hoşgeldin şekerim
benim agrim cok fazla yok canim cok sukur agrim sadece gece tuvalete kalkinca tuvaletten cikinca oluyor kasiklarimda ciddi agri oluyor herhalde cok tuveletim gelmis oluyor o yuzden ama gece uykularim cok kotu gece uykuya dalamiyorum bir de cok fazla uyaniyorum neyseki kaldi 8 gun canim deger bebislerimizejasmincim ağrı durumların nedir varmı ağrın sızın gece yatarken sıkıntın falan
kızlar mama verince bebek kusuyor en azından ben ayriste bunu gördüm hastanede mama verdileer sürekli kustu,bu gece bende mama verdim durmadı yine kustu,anne sütünü kusmuyor oysa..kusmalar mama kaynaklı bence..
gece dörde kadar nöbetteydim
kafamçokkarıştı
benim agrim cok fazla yok canim cok sukur agrim sadece gece tuvalete kalkinca tuvaletten cikinca oluyor kasiklarimda ciddi agri oluyor herhalde cok tuveletim gelmis oluyor o yuzden ama gece uykularim cok kotu gece uykuya dalamiyorum bir de cok fazla uyaniyorum neyseki kaldi 8 gun canim deger bebislerimize
foto olayini sormussun ben de sengul palliyla anlastim canim eger 23unden once de gelirse ki oglum soz verdi bana bekleyecek ins. :) gece bile arasak geliyomus o saatte doguma kendi ya da ekipten biri ben cok istiyordum bu foto olayini bakalim nasil olacak fotolar bi arkadasim kendisine cektirmisti onda gordum bayildim
canim sutunuz yetiyosa mama vermeyin ya kesinlikle mama vermeyin diyolar sutunuz yetiyosa bebek emdikca anne sutu artiyomus benim kardesimin ogluan da annemler teyzemelr doymuyor bu cocuk diye 1 kere mama verdirmislerdi hic alakasi yokmus doktoru cok kizmisti kilo alimi normal yapmayin diye kardesim tam 20 ay emzirdi oglunu duusn sutu verdikce geldi sakir sakir
jasmin normalde mamaya karşıyım vermiyorumda ama dun gece artık saatlerce emzirdim ona ragmen susmayınca açtı belli azıcık verdim..dün akşam biraz üzgündüm hemen sütümü etkiledi azaldı farkettim.moral çok önemli sütte bence..
Ayy işte bu çok kötü ya yani sancı çekipte sezeryana mecbur kalmak.ama olsun sonunda sağ salim kızına kavuşmuşsun ya bundan daha güzeli varmı.canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza....slm kızlar,29 saat sancı çekmeme ve 9 cm açılmam olmsına rağmen kızımın başı gelmediği için salı günü saat 14:15'te sezeryana girmek zorunda kaldım,çok zor bir 2 gün geçirdim,normal doğum yapamadığım için hala çok üzülüyorum ama kızıma sağ salim kavuştuğum için çok mutluyum,kızım 3,120 gr 53 cm doğdu,çok tatlı,küçük bir fındık kurdu,doğum için gün sayan arkadaşlarıma Rabbim hayırlı kolay doğum nasib etsin...
rapunzel gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.bu aradada geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda oğluna kavuşursun.Merhaba kızlar....Öncelikle bu son günlerde yazamadığım yavrusuna kavuşan anneler oldu muhakkak hepsini tebrik ediyorum sağlıklıuzun güzel bir ömür diliyorum bebişlere...
bende 11 ocak saat 10:12 de oğlum Sefa Urası dünyaya getirdim.... sezeryan yapmamız lazım dediği için doktorum mecburen uyduk bebeğimi kucağıma getirdiklerinde çok mutlu oldum ancak birkaç saat sonra nefes alıp verişlerinin çok hızlı olduğunu farkettim bebek hemşiresine söyledim alıp doktora gösterdi ciğerlerinde sorun varmış büyük ihtimalle ben hamile iken biraz öksürük-boğaz şişmesi gibi bir durum yaşamıştım ateşlenmediğim için dr.önemsememişti benden ona geçmiş olabilirmiş bir nevi bronşit gibi bir durum dediler 1 hafta küvözde kalacağını antibiyotik kürü uyguladıklarını 1 hafta sonra tekrar röntgen çekeceklerini duruma bakacaklarını söylediler tabiki moralim çok kötü inşallah çok çabuk toparlar dr.iyiye gittiğini söyledi ama ben evde o hastanede aklım hep orada emziremedim de sütüm de gelmiyor makine ile çekip hastaneye götürmemiz gerek deniyorum ama çok az geliyor ... oğlum çooook tatlı bişeyyy kızlar dua edin bir an önce düzelsinde evimize gelsin ne olur.....
selam ay gızlarrrr =)men gelmişem ev bugün boşaldı =)kaçtım geldim 3-5 dk..gızımda uyuyor=)yimek ettim onlar pişerken bakim dedim naptınız kimler doğurdu kimler kaldı=)
çok gazı olunca öyle yapıyor bizimki şımarıklık değiltutku sonrada kusuyo ama yaa sürekli ağızında değil çıkarıyo çekiyo hızlı hızlı nefes alıp tekrar yakalamaya çalışıyo mahsusmu ne alamayınca ağlıyo
şımarıklıktan olabilir
çnkü bana çok kilo almış gibi gelmedi daha 2 numara beze geçemedikki
inşallah doyuyodur
neden kimse konuşmuyorrrr
çok gazı olunca öyle yapıyor bizimki şımarıklık değil
nuru uyut sen ben konuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?