2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada hiç doğum fotoğrafçısına foto çektiren oldumu profesyonel olarak daha önce konuşmuştuk sanırım burda ama doğum yapanlardan böyle bişi duymayınca merak ettim

Son düzenleme:
sütnüz olsun diye özel bişey içiyomusunuz

dur sayayım
humana stil tea
rezene çayı
tahin pekmez yada tahin helvası
harnup pekmezi
içebildiğim kadar çay ve su şimdilik aklıma gelen bunlar buna rağmen sütüm çok zaman olmuyo doymdığını hissediyorum

sabah trt1de bi adam vardı süt için susam yada susam ürünler(tahin vb) havuç elma bide rezene sütü artırıyor demişti

hımm sağolasun kızlar
humana var bendede içiyom
rezeneyi haftasonu eşime aldıracağım

bu arada hiç doğum fotoğrafçısına foto çektiren oldumu profesyonel olarak daha önce konuşmuştuk sanırım burda ama doğum yapanlardan böyle bişi duymayınca merak ettim
sadece doğumdan sonra bebeği resim cektirdik hastanede 10 tane fotosu var cok güzel cekiyorlar
sezaryan apartopar olduğundan aklıma gelmedi orda cektirmek

sütnüz olsun diye özel bişey içiyomusunuz

rezene
süt için karısık aktardan cay aldım onu içiyom birde

benimkide gece sabaha kadar emse yok demiyor
ama gündüz cocuk uyanamıyo yaa
sabah 9 da emdi
şimdi 13.30 da emdi
sizinkiler en cok kac saat ac kalıyor
2 saatte bir kendinin emmeyi istemesi gerekmiyomu

bocuk
Durumun nasil? Biz iyiz uyuyor oglan bende is yapmam lazim azda olsa ama sizi merak ettim bi bakayim dedim
Meltemcim gozun aydin canim ne gzuel aldin sen de kucagina oglusunu allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin canim senin yardimcin da yok simdi evde isler sana kaldi dimi bizde de lohusa kadin 40 gun yalniz birakilmaz derler bak kalinca kaliniyor iste
gecmis olsun kaduscum cok sukur atlatmissiniz dogum yapmayanlari sormussun ben de varim onlar arasinda 8 gunumuz kaldi insallah 8 gun sonra bend e araniza katilacagim

doktora sormak hiç aklıma gelmedi
sezeryan olanlar hemen kullanabiliyormu
bide ben hamile kaldıgım kiloma döndüm ama koca bi göbek var
anlamadım gittifisfisfis

valla benim doktorum ameliyattan çıkarken kendisi takıyo mutlaka sezeryanlılar için bi korse var demekki

anne olmak dogum fotosu ben çektircektim arkadaşım yapıyordu bu işi ama karışıklık oldu o gun ve yanlış anlaşılma oldugu için çekemedi ama inş.40 çıksın çagırcam arkadaşı çeksin birazcık..

benimkide gece sabaha kadar emse yok demiyor
ama gündüz cocuk uyanamıyo yaa
sabah 9 da emdi
şimdi 13.30 da emdi
sizinkiler en cok kac saat ac kalıyor
2 saatte bir kendinin emmeyi istemesi gerekmiyomu
3saat içinde acıkıyolar tahminim canım bazende 2 saat başlarda ben uyandırıp veriyodum şimdi kendi uyanıyo
seninkide doyuyo demekki

doktora sormak hiç aklıma gelmedi
sezeryan olanlar hemen kullanabiliyormu
bide ben hamile kaldıgım kiloma döndüm ama koca bi göbek var
anlamadım gittifisfisfis

oo maşallah demek kilona döndün
ben dr a sormayı unutmuşum yaa
eşimde kullanma dedi
zaten almadımki öncedende bilmiyorum ne yapacağız
en iyi şey emzirmek diyolar ama

merhaba biz geldik kızlar...nasılsınız bakalım?

hoşgeldin ecrincim

bende çok istiyorum çokta iyi biriyle anlaştım ama tam tarihimiz şu anda belli deil 22 ocaktı ama sanırım 1-2 gün evvel gelebilir eğer uyarsa kesinlikle çektirmek istiyorum

ben zaten kilolu hamile kalmıştımsırnaşık şey

lorenacım bende çok yüksek kiloyla hamile kaldım epeyde bi kilo aldım karnım çatlak içinde inşallah doğumdan sonra dikkatli beslenerek biraz forma girebilirim kocama da söz verdim 40 mevlütünde fit olcam eskisindende iyi olucam diye bu arada dikkatli beslenmeden kastım oğluşa sütüme yarıcak şeyleri yemek kesinlikle rejim değil:)
zaten sütümüze yarıcak şeylerle beslensek emzirme döneminde kilo almayız sanırım baksanıza ne kadar sağlıklı şeyler süt yapıyor
yeşillikler-su vs.

bu arada geçen gün bi programda gördüm dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama
buğday çimi diye bişi var onun suyunu içiyolar ve inanılmaz faydalıymış!!!

kızlar mama verince bebek kusuyor en azından ben ayriste bunu gördüm hastanede mama verdileer sürekli kustu,bu gece bende mama verdim durmadı yine kustu,anne sütünü kusmuyor oysa..kusmalar mama kaynaklı bence..

selam ay gızlarrrr =)men gelmişem ev bugün boşaldı =)kaçtım geldim 3-5 dk..gızımda uyuyor=)yimek ettim onlar pişerken bakim dedim naptınız kimler doğurdu kimler kaldı=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…