2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

beddua eden kayınvaliden mi?

off ya hamileye böyle yapılır mı bi de beddua mı ediyor tüüh yazıklarv olsun o kadına

selam teyzoşlar, nasıllarız bugün?
kim doğurdu, kim kaldı bakem... heee.... var mı ben yokken doğuran?

ewet, baska kim olacak, sinirlerimi bozdu :umursamaz:

manyakmı yuh desem ayıp olurmu acaba?
delimidir nedir ne diye geldi sana senin sinirlerini bozmayamı
ii sen sabırlısın bana beddua edicek 40 kere kapıyı göstermiştim oğluda anasını tutupta karnında bebeğini taşıyan eşine destek çıkmazsa 2sine birden gösteririm kapıyı
zaten sinirler gergin en sona gelmişsin senin sıkıntın sana yetiyo aaaaaaaaay ben çıldırdım arkadaşım Allah sabırlar versin sana
Allah korkusu yok bu insanlarda insan hamileye beddua edermi eh Allah yukarda görüyo yavrum sen içini ferah tut rahat olmaya çalış zor olsada yaptıkları kar kalmaz yanına beddua ediyosa döner dolaşır onun başında patlar gene
kusura bakmazsın umarım böyle konuştuğum için

off ya hamileye böyle yapılır mı bi de beddua mı ediyor tüüh yazıklarv olsun o kadına

Hoyacim, ona göre ben ona kaynanalik yapiyormusum, diger gelinlerin nelere mecbur kaldigini duysan sasirirsin, o yüzden ona sorsan ben kötüyüm, ona bakmiyorum. onun oglunu ondan uzaklastirmisim ona göre bana iyi bile davraniyor, böyle davranmasi bana karsi bir lütuf ......

tek basima disari cikartmiyor cocuklu bir kadin kaybolursa baska adamlarla kacti demezler mi diyor (evlenmeden önce burda 5 yil tek basima yasadim kaybolmadim simdi kaybolucam, o zamanlar da namuslu bir kadinin tek basina oralarda ne isi var demisti, anlayacagin güvenmiyor ve sürekli kontrol ediyor beni) beni anneme de sikayet ediyor neden bana kizmiyormus.... üff annem de bunaldi.

Ilk evlendigimizde bunlar yüzünden nerdeyse bosaniyorduk annem de tekrar öyle olmasin diye arayi yumusatmaya calisiyor ama o da cok bunaldi.

esim gelsin mi diy ebana sormustu ben ne dersem o olacakti kötülük yapmiyim gelsin onun da torunu sonucta dedim iyilikten maraz cikti iste...

biz bugün doktor kontrolüne gittik yine...
kordon başımıza iş açtı
Begüm'ün boynundaki kordonu, kendisini şimdilik strese sokmadı ama, normal yoldan doğumunu imkansız hale getirmiş durumda... aşağıya inemiyor kızım.

bu durum karşısında, haftaya cuma, 22.01.2010 günü, saat 10:00'da epidural-sezaryen ile bebişimizi kucaklayacağız..

posi allah yardım etsin anlamıyorlar insan halinden bunlar yaaa..
yalel hadi gözünaydın az kalmış kavuşmanıza..

Hayirli olsun Yalelcim, artik haftaya cumaya göre kendini hazirlayabilirsin bebegin ne zaman gelecegi belli oldu saglikli ve hayirli bir evlat olsun ve cikarken canini fazla acitmasin ins :)

Diger meseleye gelince, hepinizin de icini kapattim bosverin zaten burda anlatinca sorunlar cözülmüyor. önemli olan son günleri stressiz mutlu gecirmek, bari sizin iciniz kararmasin.

posi allah yardım etsin anlamıyorlar insan halinden bunlar yaaa..
yalel hadi gözünaydın az kalmış kavuşmanıza..

evet, ama çok asabım bozuldu.
aylardır kafamı hazırladım ben, normal doğum yapıcam diye.. şimdi son dakkada kordon olayı çıktı başıma, ameliyat olmam gerekecek... ay çok bozuldum.

bir de ameliyathaneye hasta yakını alınmıyormuş bizim hastahanede. iyice bozuldum, eşim giremeyecekmiş ameliyata.

öfffff

hadi bakalım hayırlısı olsun canım herşeyde bir hayır vardır
desene önümüzdeki hafta sonu sen ben ve jasmin kucaklarımızı doldurmuş olucaz kısmetse
başka önümüzdeki hafta doğum yapan varmı bilmiyorum

Allaha havale et tatlım sıkma canını bırak hepsini bi kenara kocişle mutluysan sık azcık daha dişini nasılsa bi süre sonra çekip gidicek o günlerin hayalini kur zordur eminim ama napıcaksın işte

yalel saglık olsun öyle düşünme..biraz zor tabi bende hep normal diye bekledim sezercik olunca neye ugradıgımı şaşırdım ama şimdi düşününce ben normal doguramazdım zaten diyorum:))).hisar da yapmayacakmısın sen dogumu nasıl almaz orası yaw..

valla cnm bende uykuluyum ama uyuyamıyorum...boshayallersmile
ece hanım sayesinde pek alıştık bu uykusuzluğa...
şuan uyuyorda biraz rahatım...opuyorumnanaktan
illa kucağımda uyumak istiyor...nerden alıştı bilemiyorum kucağa...akannehir
ayrıca bende doyup doymadığını tam olarak anlemadığımdan ve ayrııca evde oturmaktan sıkıldığımdan sanırım sütüm eskisi gibi değil....üzülerekte olsa aptamil mama veriyorum:gitme:

Aaa canim topikte en son sen doguracaksin demistim sana ama bu gidilse ben galiba en sona kaldim 1 gun fark attin bana hadi bakalim cuma gunu hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah begumunu dert etme kendine sezaryani hayirlisi boyleymis baksana topikte topu topu 3-4 kisi normal yapti zaten normal diye baslayanlarin cogu da sezaryana dondu onemli olan bebislerin sagligi yeterki saglikla kucagimiza alalim canim bu arada sormussun sevcangoksel de dogum yapmis gittikce azaliyor dogum yapmayanlar olarak sayimiz

hangi hastaneye gidiyordun sen canim bu arada ben de doktoruma sordum steril acisindan bir de babalar cok panik oluyor diye girmesi iyi degil dedi ama ben biliyroum acibademde izin veriyolar doguma girmesine bu doktorumun tercihiydi esim zaten biraz kararsiz bunu duyarsa girmez diye soylemedim ona ama sezaryan gunu duyacak bakalim girebilecek mi benim esim de ben de cok istiyorum ama

ayrıca kızlar ben eski kiloma döndüm çok mutluyum...
korse takıyorum mecbur göbeğim için...
bende dikiş olmadı...ama hafif sarkıklık var...
iz de yok çok şükür...

Allah yardımcın olsun canım yaa

aaa epiduralde niye almıyolarki
ben genel anestezi alıcam ama eşim genede doktoruma doğuma girmek istediini söledi doktorumda eşiniz uyuyo olucak isterseniz girersiniz ama sadece baş tarafta durabilirsiniz ameliyatı izleyemezsiniz dedi
en son bana bişi olmaz diyem baba düştü bayıldı ve çenesini kırdı dedi anneyi taburcu ettik babayı daha sonra taburcu ettik dedi koptum gülmekten ya
gerçi bnm eşime işlemez öle şeyler hayatta bişi olmaz inanılmaz dayanıklı ve soğukkanlıdır
bakalım eşimin inadı inat giricem dedi kim galip gelcek görcez:)
ama epiduralde almaları lazım ya ne güzel sana destek olur siz hastane ile tekrar konuşun eşinde gerçekten istiyosa diretsin bakalım nolcak:)

allahın izniyle inşallah...
valla tarih belli olunca, şitrese girdim sanırım :)

ya ben çok hazırlamıştım kafamı ecrin.
allah kapıyı vermiş işte.. girdiği yerden çıkacaktı sıpa. doladı kordonunu... kuduz begüm. kapıdan değil pencereden çıkacak nasipse :)
kesilip biçilcez bakalım..
aman napıyım... kuzumun sağlığı yerinde olsun, gerisi önemli değil.

ya valla ocak anneleri fos çıktık jasmin :) sezercik yapıyoruz hemen hemen hepimiz..

sterilizasyon miterilizasyon koşulları, bilmemne standartları gereği, bişey bişey kurallarına göre..... ameliyathaneye, sağlık personeli olmayan kişiler giremezlermiş.
eşim doktor olsaymış, girebilirmiş.
ancak sağlık personeli olmadığı için, giremiyormuş.

doktorumuzla konuştuk... dedik nerden izin alınıyorsa alın lütfen, aksi halde hastahanemizi değiştireceğiz.
biz uzak olduğu için acıbadem'i tercih etmemiştik, bu durumda 1 hafta kala değişiklik de yapabiliriz velhasıl..
ama doktorumuz başka hastahaneye gidemiyormuş işte... ya bilemiyorum. çok sinir oldum.

biz, bu vakte kadar her bir kontrole eşimle gittik biz. hiç sektirmeden hem de.. şimdi finale geldik, orda da birlikte olmak istiyorum kocamla. ama işte... öffff

epiduralle alakası yokmuş anneolmakçım, hastahanenin genel prensibiymiş bu canım.
sağlık personeli olmayan kişi, ameliyathaneye giremiyormuş.

ayrıca kızlar ben eski kiloma döndüm çok mutluyum...
korse takıyorum mecbur göbeğim için...
bende dikiş olmadı...ama hafif sarkıklık var...
iz de yok çok şükür...

maşallah canımcım, 3 haftada mı? çok maşallah vallahi..
darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…