2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bakın bunu buldum ığğ tadı nasıldır acaba?

Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir. Taze olarak kullanılan buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunmaktadır.

jasmincim ağrı durumların nedir varmı ağrın sızın gece yatarken sıkıntın falan
benim agrim cok fazla yok canim cok sukur agrim sadece gece tuvalete kalkinca tuvaletten cikinca oluyor kasiklarimda ciddi agri oluyor herhalde cok tuveletim gelmis oluyor o yuzden ama gece uykularim cok kotu gece uykuya dalamiyorum bir de cok fazla uyaniyorum neyseki kaldi 8 gun canim deger bebislerimize
foto olayini sormussun ben de sengul palliyla anlastim canim eger 23unden once de gelirse ki oglum soz verdi bana bekleyecek ins. :) gece bile arasak geliyomus o saatte doguma kendi ya da ekipten biri ben cok istiyordum bu foto olayini bakalim nasil olacak fotolar bi arkadasim kendisine cektirmisti onda gordum bayildim
kızlar mama verince bebek kusuyor en azından ben ayriste bunu gördüm hastanede mama verdileer sürekli kustu,bu gece bende mama verdim durmadı yine kustu,anne sütünü kusmuyor oysa..kusmalar mama kaynaklı bence..

canim sutunuz yetiyosa mama vermeyin ya kesinlikle mama vermeyin diyolar sutunuz yetiyosa bebek emdikca anne sutu artiyomus benim kardesimin ogluan da annemler teyzemelr doymuyor bu cocuk diye 1 kere mama verdirmislerdi hic alakasi yokmus doktoru cok kizmisti kilo alimi normal yapmayin diye kardesim tam 20 ay emzirdi oglunu duusn sutu verdikce geldi sakir sakir

jasmin normalde mamaya karşıyım vermiyorumda ama dun gece artık saatlerce emzirdim ona ragmen susmayınca açtı belli azıcık verdim..dün akşam biraz üzgündüm hemen sütümü etkiledi azaldı farkettim.moral çok önemli sütte bence..

ahanda ben kaçıyorumm bebemin karnı acıktı ..hepinizi özlemişim herkeslere selam ederim........bugün tekim evde keyfini çıkartıyım haftaya çarşambada mevlüt okutucaz..artık ondan sonra rahat olurum heralde görüşürüz inş....kaçabildikçede kaçıcam.....pek vakit kalmıyor ama=(olsun sağlık olsun ohhhhh beee bu pc başına bacak bacak atarak oturmayı özlemişim ehehehehehhe=)herkese bol sağlık=)böyyyyyyyyyy

gece dörde kadar nöbetteydim
kafamçokkarıştı

ah kıyamam uyutmadımı senin fındık gerçi bizde uyumadık ama olsun Allah salık versin

ya bende kasık ağrısından ziyade inanılmaz adet sancısı gibi sancılarım oluyo
sayamıyorum bile sanki o kadar uzun sürüyo gündüz iyiyim ama gece olunca cosuyorum
sağa sola dönemiyorum ağrıdan
eskiden adet sancısı çektimmi arkasından kanama olurdu ve rahatlardım ağrım kalmazdı
şimdi o ağrının daha şiddetlisi ve sanki heran kanamam olucakmıiş gibi hissediyorum 1000 kere tuvalete kalkıyorum bu gidişle bi yatak atıcam banyoya:))

Şengül Pallı nında çekimleri çok güzel ama ben Çiseren Korkut la anlaştım
arada girip resimlere bakıyorum çektiklerine beni mahvediyo çok etkileniyorum kendisiyle tanıştımda çok olumlu pozitif bir kız aynı yaştayız ve yaptığı işleri çok beğendim inşallah doğum gününde sorun olmazda çalışabiliriz kendisiyle
ya resimlere bakıp bakıp ağlayan varmıdır
vardır
BEN!!:))

verdiğin mamanın cinsi-markasıyla alakalı olabilirmi acaba
her bebek her mamayı yemeyebiliyo yani çıkarmalar bundan dolayı olabiliyo diye biliyorum
üzülme canım ya artar gene ayriste yapışır memişe çeker de çeker ohh bol bol süt olur inşallah:)

kızlar bu sabah dinledim bir kanalda yulaf, elma, havuç, tahin, susam bunlar sütü arttırıyormuş ..
sütü az olanlar densin bide ecrinin dediği gibi yüksek moral çok önemli

Ayy işte bu çok kötü ya yani sancı çekipte sezeryana mecbur kalmak.ama olsun sonunda sağ salim kızına kavuşmuşsun ya bundan daha güzeli varmı.canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.darısı başımıza....
rapunzel gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.bu aradada geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda oğluna kavuşursun.

selam ay gızlarrrr =)men gelmişem ev bugün boşaldı =)kaçtım geldim 3-5 dk..gızımda uyuyor=)yimek ettim onlar pişerken bakim dedim naptınız kimler doğurdu kimler kaldı=)

hoşgeldin casmin.
ben kaldımboshayallersmile

çok gazı olunca öyle yapıyor bizimki şımarıklık değil

neden kimse konuşmuyorrrr

nuru uyut sen ben konuşurum

sevcan göksel'in sabaha karşı suyu 04:30 da suyu gelmiş saat 08:00 de eren bebek dünyaya gelmiş ikiside iyilermiş mesaj atmış bana...
tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inş...

slm kızlar ben geldım
nasılsınız

valla benım ömer de çook inat yaaa
basıyor cıglıgı
bıde sag gogsumu pek emmıyor

esracim Ciseren korkutu da biliyorum onun fotolari da cok gzuel ay bi saglikla doguralim da fotolarimzi da cekislin inslalah guzel guzel
allah sana kolaylik versin esracim cok agrin varmis ya neyse 1 haftan kaldi az daha sabret canim oglusun icin yat bol bol kalkma sakin is mis yapma hicbisey yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…