışık verdiler.şimdi iyi.sarılığı geçti.Allaha şükür.
tatlım ben son haftaya kadar bekledim am senin kadar ağrım olmadı benim yavrum ya kıyamam bende tam tersi o ağrıları beledim hep tabiki kasılmalar oluyordu ama dayanamayağım kadar hiç olmadı
dr ameliyatta dediki zaten beklesekte normal olması imkansız gibi bşeymiş demirin kafası çok yukardaymış kananala tam girememiş
bocuk
Durumun nasil? Biz iyiz uyuyor oglan bende is yapmam lazim azda olsa ama sizi merak ettim bi bakayim dedim
ankaracım benim kardeşimin adı Begüm. Türkçe bir isim. Anlamı da; kadım hükümdar, prenses demektir.
hem Türkçe olmasa bile, Türkçe olmayan isimlerin günah olduğu nerde duyulmuş olur mu hiç öyle şey.
kızlar slmlar geçmişe pek bakamadım ama meltem,ankara06,35esrayı gördüm doğum yapmışsınız.hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüsün bebişleriniz.doğum yapmayan kimler kaldı?biz de 2 gündür küvezdeydik.bebeğim sarılığı ağır geçirdi.mavi ışık verdiler.şimdi iyi.sarılığı geçti.Allaha şükür.
türkçe bi isim değil ondan diyorum
canım türkçe derken sanırım kuran da olup olmadığını söylüyo ankara
kuranda olan her isiminde anlamı iyi değilki
mesela kezban ilk aklıma bu geldi
ama ille kurandan konulacka diye bir şart olduğunu sanmıyorum hani günah olacak kadar
ankaracım türkçe isimden kastın kuranda geçip geçmediği ile ilgilimi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?