2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slmlar geçmişe pek bakamadım ama meltem,ankara06,35esrayı gördüm doğum yapmışsınız.hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüsün bebişleriniz.doğum yapmayan kimler kaldı?biz de 2 gündür küvezdeydik.bebeğim sarılığı ağır geçirdi.mavi ışık verdiler.şimdi iyi.sarılığı geçti.Allaha şükür.

geçmiş olsun kaduscum.
benimkinde de olmuştu iki kere, geçtiyse sorun değil zaten. inşallah tekrar olmaz ama sanmıyorum.

kadu geçmiş olsun şimdi nasılsınız ben sarılık olmasın diye hem emziriyorum hemde mama veriyorrum

hmm valla benim ağrılarımın sebebi gene demir gene demir:))
2 ay oldu sanırım doğum pozisyonunda 1 aydırda yüzünü hiç göremiyoruz çünkü kanala sokmuş vaziyette sanırım ağrılarımın sebebide kafasınıa artık yerleştirmiş olması
salı günü son kez gidicem doktora o zamana kadar normal gelmezse çarşamba-perşembe-cuma 3 günden birinde doğurucam Allahıma güç gelmesin isyan değil ama canım o kadar yanıyoki anlatamam

bocuk
Durumun nasil? Biz iyiz uyuyor oglan bende is yapmam lazim azda olsa ama sizi merak ettim bi bakayim dedim

oh hoşgeldin şekerim çok sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah umarım ikinizde iyisinizdir

canım türkçe derken sanırım kuran da olup olmadığını söylüyo ankara
kuranda olan her isiminde anlamı iyi değilki
mesela kezban ilk aklıma bu geldi
ama ille kurandan konulacka diye bir şart olduğunu sanmıyorum hani günah olacak kadar

geçmiş olsun degeriniz kac olunca kuveze aldılar

hmm olabilir dediğin gibi..

ankaracım türkçe isimden kastın kuranda geçip geçmediği ile ilgilimi acaba?

ben 2 sere sordum cevap alamadım. belki seninkini cevaplarda bende öğrenmiş olurum.
CADIARZU

ankara0606
Hic korkma günah diye bene Matteo koydum Italyanca isim günahsa önce ben ceza yerim :))) Saka bi yana ben isimle alakali günah olmadigini düsünüyorum cünki onlar melek daha ne günahi ya. Ayrica neyin yabanci neyin bizden sizden gibi ayrimlar yapilmasinin daha günah oldugunu düsünüyorum sonucta her insani Allah yaratiyor.Begüm cok güzel bi isim icine yattiysa koy senin cocugun.

Gene kimseden tik yok topikte ben evde bi tur atayim bakalim ne haldeyiz.Aksamada ne yemek yapsam derdim var hastanede ayagima geldi yemekler ama öbür oglumu cok özledim hic hastanede kalasim gelmedi .
Ben ciktim gene gelir bakarim.

eee ankara bu kadar soru sorduk kız bi cevap verde merakımız sona ersin :)
evet 8 kişi var ama kimsede tık yok:)

Ögretmenim
Canim hizli olduda enfeksiyondan dolayi biraz agrili oldu.Konsantrasyon tam olsaydi dahada hizli dogrurmusum ama artik bidahaki sefere diyemiyorum :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…