sütnüz olsun diye özel bişey içiyomusunuz
sadece doğumdan sonra bebeği resim cektirdik hastanede 10 tane fotosu var cok güzel cekiyorlarbu arada hiç doğum fotoğrafçısına foto çektiren oldumu profesyonel olarak daha önce konuşmuştuk sanırım burda ama doğum yapanlardan böyle bişi duymayınca merak ettim
sütnüz olsun diye özel bişey içiyomusunuz
Meltemcim gozun aydin canim ne gzuel aldin sen de kucagina oglusunu allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin canim senin yardimcin da yok simdi evde isler sana kaldi dimi bizde de lohusa kadin 40 gun yalniz birakilmaz derler bak kalinca kaliniyor istebocuk
Durumun nasil? Biz iyiz uyuyor oglan bende is yapmam lazim azda olsa ama sizi merak ettim bi bakayim dedim
gecmis olsun kaduscum cok sukur atlatmissiniz dogum yapmayanlari sormussun ben de varim onlar arasinda 8 gunumuz kaldi insallah 8 gun sonra bend e araniza katilacagimkızlar slmlar geçmişe pek bakamadım ama meltem,ankara06,35esrayı gördüm doğum yapmışsınız.hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüsün bebişleriniz.doğum yapmayan kimler kaldı?biz de 2 gündür küvezdeydik.bebeğim sarılığı ağır geçirdi.mavi ışık verdiler.şimdi iyi.sarılığı geçti.Allaha şükür.
korse kullanan yokmu
kimse bana dün sordum cevap vermemiş yaa
doktora sormak hiç aklıma gelmedi
sezeryan olanlar hemen kullanabiliyormu
bide ben hamile kaldıgım kiloma döndüm ama koca bi göbek var
anlamadım gittifisfisfis
3saat içinde acıkıyolar tahminim canım bazende 2 saat başlarda ben uyandırıp veriyodum şimdi kendi uyanıyobenimkide gece sabaha kadar emse yok demiyor
ama gündüz cocuk uyanamıyo yaa
sabah 9 da emdi
şimdi 13.30 da emdi
sizinkiler en cok kac saat ac kalıyor
2 saatte bir kendinin emmeyi istemesi gerekmiyomu
doktora sormak hiç aklıma gelmedi
sezeryan olanlar hemen kullanabiliyormu
bide ben hamile kaldıgım kiloma döndüm ama koca bi göbek var
anlamadım gittifisfisfis
merhaba biz geldik kızlar...nasılsınız bakalım?
anne olmak dogum fotosu ben çektircektim arkadaşım yapıyordu bu işi ama karışıklık oldu o gun ve yanlış anlaşılma oldugu için çekemedi ama inş.40 çıksın çagırcam arkadaşı çeksin birazcık..
ben zaten kilolu hamile kalmıştımsırnaşık şey
selam ay gızlarrrr =)men gelmişem ev bugün boşaldı =)kaçtım geldim 3-5 dk..gızımda uyuyor=)yimek ettim onlar pişerken bakim dedim naptınız kimler doğurdu kimler kaldı=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?