2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sevcan goksel
çoook sevındım
allah analı babalı buyutsunn

ecrın cnm sezercık mı oldu
haberın varmı acep

aaa bir kisi daha eksildi aramizdan demek sevcan da aldi kucagina bebisini allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

kızlar mama verince bebek kusuyor en azından ben ayriste bunu gördüm hastanede mama verdileer sürekli kustu,bu gece bende mama verdim durmadı yine kustu,anne sütünü kusmuyor oysa..kusmalar mama kaynaklı bence..

oğlum tam tersi anne sütünü kusuyo.çok emdigi zamanlarda...

bu kusma bebegi ve kendini üşütmeye baglı bağlı bence......

ya benim pc hep acık ama irem hanıma koşşuyorum arada bakabiliyorum
galiba herkes öyle yapıyorzemuszemus

dışarıda gezmek istiyorum ben yaaa.çok bunaldım sıkıldım..ayris biraz büyüsede dışarıya çıksak:)

ben bugün de hastaneye gittim,
yine nst de baktilar yine idrar testi yaptilar,
acilma var mi diye bakmadilar,
hersey normalmis pazartesiye yine randevu aldim

dışarıda gezmek istiyorum ben yaaa.çok bunaldım sıkıldım..ayris biraz büyüsede dışarıya çıksak:)

Ben de hava biraz daha sicak olsa kendimi disariya aticam,

Biraz daha sikilirsam soguk da dinlemicem gerci,

bebek dogunca da böyle devam ederse kaynanam sayesinde benim bebek soguga alisik büyüyecek.....

kimse yok yanımda tekim jasmin.yarın belki eşimle ayriside alır çıkarız yarım saat yagmur olmazsa..

kimse yok yanımda tekim jasmin.yarın belki eşimle ayriside alır çıkarız yarım saat yagmur olmazsa..

aman kapali mekanlara gitmeyin ama sakin yerelre gidin canim bir de bzide lohusa 40 gun yalniz birakilmaz derler mesela kardesimi de birakmamisti annem sizde boyle birsey yok mu

culi kalça usgsini sormuşsun biz yaptırdık bezin kenarından bakıyor doktor ultrasonla altını açmıyor

posi delirtti bu kadın seni ne yaptı gene

Ay tek tek olanlari anlatamam zaten burasi yetmez.

Esimin hem isleri yogunlasti hem ben artik agirlastigim icin benim islerimi de üstlendi bu yüzden zaten cok yoruluyordu, sorumlulugu artti zaten cani sikilmasin üzülmesin diye ben ona bisey hissettirmemeye calisiyordum, dün aksam beni sikayet etti esime.

ne dedi önemli degil de esimin cani sikildi yani

oglunun olmadigi zamanda da bana beddua ediyor. bunlar yeter zaten.

evet canım sürekli oturuyorum uzanamıyorum pek ağrılarımdan dolayı hareket ettikçe iyiyim sabit kalınc çok ağrım oluyo birazdan annem gelicek kızkardeşim gelicek yarın temizliğim var perdelerim yıkanacak bende ufak tefek çamaşır yıkıyorum yarına kadar kurusalarda ütüsüde yapılıp kalksa ya
kışı sırf şu çamaşır olayından dolayı sevmiyorum kurumuyo kyurumuyo
zorrla kurutuyorum çamaşırların olduğu yerde bide ekstra elektirikli yakıyorum ki çabuk kurusun
çamaşır dağınıklığındanda nefret ediyorum
Alıcam sonunda bi kurutma kurtulucamda bi sıra gelmedi ona

daha çok küçük ama bende olsaydım 10 dakikalığına bile çıkarırdım sanırım sürekli evde kapalı yerde olmak insanı depresif hale getirdiği gibi sağlık içinde iyi değil valla ben evde 2 gün dıları çıkmadan oturdum mu başıma ağrılar giriyo temiz hava iyi geliyo
sende giydir ayrisi güzlece koy arabasına bi 10-15 dakka dahi olsa at kendini dışarı aman üşütmesin de annesi:)

biz geldik...nasılsınız bakalım...

hoşgeldiniiiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…